Hasj

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Har'u... har'u hasj?»

- Brannmann Sam om hasj

Hasj krydder
Cannabis Africanus Cannibalus urte

Hasj (hasjisj) er et blandingskrydder som har sin opprinnelse fra Uganda, og betyr noe sånt som god mat.

Egenskapen til dette krydderet er at det får all mat til å smake bedre uten at det selv tilfører noe smak. Et eksempel på dette er å blande Hasj med Jordbæryougurt og banan, noe som skal gi en gastronomisk opplevelse uten sidetykke. Det fungerer istaden for salt og det følest som orgasme når du eter mat som inneholder krydderet hasj.

På grunn av denne egenskapen er krydderet ofte brukt ved seremonier der mat har en sentral rolle. Mange vil nok påstå at hasj er bland verdens beste krydder.

Produksjon[rediger]

Hasj er produsert av forskjellige urter fra en gruppe kalt Cannabis (Cannabis Africanus Cannibalus). Disse urtene var veldig utbredt blant Afrikanske kannibaler. En antok at det ga kjøttet en ekstra *piff*. (ps. piff krydder er ikke en Cannabis urte, så er det sagt.)

Noen av de mest kjente sortene er:

  • African woodbine Denne sorten ble spesielt dyrket av de Afikanske kanibaler. Den egnet seg best til kokte sjørøvere med trebein.
  • Marijuana Stammer fra vikingtiden hvor den ble fortært sammen med marihøner og kyllinger. Mariju er gammel Norsk å betyr spise hos.*
  • Tijuana Stammer også fra Vikingene, Tiju er gammel Norsk for har vert hos.*
  • Spunk Dronning Viktualia av Sverige sitt yndlings krydder. Ble dyrket av hennes personlige gartner Hr. Nilsson.
  • Weed Engelsk og bettyr we will.
  • Loaf Spesial tilpasset kjøttpudding. Ble første gang dyrket frem av Marvin Lee Aday
  • Pot Pol Pot sitt yndlings krydder, men slutte med det da han forspiste seg og fikk Røde Knær.

* Gamle runeskrifter forteller flere historier om en veikro ved navnet Vanaheim(uttales Anaheim eller bare Ana), som var spesielt anerkjent for sin soppstuing. En antar at soppstuingen innehold bla. store mengder av Cannabis urten. det smaker kjempe godt og det er mange som bruker det som krydder, og det er veldig bra for magen.

Bruksområder[rediger]

Det finnes utallige bruksområder for denne urten. Historien forteller om det gamle Egypt, der planten ble brukt til å lage et spesielt hamp/rep som kun ble benyttet til henging av rusmisbrukere.

Hasj ble masseprodusert av den legendariske homofile Frank hasj. Som i et hemmelige homofilt forrold med en mann i tyskland ved navn adolf et eller annet. Da den legendariske Frank Hasj slo opp med han homofile nazisten tokk han derre Adolf duden selvmord i 1945 i en slags bunker i Sentral Tyskland

I moderne tid er det blitt et populært pizzakrydder og selges som regel i små poser under navnet "oregano". HASJ ER EN MORDERNE OG ET KULT TYPE PEPPER odd liker hest og noen ganger katten sin etter å ha spist kveldsmat.

Virkestoff[rediger]

Det har vert forsket mye på å finne virkestoffet som gjør Cannabis til en så populær urt. Det Kinesiske selskapet HTC var de første til å løse gåten. De klarte å isolere et molekyl som har den egenskapen å forsterke smaken i alle andre molekyler. Dette molekylet har fått navnet HTC etter dens oppdager. hitler the cruel

HTC mottok også Nobels Fredspris i 1979 for oppdagelsen av molekylet. Det viste seg at ved å blande HTC i maten ble forsøkspersonene så mett at en ikke orket krangel eller bråk. HTC la da frem planer for FN om å innføre dette som et fast tilsetningsstoff i alle matvarer, noe som ville ha redusert antall kriger i verden med 30 %.

Viktige fakta[rediger]

Noen tror at Hasj er farlig for kroppen, dette er selvfølgelig ikke sant. Det viser seg faktisk at man faktisk kan få evnen til å fly ved hjelp av hasj. For å si det sånn det er litt crazy bananas. Bjørnar Moxnes er skaperen av Hasj og han fant det opp da han satt på do og tenkte på kuer. Det viser seg også at man tenker på kuer når man røyker Hasj.

Bivirkninger[rediger]

Cat Stevens fikk en negativ effekt av hasj.

Noen ganger viser det seg at personer som benytter hasj, kan få en langvarig negativ effekt, men dette er ekstremt sjelden. Kliniske tester viser at dette mest sannsynlig skyldes andre og mer dyptliggende grunner, som ikke har noe med selv krydderet å gjøre. Utover dette er det ikke noen kjente bivirkninger ved bruk av dette krydderet.