Ikkenytt:Spillerbytte i Larvik

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 13. juni 2021 nøyaktig klokka 21:29

10 mars 2009 


Kirken og Yssen[rediger]

Det renner inn av bekymringsmeldinger fra kirker landet rundt, etter at noen skumle fyrer har tatt med seg et gammelt, støvete oljemaleri fra Larvik kirke.

De fleste vet ikke at Yssen har en fortid som keeper

En er redd for at dette er en sport som skal bre seg ut over det ganske land. Verdien av oljemaleriet er på nivå med en norsk elitedivisjonsspiller i fotball, og kan kanskje være tenkt som bytte mot en sådan (helst en som ikke er utlending eller svensk ?).

Biskopen vil heller ha noe moderne på veggen

Lucas Cranach den eldre er maleren av denne gamle greia og ikke importert fotballspiller. Biskopen i Agder er imidlertid raskt ute på banen (her er det mye som henger sammen) og uttaler at han, altså han som biskop, har kontaktet Ingunn Yssen for at hun kanskje kan selge boka si fra kirketrappa. Inntekten skal deles mellom kirken og Yssen, og biskopen antar at en har dekket tapet av maleriet ganske så fort. Det var jo egentlig ganske gammelt da, så en skal kanskje erstatte det med noe mer moderne. Med dette kan han ha spilt ballen over(nei nå er det noe sammenheng igjen) på motstanderens banehalvdel.

Det er jo klart at Yssen lider av forfølgelsesvanvidd når hun tror at tyveriet av bildet har noe med henne å gjøre og ikke med alle de hun beskylder for svik i boka si. Ingen skjønner egentlig hva hun mener likevel. Biskopen går i forbønn for Yssen, men sier samtidig at det er klart at det er svikere som utfører slike handlinger mot kirken. (her ble det sannelig noe sammenheng igjen), mens Yssen tror det må være LO som er tyven. I hvert fall er det noe med den organisasjonen som gjør at en i det minste kan mistenke den .

Ikkenytt er nå mest spent på prisen forsikringsselskapet har satt på spilleren (svensken) maleriet .


Tilbake til Ikkenytts forside