Ikkenytt:Bensinprisen til himmels

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 18. juni 2021 nøyaktig klokka 03:15

10.juni 2008 Bensinprisen øker til 19 kroner, men ikke for alle ![rediger]

FRP sin velgerskare

På siste internmøte i FRP, vedtok partipappen Per Sandberg i Samferdselskomiteen og sjefsguru Siv Jensen, uten å rådføre seg med andre som sedvane, at FRP skal finansiere hele den kommende valgkampen med penger fra de som stemmer FRP.

Dette snedige framstøtet er gjort etter at Sandberg hadde gått i tenkeboksen for å komme fram med noe lurt. (Og det gjorde han Hmmm endelig. )

Iderikdom.[rediger]

”Ideen er strålende”, uttaler Sandberg, ”og det skal gjelde bare de som vil stemme FRP ved førstkommende stortingsvalg i 2009. Vi vil at det skal synes at våre velgere vil ta et krafttak for å få et rikere og bedre Norge for oss som egentlig er herfra og som vil velge mellom de forskjellige alternativ både i helsekø og i bensinpris. Veier vil vi ha og, både her og både der. Og uten hull”.

FRP's avholdsmann og lyse hode

”Når en kjøper bensin til FRP-pris, får en utlevert en hendig klistrelapp til å sette på vinduet i bilen. Fortrinnsvis på høyre side. Dette for å vise allmuen at her kommer en FRP-velger. Fartgrensen vil være 10 km/t høyere for de med merke. Dette vil nok bli en suksess.

Ny fin genser.[rediger]

Kjekk genser med elgmotiv til valget

Når en har samlet klistrelapper med en verdi av til sammen 12000,- kroner, kan en sende inn en bekreftelse på kjøpet til partikontoret i Oslo, og i retur kommer det prompte et stk. Partiprogram, en stk. ferdigtrykket Valgseddel, samt en fin brun genser som er tenkt brukt i valglokalet. Det vil og bli anledning til å nytte genseren under VM på Ski, eller hvor det nå var, i 2010.

Når en benytter dette flotte klesplagget under valget, er det et fint symbol bevis overfor øvrige velgere, at her kommer en FRP-velger som ikke bare velger, men har bidratt økonomisk til å få til et fair resultat av valget, og få fjernet den ubrukelige trepunktsregjeringen landet har vært nødt til å lide under de siste årene.

Garanterte bidrag fra samfunnstøttene.[rediger]

Rimi-Hagen, Rema-Reitan og samfunnsinvestoren Ola Mæle (mest kjent for sitt noe aparte fødselsdagselskapet i Saint-Tropez) er stødige bidragsytere til den kommende valgkampen. Her er det ikke snakk om sånne beløp som gir klistrelapper på bilvinduet akkurat, og Per Sandberg sier at partiet selvfølgelig gir ytelser tilbake ut over en enkel brun genser. Disse samfunnets fyrtårn, er foregangsmenn for oss alle og vi må hedre dem på en rettvis og skikkelig måte. Om det ikke blir som i ”Gods Own Country” med ambassadørposter globen rundt, så blir det en synlig premiering av et helt annet slag. En mere "varig" gave. Det er jo vanskelig å finne sådanne ”gaver” til den som har alt. Alle skjønner jo det. Bare tenk deg hva du skal finne på i julegave til tante Louse som er 84 år, på sykeheimen og mett av dage. Det er ikke vanskelig å se for seg at Sandberg har hatt en formidabel utfordring på akkurat denne oppgaven.

Elgelikør[rediger]

Orginalen er større enn det ser ut til

Resultatet blir her livsvarig dosering av Elgelikør. Denne kjente livsleksir, opprinnelig som et varemerke for Anders Langes Parti, eller forgjengeren til Karl I. Hagens Parti Fremskrittspartiet. Dette er en flott markering i takknemlighet fra det kommende regjeringspartiet. Sandberg er som kjent avholdsmann på sin hals, men har ikke problemer med å skjenke alkohol til disse troppene. ”De tåler vel en skvett, disse karene”, fniser Sandberg.

Lovlighet[rediger]

FRP har vært i kontakt med regjeringskontoret for å sjekke om dette ville være en lovlig framgangsmåte. En vil jo ikke bli lovbryter, men har en usvikelig tro på sikkert at dette prosjektet vil gi store summer til partiets valgkamp.

StatoilHydro har antydet at de vil ha et lite gebyr for å kreve inn disse FRP-midlene, men Per Sandberg er av den oppfatning at dette må kunne gå uten at Helge Lund skal ha noen av disse pengene som skal gå til et samfunnsnyttig formål. ”Lund har da til smør på brødet likevel”, sier Sandberg.

Ikkenytt ser fram til en spennende valgkamp.


Tilbake til Ikkenytts forside