Intervju:MacGyver

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
MacGyver.jpg

I dag kan du gjennom denne skjermen lese intervjuet av verdens hersker, guds overmann, tøffing nummer en, to og tre, selvseste Angus John Adam "Mac" Knut Kristian Botolf Gnørtleif Ingulf Jimi Hendrix Morten Larsen Sven-Bjarnur MacGyver!


Så MAcGy... Jeg mener Angus John Adam "Mac" Knut Kristian Botolf Gnørtleif Ingulf Jimi Hendrix Morten Larsen Sven-Bjarnur MacGyver, hvordan føles det å være verdens hersker og allvitende grandmester?[rediger]

Vel... Det betyr mye for meg og hjelpe andre mennesker og jeg er nok til stor inspirasjon for unge. Jeg har skiftet adresse 1 gang, men får fremdeles brev om fotsopp-problemer. Ja, jeg kan like godt si til alle dere som sender meg klagebrev på medfødte utvekster at dere må slutte med det straks! Jeg kan ikke stå til ansvar for alt! Ikke send flere bilder!

Det skal vi få med. Men over til neste spørsmål: Vi har opp til flere ganger fått sett at du kan lage nesten hva som helst av en tråsnelle, to doruller og en hageslange (bare et eksempel), men hvor har du lært alt dette?[rediger]

Alt jeg vet har min mester Brnjyb fortalt meg. Han forgudet alltid snurrige løsninger, noe jeg også likte. Det eneste som er klageverdig var hans kokkekunster, som for det meste besto av gratinerte fyllepenner. noe som jeg ikke likte spesielt godt... så som oftest løp jeg på badet å lagde meg et måltid av en død hamster, en tom dorull og litt ståltråd. og bare for og tipse dere, jeg synes døde hamstere er VELDIG godt!

Kan du elg?[rediger]

Klart, jeg har jo tross alt vært med i elgsk språkråd! Det språket er skikkelig diggbart!

Hvis du er så flink, si "Det haster" på Elg![rediger]

Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Ost Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Ost Elg Elg Elg Elg Elg Elg Ost Elg Elg Elg Elg døde elger Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg Elg. Pøh, det var enkelt. Å JA! det var sant, oooooOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOooosT bare så du vet det.

Takk for at du lot deg lure av intervjue. Her er et siste spørsmål: Har du bruker på Ikkepedia?[rediger]

Selvfølgelig! Men jeg må nok stikke, laks i trappa!

Laks i trappa? Javel her snakker vi sikkert om Lars Monsen som stor fisker?[rediger]

Ja han trenger min hjelp! Snakkes. Husk bløtkaken neste gang da.