Ikkenytt:Regjeringen planlegger nye aksjekjøp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 7. desember 2021 nøyaktig klokka 14:45

18.april 2009 


partiet med vyer

Regjeringen skal etter sigende, kjøpe flere aksjer.

Ikkenytts redaksjon har fått telefax fra Arbeiderpartiets landsmøte. Ikke fra selve møtet akkurat, men som den samfunnsinteresserte leser skjønner, så kommer opplysningene fra en som er tilstede i salen, inkognito.

Det landsmøtet nå har dreid i retning av, er at en skal presse gjennom et aksjekjøp som den norske befolkning ikke har sett maken til uansett krise her eller der.

Flere av talerne har i den siste timen vært noe kritisk til dette utspillet fra ledelsen i partiet, men Kolberg, som nå går av som partisekretær, har vært særdeles pådrivende i argumentasjonen fra partitoppen.

Utad er det fryd og gammen og full fordragelighet på landsmøtet, men det ulmer under bordet eller ute i gangen eller ute på toalettet eller hvor det nå er. ”Det lukter svidd”, var det en av møtedeltagerne som bemerket til vår kilde.

Det foreslås nå at staten skal ta aksjemajoriteten i landets Kebabsjapper. En vil således ha full statlig kontroll over denne bransjen. Det har ikke vært nevnt order Kjell Røkke i dette transaksjonsforslaget. Martin Kolberg som utad har frontet et noe vaklende syn i innvandringsspørsmålene, har argumentert med at hvis Staten nå gjør jobben og tar over denne næringen, vil en faktisk sette korka i flaska. Det vil ikke komme en eneste innvandrer hit. Ingen vil komme til et sted på jorda hvor denne næringen er nasjonalisert og muligheten for eget initiativ faktisk er overlatt til Oslo Taxi. Og ikke nok med det. I Taxinæringen er det og satt beinkrok på flinke folk med initiativ.

Det vil beint fram ikke bli levelig for en ærlig arbeidsvillig innvandrer i Norge. Enhver mulighet ser ut til å bli blokkert. Ikkenytt vil blandes inn i diskusjonen rundt en del damer som har en noe luguber geskjeft ikke langt fra Festningsmurene i hovedstaden, og lar den delen av innvandrernes arbeidsinnsats være. Dette tiltross for Fru Brundtlands likestillingside og dens gjennomslag internt i Arbeiderpartiet.

Utradert representant???

Får Arbeiderpartiet salen med på dette, vil det muligens bli noe kremting innad i regjeringen, men som den samfunnsinteresserte leser, som tidligere nevnt, skjønner, så er det en bagatell for AP.

Ikkenytts redaksjon forventer videre meldinger fra landsmøtet og ser fram til kommende fakkeltog foran Stortinget. Redaksjonen har sendt en medarbeider til Kløfta Kebab og PizzaGrill for å få med seg bransjens siste reaksjoner…….

Redaksjonen vil likevel bemerke at verden HAR gått videre, og Telefax er på vei ut.


Tilbake til Ikkenytts forside