Hagenisse

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

'Fet tekst'Hagenisse, eller gnom som noen kaller dem, er onde skapninger som uvitende mennesker pleier å kjøpe som pynt til hagen sin. Derav navnet, selv om ordet nisse er noe misvisende. Disse onde "nissene" opptrer som 'figurer i keramikk' om dagen, men det er om natten de viser sitt virkelige jeg.

Drikker her Tuborg samtidig som han røyker pipe

Hagenissen er også sønnen til Julenissen og Nissemor. Julenissen og Nissemor hadde one-night-stand og etter dette måtte de gifte seg, siden hun ble gravid.

Men hagenissen kom på fosterhjem etter at Julenissen drakk seg full og prøvde å voldta han. Etter dette kom han på fosterhjem og kom hjem til tannlege og tannfeen. Etter dette har hagenissen hatt det flott, selv om han måtte bo utenfor huset, nemlig i hagen... Der har han gjort mye gøy som å høre på Led Zeppelin og ta narkotika i lange bananer.

De første nedtegnelse om nissense finner man allerede på 1600-tallet. Men et var ikke før rundt 1850 at de for alvor begnyte å spre seg i mellomklassens hager. Høyden på en hagenisse er som regel rundt 30 cm, noe som igjen gjør dem svært vanskelig å observere i ly av natten. Folk flest vil påstå at dette bare er tull, men har du ikke lurt på hvem som velter søppelbøtten din, graver opp plenen, eller spiser alle eplene dine? Og hvis du glemmer å låse døren - kan du banne på at spriten er borte før du får lagt deg ned i sengen din. De er kronisk kleptomane med et snev av klamydia og de elsker å krabbe i sengen din.


Hagenissen er opprinnelig tysk, men en gruppe idioter utvandret til Storbritannia og satt den alstå fri her òg. Dette er også en av de medvirkende årsaken til andre verdenskrig - som svært få faktisk vet om.

Frigjøringsgrupper[rediger]

  • De Liberation des Nains de Jardins (Frankrike)
  • Trädgårdstomtarnas Befrielsefront Svenska avdelningen

Annet Hagenissen sliter med at julenissen beskylder han for at han ikke fikk bli pensjornert. Julenissen jobber hart for å drepe han. Julenissen er nå 97 og jobber forsatt han for også hjelp av noen reinstyr han etterkommer. Og det som jobber i 1881 og 1888 hjelper han også i julen. Da legger 1881 og 1888 dem det fiendelige bak seg men slutten ender ofte med en krig mot 1881 og 1888 i fjor døde 323Hagenisse4.jpg