James Buchanan

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

James Buchanan[rediger]

Født i det som var en enkel settefødsel i usaCookøyene. Hvor alle amerikanere går for og formere seg.Døde gjorde han å , men ikke før på slutten av siden.

 • Han skule bli den 15 i USA som fikk ta roret og styre skipet igjennom stormen.

Skriblerier fra en dagbok.[rediger]

Han kom fra en irsk familie og moren Moder Teresa og faren Henry Morton Stanley kom fra fattige og svært trange bukser.For å holde varmen hadde de sex . Dette førte til at James Buchanan hadde 7 søsken. Etter og ha kvitet seg med 3 av dem var han den eldste og fikk mest oppmerksomhet. Han var en naturlig leder fra barnehagen til gymnas og ingen kunne feste som han i studenttiden.

Starten mot bølgene.[rediger]

Etter litt enkel flørting med narkotika satt han tilbake med en jurist utdannelse og mange rare tanker i hodet. Han tok turen til Sigmund Freud som anbefalte han å starte i politikken for der sier de så mye rart allikevel. Han åpnet de 10 meter høye dørene inntil Løvebakken og fant ikke veien ut igjen.

 • Som var bra, folk så på han som en ihuga arbeidsmann som aldri gav opp å gikk hjem.

En stille havn.[rediger]

De neste årene av sin politiske karriere tilbrakte han med å dra fra land til land som USAs "kvalitets tester av andres lands levesett". Han dro til : Andøya , Barstadvika ,Det Russiske Vodkahuset ,Helleland ,Kalvøya og Kvitsøy en liten tur innom Oseberg. Alle steder var det den samme sangen.Han ble tatt imot med åpnede armer og ønsket velkommen før han begynte og klage.

 • Slik har ikke vi det i USA.Dette er feil dere må gjøre det slik , neeeeeeeeeeeeeei ikke slik sååååååååån osv.

Han ble Pingas og kjeppjaget vekk fra alle landene i verden og da han kom hjem forsatte han.

 • Slaver er dumt , slaver er frie og bomulls-kvaliteten i sør er dårlig.

Så sure ble de at de startet den amerikanske borgerkrig og da holdt han kjeft til krigen var slutt.

Saltsmak og tang.[rediger]

Alle var irritert på han og de kastet han ut av partiet , men han la merke til at slavene likte hans grrrrrov så han startet sitt eget parti

 • "Svarte for James Buchanan.Helt uten pisk."

Populariteten ville ingen ende ta og etter en solskinnstur til Egypt og England vant han president valget og var nå kapteinen i Amerika.

General major med snurrebart.[rediger]

Endelig sjef for det hele han hadde kontrollen .Det første han gjorde var og gi vekk Cuba til de loka innfødte som ikke helt forsto hvordan de kunne få igjen noe de alltid hadde hatt.Hans neste agenda var sjekke havresekken , godteposen eller skatekisten om du vil.

 • Den var tom.

Nå kunne han love hva som helst og ikke gjøre noe med det. PERFECT. Etterpå satte han opp sin egen lønn og bygde seg ett feriehus i Utah.Han og Abraham Lincoln ble gode venner og da James Buchanan forlot det svarte hus ( Som var navnet til det hvite hus før nigg...afroamerikaneren ble frie . ) skrev han ett dikt til Abraham Lincoln.

Dikt til en felles sjømann av James Buchanan.[rediger]

 • Abraham Lincoln hva du gjorde med meg.
 • Jeg er en Pudding på grunn av deg.
 • Har du en Yugis så del den med meg.
 • Du er min Nurk jeg liker deg.
 • James Buchanan giftet seg aldri. Han dro hjem til hybelen sin og tilbrakte resten av livet sitt med Tottelottlo sine og en ninja som han aldri fikk se.
 • Men de har lagt en 60 sec film om han vist du orker mer en 15 sec av filmen har du administrator gener og en lysende fremtid på Ikkepedia. Her se her , nå , der er filmen [1]
Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.