Homofili

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Homofil)
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

Lette du kanskje etter hemofili? Ta det med ro, alle tar feil. Danskene også.

Eksempel på god homofili i rundkjøringer.

Homofili beskrives i Vegtrafikklovens § 4.7 som påbudet om å kjøre i samme fil som den øvrige trafikken (homo av gresk "lik", "samme"). Det har vært et stort problem i trafikken at bilister ikke oppfatter skilting godt nok, og avviker fra påbudet om homofili mot bedre vitende. Imidlertid er det et større problem at enkelte vel vitende om homofilipåbudet setter seg mot dette og risikerer andres liv og helse ved å kjøre mot kjøreretningen.

Den Norske Kirke

Den Norske Kirke er motstander av homofili, og peker på at Bibelen uttrykker at den rette vei er en kronglete og vanskelig vei, men likevel den rette vei. Vegtrafikklovens forsøk på å gjøre døren høy og porten vid møter sterk motstand, men enkelte biskoper har ytret at de forstår homofili bedre og at kanskje loven kunne ha noe for seg. Kirkemøtet har derfor åpnet for ny diskusjon om homofili.

Kirken organiserer den årlige aktiviteten kalt "Bøsseballetten".

Og forresten, prester er imot homofili, men hvem går rundt i kjole hver søndag?

Homofili på internett

Der foreligger så langt ingen påbud om homofili på internett ettersom trafikkens retning har færre fysiske risikofaktorer forbundet med seg. Derfor er det langt vanligere med alternativ fili i forbindelse med denne type trafikk. Der meldes om at man finner avvikende atferd blant grupper man tidligere anså som svært lovlydige, og regner med at anonymiteten man kan leve i bringer ut det menneskelige behov for utfoldelse av skjulte fantasier. Imidlertid finner man mer nedlasting enn opplasting, og ser at homofili til en viss grad er naturlig også i Cyber Space.Sjekk homsetesten på du-homo.no.

Norge og homofili

Den Norske regjeringen har også satt inn store ressurser for å merke bestanden av homofile i Norge. Et kjempeprosjekt kalt "Nay to gay" tvinger alle homofile til å gå med et bånd rundt den høyre armen. Dette båndet er farget med alle fargene i reinbuen, slik at vi kan se forskjell på hvem som er homofil og hvem som ikke er det. Til dette sier Statsminister Jens Stolenberg: "NEI, vi er ikke inspirert av nazi-tyskland og Adolf Hitler! Det var Dalai Lama sin ide!"

I vestkantstrøk har bestanden av homofile økt dramatisk de siste årene etter Jan Thomas sitt inntog. Bestanden har vokst såpass mye at det også har blitt tildelt 2000 fellingstilatelser på homofile, så vestkanten har blitt et veldig attraktivt sted for jegere. Homofile er også veldig lette offere for byttedyr siden de bruker sterke farger og viser seg ofte i offentligheten.


Litteratur

Homofil litteratur er gay. Rett og slett. Ingen vei rundt. Bøkene er ofte skrevet av profilerte personer, men flopper så fort flok innser bøkene inneholder unaturlige seksuelle handlinger. Kjent homofil litteratur:

  • "Tatt av neven" Gaydar Johnsen
  • "Snikende hånd, skjult neve" Gay.I.Am
  • "Men det der er ikke pølse" Tor Erling Staff
  • "Men skal det gjøre vondt?" Tor Erling Staff
  • "Hey there, riding horses? No." Anonym
  • "Gay and Gayer" George Michael
  • "My butt hurts" Mac Gayver
  • ikke kom er og kom her
  • "Only Snakes on the Plane" Samuel L. Jacksoff
  • "Homo Erectus", erotisk novelle av Knut Arild Hareide

Verdens kjente Homofile