Hentai

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


«Uansett hvor mye du onanerer forsvinner ikke smerten.»

- Sashimi Mitsubishi (oppfinneren av Hentai) om Hentai.

Et eksempel på Hentai der en kvinne utøver seksuelle tjenester på en gjeng med Ubåt-sandwicher.

Hentai (変態 eller へんたい) er et fritidsproblem som stadig blir mer populært hos de unge som har tilbrakt noen timer for mye på internett. Hentai ble oppfunnet av Sashimi Mitsubishi (三菱刺身) i Japan under andre verdenskrig som et ytelsesforbedrende stoff til å gi til soldater, men det ble raskt tydelig at dette var meget avhengighetsskapende. Det var ikke før internettet ble oppfunnet at det ble et problem som smittet flere og flere. Hentai er ofte tegninger som gjør at hormonene i kroppen til folk begynner å bli ville. Det fører etterhvert til at man ikke får seg kjæreste, og man blir sittende å drømme om tentakler og forvokste pupper. Hentai inneholder ofte store og rare ting man ikke kan få i virkeligheten. Eksempler på det er store pupper, slimete og ville tentakler, rare fantasifigurer, hår i alle farger som står imot tyngdekraften og jenter som med glede har samleie med enhver fruktbar mann innenfor en radius på 5km.

Disse bildene med unaturlige ting kan forvirre hjernen til hvem som helst. Derfor har hentai fått 18-års aldersgrense. Hvis man ser for mye på hentai kan man bli avhening. Det fungerer som ecstasy fordi det er så mange fine farger i bildene. Når man er avhening av hentai vil man helst finne mer. Men det mange ikke vet er at FBI og MacGyver kodet inn virus på disse internettsidene med hentai. FBI mener at hentai kun er for dem. MacGyver vil heller at folk skal se på han og la hormonene fly.

Det som ikke hjelper hvis du har blitt smittet av hentai er å drikke sjokolademelk, for som alle vet er dette en homsedrikk, og du vil ikke bli homofil i tillegg når du først er smittet av Hentai, da ender man opp med hentai full av gutter, og da er magien borte. Har du blitt smittet av hentaiviruset anbefales det og ta et bad i vann mens du onanerer gjennom tre Vi Menn blader og et Hustler Magazine. Hvis denne kuren ikke hjelper så funker det også godt å bli evnukk, men lobotomi er også et alternativ.

Forskjellige typer Hentai[rediger]

Typisk eksempel på tentakkelhentai. Ikke å forveksle med mat.
Eksempel på utstyr som brukes i litagohentai.

Tentakkelhentai[rediger]

Tentakkelhentai er en sjanger innenfor hentai der kvinner legger blekkspruter på hodet. Målet med dette er ikke sikkert, men forskere teoretiserer at blekksprutene blir brukt som gjemmested for hasj, noe som er populært blant hentaientusiaster, spesiellt hentaientusiaster i Drammen.

Lolihentai[rediger]

Lolihentai er lett å forveksle med vanlig hentai for det utrente øyet, men de har tydelige forskjeller. I Lolihentai mangler alle kvinnene pupper, og har irriterende stemmer. Disse stemmene er kjent for å gjøre japanske kontorarbeidere veldig kåte, som fører til spontan orgasme. Det er vanlig for kontorarbeidere i Japan å samle seg i såkalte loliklubber etter jobb, hvor de praktiserer gruppeonani og utveksler kjønnssykdommer.

Litagohentai[rediger]

I litagohentai drikker kvinner store mengder med Litago for å oppnå fedme, som da brukes for å tilfredsstille sumobrytere. Sumobryterene setter seg dermed på kvinnene, som da vil presse all sjokolademelken ut. Sjokolademelken drikkes så av sumobryterene, og kvinnen blir tilberedt som deres neste proteinrike måltid. Dette kan medføre betydelig helserisiko, og kan føre til diabetes, mangel på plass på bussen og AIDS.

Bunadhentai[rediger]

Bunadhentai er en nisje norsk undersjanger av hentai som ligner mest på tentakkelhentai, der norske kvinner ikledd bunad danser til vassendgutane med blekksprut på hodet. Dette er en aktivitet populær blant hentaientusiaster i Stavanger som ble popularisert av David Toska etter NOKAS-ranet, som tilsto i rettsaken at han selv var en stor tilhenger av hentai.

Folk som er kjent for å se på hentai[rediger]