Ikkenytt:Valg 2008

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 13. juni 2021 nøyaktig klokka 17:49

23.Februar 2008 Valg 2008[rediger]

Feil land, men pytt, pytt, året er riktig

Etter at Ikkepedias lesere i lang tid er blitt foret med resultatene fra Valg 2007, er det virkelig på tide å holde seg noe mere oppdatert. Å holde på med utdaterte ting som f.eks den siste krigen, (ref. Kjakan og den norske motstandsbevegelsen) gir ikke framdrift.

Artikkelen Ikkenytt:Valg 2007 står da virkelig under Aktuelt, og det er kanskje på tide å se framover. Et aktueltinnslag skal jo kanskje være som navnet. Det kan være forskjellig hva en legger i ordet aktuelt, men folk foretar jo valg hver eneste dag. Folk flest gjør jo aktuelle valg som f.eks å bestemme seg for å kjøre til venstre i lyskrysset selv om det er gult lys. Det er valg det. Noe gammelt støvete fra 2007 med den norske motstandsbevegelsen er out. OUT !!!!!! Vi har derfor funnet det betimelig å dreie fokus mot 2008 og valget der.

Følg pilen til Valg 2008.
Valgurne for Valg 2008

Innbydelse:

Året 2008 er tradisjonelt ikke et valgår. Tidligere kunnskapsminister Øystein Djupedal er likevel trygg på at han har folket med seg hvis han får gjennomslag på å gjennomføre Valg 2008. Etter at Djupedal rett og slett ble kastet som Kunnskapsminister av NGS (Norsk Gymnasiast Samband) har han liksom ikke vært på vinnerlaget. Dette håper han nå å rette på. Djupedal har enda ikke lagt fram en konkret plan på, eller over, eller under, eller hva det skal være en skal stemme på, eller over, eller under osv.

Det er tegn i tiden som sier at folk flest, hvem det nå enn måtte være, gjerne vil velge oftere enn før. En vet jo at en får lønn oftere enn før, barnetimegodt oftere enn før og regn oftere enn før. Dette tilsier at valgfrekvensen må opp.

Et tidligere opprop fra et herværende politisk parti, sa: Hele folket i arbeid ! Dette er jo en direkte forløper til: Hele folket i valg ! og vil være hovedslagordet til Djupedal gjennom valgkampen.

Djupedal er ikke fremmed for en noe amerikansk tilstand ved at en reiser fra sted til sted og holder fine taler på torvet og mange mennesker som hører på og hyller. Ja, sier Djupedal, hyller er jo noe som er blitt borte i den moderne tid med mobiltelefon og sånnt. Det vil kanskje være noe å ta i bruk igjen. En hyllest til den som skal velges. En kan til og med ta i bruk det gamle hyldingsropet -HURRA-. Skal det gjører ekstra stas kan det ropes tre ganger etter hverandre. En må da ha skaffet tilveie en førstehurraroper som kan lede an. Det må være taktfast og klingende.

Vi ser for oss massene som strømmer mot valglokalet. Kledd i finstas. Med lys i øynene og stemmeseddelen i hånden. Ikke slik som i noen land syd i verden hvor de skyter på hverandre på valgdagen. Nei fy og fy.

Dette blir flott ! En gledens dag skal det være!

Den tidligere kunnskapsministeren er takknemlig for å få inn forslag på hva vi egentlig skal velge. Forslagene kan sendes direkte til Stortinget, 2008 Oslo, som er siste instans i avgjørelsen om det blir valg eller ikke. Stortinget vil og ta stilling til når valget da skal holdes.

Vi tar det som gitt at det blir i 2008, men en kan aldri være for sikker på de derre politikerne.


Sett i gang. Send inn forslag. De 5 beste blir premiert. 1. premie er reise for to til Nordreisa. Turen må tas ut i sesongen med midnattsol.

Scooterklubben ønsker vinneren velkommen

Resten av premiene er desverre av økonomiske grunner blitt bare dritt. Sånn som 8 familiebilletter til seriekamp på Lerkendal i søndre sving (av alle steder), med Rosenborg. HER HAR EN BOMMET NOE FORFERDELIG. Brann er jo laget som vant forrige sesong. Burde være en bankers i år også !

Kanskje har en hatt en tro på at Djupedal, som er trønder, villle ha premier bare med tilknytning til hjemfylket, men hovedpremien er det jo ingen som har reagert på, selv om enhver med en snev av geografikunnskaper kan se at det er langt fra Lerkendal til Nordreisa.

Gudd løkk eller Gud bedre som det og heter i visse kretser.Journalist Dolly I.Farten er som kjent turbojournalist i Se og Hør. Hun har hatt et kort intervju med førstehurraroper Gunte A. Swan.

Gunte er halvt svensk men har ingen problemer med å være førstehurraroper i Norge, Eller Norrje som han bruker å uttale sin mors fødeland. Gunte går nå og venter fortvilet på at det skal komme inn forslag på valget 2008. Uten forslag, ingen hurrarop, og for første gang på flere år, kan Gunte se for seg et periode i ledighet. Triste greier, men det er håp i hengende snøre.

Gunte har vært inne på å love en privat ekstrapremie til den første som sender inn forslag til valget. -Det trenger ikke å være så flott et forslag, men det må komme snart.- Premien han har tenkt seg er en kort fottur til Järpen.

Leden til Järpen

Det er et lite idyllisk tettsted like over grensen i Trøndelag. Järpen ville jo ha vært norsk hadde det ikke vært for at en ga bort Jämtland og Härjedalen til svenskene en gang i tiden, og en kan gjennom en fottur i dette idylliske området se hvordan Norrje kunna ha sett ut hvis det hadde vært svensk. Norge er jo som vi burder vite, ikke svensk, men hvis det nå hadde vært svensk, så hadde det altså sett ut sånn som det ser ut i Järpen i dag. En flott og forhåpentligvis ettertraktet ekstrapremie. Vi vil bare til slutt nevne at Gunte selvfølgelig er med på turen som en slags guide. Kanskje blir det et hurrarop eller to også.