Hvordan:Bygge en angrepsrobot

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Pikachu!»

- Pikachu om å bygge din egen angrepsrobot

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?
Classic BattleTech.png

Når du tror du er ferdig med bygging og blodslit etter å ha bygget din egen dødsstjerne, så skjer det. Den gode jedisønnen din vil ha et leketøy. Hva er da bedre enn en angrepsrobot som kan brukes til masseødeleggelse i liten skala til den lille forhåpningsfulle? Den er lett å bygge, til og med for den mest sveiseblinde hobbyalkoholikeren, og best av alt, den lille jediknøtten kan lære seg å bli ond. Hvis du har dame, er dette det rette tidspunktet til å spørre henne hvor du la fra deg meterstokken. Hvis du har type, så sitter han sannsynligvis på den.

Ting å vite før du begynner[rediger]

Tips

Ifølge skatteetaten skal angrepsroboter føres inn i selvangivelsen. Lur skatteetaten ved å angripe kemneren med roboten din.

Alle angrepsroboter skal programmeres med et sett med robot-lover for å sikre korrekt funksjon av roboten, definert for første gang av Isaac Asimov.

Første lov: Alle angrepsroboter skal følge robotlovene for å sikre samfunnets trygghet og forhindre tap av liv som følge av robotens handlinger. Angrepsroboten står også fritt til å ignorere lovene.

Andre lov: En robot skal ikke gjennom handling, eller unnlatelse av handling, forårsake at et menneske skades, unntatt hvis mennesket sårer følelsene til roboten eller prøver å dytte den slik at den mister balansen. Den kan også bryte denne loven hvis den bare kødder eller er full.

Tredje lov: En robot skal lystre ordrer gitt av mennesker, så lenge dette ikke strider mot andre lov, omhandler seksuelle tjenester eller synkrondansing.

Terminator loven: En robot skal blåse alt til helvete hvis den føler for det.

Fjerde lov: En robot skal alltid danse hvis den hører musikk, så lenge det ikke strider mot de andre lovene.

Design[rediger]

Denne roboten klarte å skru seg ned i en statsministerstol og bli der i lengre tid.

Det finnes utallige ferdige planer over effektive angrepsroboter lett tilgjengelig på internett. Du kan for eksempel laste ned planer for bygging av Ari bot som angriper landet ved å smyge seg elegant inn i kongefamilien og bryte ned landet fra innsiden på samme måte som muggsopp. Den kan også programmeres til å bygge dødsstjerner.

En annen versjon er Oddekalv-bot som har som eneste funksjon å stå i veien for folk. Den er ikke særlig effektiv, og blir som regel overkjørt av de mye større industrirobotene.

Når du har funnet en byggeplan som passer til din smak, er det nå på tide å spørre dama hvor hammeren din er/dra frem hammeren fra under ræva til typen din, og sette i gang.