Jack Dalton

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Piloten Jack Dalton er McGyvers faste følgesvenn men har mye mer og by på.

Vi ble tidlig kjent med han som den chubby kameraten til McGyver i hans egen serie som dukket opp på tv-skjermene over hele verden, det allmenheten vet mindre om er at han også brukte sitt transportfly til å frakte Sebastian Loeb og hans Citroen team verden rundt til rallyarangemanger. Han fraktet også narkotika for Fidel Castro til det hvite markedet i Antarktis ,dette viste seg å bli en meget ulønnsom gesjeft.

I følge nyhetsankeret Einar Lunde får vi bedre kjennskap til Jack Daltons liv og virke i neste års sesonger av "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu", Dexter og som ekspertkomentator til Lars monsens neste serie.

I 2002 kunne vi lese i New York Times og Se&hør at Jack Dalton har store problemer med prostata, der han åpenhjertelig forklarer at ufrivillig urinering er grunnen til hans urytmiske og intense blunking på det ene øyet. Han står i ventekø for en vanskelig opperasjon i 2020 som skal kunne befri han fra dette problemet, det er et meget vanskelig kirurgisk inngrep som medfører at han må barbere bort barten.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!