Hvordan:Kjøpe rusmilder uten legitimasjon

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Denne artiklen er ikke for du 60-åringen som drar i butikken uten legitimasjon bare for å briefe med det svære, rufsete skjegget ditt og at du får kjøpt røyk uten leg. Nei, denne artiklen er for alle dere prepubertale og pubertale der ute, og ettertpubertale baby-faces som har glemt leg.

Ikke la deg lure av smilet. Etter 8 timer med dårlig luft og utakknemlige kunder sikler de etter å få hindret noen i å kjøpe snus.

Veien til kassa[rediger]

Løp. Ikke tenk, ikke snakk, ikke stjel smågodt som har ligget på gulvet i et ukjent antall dager. Bare løp.

I køen[rediger]

Vurder alle rundt deg. Ser du noen som kan være istand til å felle deg, som jenter i 20-årsalderen med SV-trøyer og et enormt behov for å ødelegge alle livets gleder, legger du rolig fra deg varen og spaserer ut. Tro du meg: Du vil heller vente til en annen gang enn å ta sjansen på å gi noen av sladrebikkjene sin pervese glede ved å ødelegge.

I kassa[rediger]

Øyekontakt med personen i kassa er et must. Men her trår veldig mange feil. Noen blir for intense i blikket. Dette vitner om kamp for å unngå å pisse på seg. Andre velger å se livredde ut. Dette vitner også om kamp for å unngå å pisse på seg. Andre igjen drar mellomtingen, et avslappet blikk. Denne har fungert før, men nå begynner også den å gå tom. Det nye er å lage et så morderisk blikk du greier, trekke munnvikene en centimeter oppover mens du lager et elegant rom for tungen til å såvidt blotte seg. Denne metoden garanterer deg at personen i kassa glemmer alt om alder. Kanskje får du et aldri så lite opphold på galehus med på slengen, men dit er du nok på full vei allerede etter å ha lest for mange Ikkepedia-artikler mens du trodde du var på Wikipedia.

Denne mannen kjøpte brennevin som 5-åring.


Lykke til!