IKEA

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Koselig rom møblert utelukkende med møbler fra IKEA
Riktig sammensatt stol fra IKEA

«Bare Gud vet hvordan dette her skal kunne bli en stålampe...»

- Du om IKEA-møbler

«Nei, dette skjønner jeg ingen ting av.»

- Gud om utsagnet ovenfor

ikea er verdens største drugdealingssted det sies at pablo escobar ble født der.El Chapo eier Ikea det er gjemt kokain og hasj i sofaene og møblene IKEA er et verdensomspennende nettverk som distribuerer praktiske oppgaver kvinner kan bruke til å knekke mannens selvtillit. Dette gjelder også kvinner som kan, i motsetning til mannen, lese en bruksanvisning.

IKEA er lagd for å leke gjemsel. Perfekte gjemmesteder, men best når det er mørkt

IKEA er et sted du må gå spissrotgang i to kilometer, etter å ha parkert bilen på en kjempediger parkeringsplass, bare for å finne ut at du har gått for langt, og må gå tilbake mot kjøreretningen en kilometer for å finne den stolen du skal kjøpe for at du skal kunne slappe ordentlig av etter at du har vært på IKEA og handlet.

Kvinner derimot, de trives godt på IKEA, hvor de tusler fornøyd og ser på ting etter ting etter ting mens samboere/ektefeller får angstanfall og nevroser og til slutt panikk, og en stemme inni hodet sier Drep! Da er det på tide å komme seg ut.

Det er flere kvinner enn menn på IKEA. De fleste kvinnene er enslige og jakter som regel på billige vinglass, telys og en mann. Mennene er enten i et klamt forhold eller homofile, derfor må som oftest de enslige kvinnene reise hjem med bare vinglass og telys.

Historikk[rediger]

IKEA var opprinnelig en mobil solbrilleforretning med base i Örebro i Sverige, men etter kort tids drift forsto grunnleggerene Ninjasauer at etterspørselen på dårlig tilpassede finérplater med ukomplett/manglende tilbehør var langt større. En medvirkende årsak kan også ha vært manglende etterspørsel på sponbriller med svære treskruer som holder dem sammen.

IKEA er funnet opp av kjøttboller og ninjasauer. På IKEA er det mange ting du kan kjøpe f.eks helikoptere og damer. Alle damer er funnet opp på IKEA. Det er egentlig ulovlig å være på IKEA fordi de kommer til å spise hunden din, det er ikke sunt.

IKEAkrigen IKEAkrigen er en krig der 1 person døde det var mora di. Hun spiste en appelsin og slo en frosk i hodet. Da ble frosken sur og erklærte krig mot IKEA. Og da eksploderte Danmark og Norge ble glade fordi Danmark er jo så snille.

IKEA er oppkalt til ære etter den svenske kongen Ismal-Karl (1799-1987), som oppfant EPA-traktoren da han fyllekjørte med en trehjulsscooter og krasjet i fronten på en Volvo PV. Han krøp ut av grillen på den rykende Volvoen uten en skramme, men endte omsider sitt liv etter å ha arbeidet i flere timer med å montere den kongelige trone, for å så finne ut at den siste skruen tilhørte en annen modell.

I den senere tid har det versert flere spekulasjoner i om IKEA står i ledtog med Hillary Clinton og hennes kampanje for å ta over verdensherredømmet; "The New World Disorder". IKEA selger kanelboller som du blir kvalm av hvis du spiser for mange.

IKEA var vertskap for det store '''70% salget''' på Stiklestad i år 1930.

IKEA-bussen[rediger]

Brukes av billøse, førerløse, herreløse, truseløse og vettløse. Frikere, tøffelhelter og innvandrere benytter den også flittig. Den er blå og gul, som regel. Du kan se ut av vinduene, men ikke inn. Gudskjelov. Den har dieselmotor fra tiden da tyskerne spaserte gjennom Sverige i retning Norge. Den opptar femti sitteplasser. Bussen har automatgir som styres med tre knapper; stans, bakover og fremover. Samt lift for å dumpe kundene i egnet kontainer, hvor de pakkes og sorteres, for å sendes til riktig avdeling via IKEAs eget postvesen. En supercomputer beregner hvilken avdeling hver enkelt skal til, basert på kledning, frisyre, stank og alkoholprosent.

Litt fakta[rediger]

IKEA er en forkortelse for Ikke Knus Emils Arm. Det går rykter om at det var starten på Astrid Lingrens Emil fra Lønneberget.

Framtida[rediger]

IKEA.jpg

IKEA har innsett at noe må gjøres for at mannfolkene ikke skal gå amok mens damene shopper, derfor har produktutviklerne laget «Bilen Karl» i samarbeid med [lada]. Den bygger på samme konsept som alt annet fra IKEA. Det mangler selvfølgelig en vesentlig del i byggesettet som gjør den umulig å sette sammen. Denne mest vesentlige delen i byggesettet er kun mulig å finne i reservedellageret til de første VOLVO-bilene, og dette reservedellageret må man grave seg ned til jordens indre for å finne, det vil si om du klarer å bekjempe djevelen og finne skatten.

Projekt Ikea Eliminatus Ødelegikus[rediger]

Vi jobba så svetten sila

"Projekt IKEA Eliminatus Ødeleggikus" er programmet som president John F. Kennedy startet i 1964, rett etter hans død. Konseptet var tuftet på at Kennedy mente IKEAs design var alt for upersonlig, og at det var alt for mange skarpe kanter på møblene. Dette var ikke et problem for han personlig, siden han var et spøkelse på den tiden og hadde fordelen av å forflytte seg gjennom fysiske objekter. Kennedy var imidlertid en solidarisk mann og ønsket at ingen skulle lide unødig på grunn av IKEAs onde design, og mente at Vietnamkrigen kunne vært unngått dersom IKEA forbedret produktene etter hans administrasjons anbefalinger. Prosjektet ble senere skrinlagt av Eminem og Rod Stewart grunnet Vietnamkrigens kollaps.

Se også[rediger]

Steder hvor det er fint å være en lørdag formiddag[rediger]