Hippopotomonstrosesquippedaliofobi

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Om du svimte av da du så dette bildet, er det stor sjanse for at du lider av hippopotomonstrosesquippedaliofobi.

Hippopotomonstrosesquippedaliofobi er latin, og betyr angst for lange ord.

Folk som lider av det, tør ikke si det latinske navnet på sykdommen sin ettersom dette ofte framkaller andre, langt mer ubehagelige plager. Blant annet vil de kunne oppleve hodepine, svimmelhet og oppgulping av tilfeldige bokstaver - særlig X skaper mye ubehag og kan i verste fall kutte hovedpulsåra på vei opp.

Hippopotomonstrosesquippedaliofobi er et så langt ord at hvis du skal uttale hele ordet må du trene mye, og bruke både innpust og utpust. På grunn av nettopp dette, brukes ordet ofte som hjemmelekse i kondisjonstrening i gymfaget på grunnskolen og videregående.

Så riktig nok ganske teit at sykdommen har et så langt navn.

Hippopotomonstrosesquippedaliofobi ble først dokumentert av Dr. Hippopotomonstrosesquippedalio som hadde en shemale sønn/datter, sønn/datteren Skukusupuikus Hippopotomonstrosesquippedalio hadde en utrolig frykt for lange ord. Noe som sikkerte er skyld i den lange navnet hans/hennes, og det at alle FIFA karrieremodussavene ble kuttet til Hippopo, noe som var utrolig irriterende for stakkars Hippopotomonstrosesquippedalio. Og Faren Dr. Hippopotomonstrosesquippedalio dedikerte store deler av livet sitt, hele en uke, han døgna tilogmed en gang, for å kurere Skukusupuikus for sin Hippopotomonstrosesquippedaliofobi men det ente med at han skøyt sønnen/datteren i trynet. Skukusupuikus overlevde og byttet navn til Mr./Mrs X, som senere ble en legende under det store Oppgjøret hvor Macgyver, Norris og Monsen hadde en barslosskamp og skapte Steven Seagal.

Skal vedde på at dette er et fint feriemål, dersom du ikke lider av av hippopotomonstrosesquippedaliofobi, da.