Gris

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
"Gris" ble også et begrep om noen som er "grisete" da president Bush skulle demonstrere "griseri" i hoi og hast

«Grisen er eit nyttig dyr, han gjev oss egg og mjølk»

- Ivar Aasen

«Nam!»

- Mann på gata om gris

«Æsj!»

- Muslimsk mann på gata om gris


Grisen er et dyr som ofte står og hyler selv om den ikke skal slaktes. Når man ser dypt inn i øynene på griser risikerer vi å falle i dyp sorg og bli det man kaller "lei seg". Depresjonen kan føre til islamisme som er en blanding av svineinfluensa og svineallergi. Grisen er en veldig trist skapning, men har veldig god selvtillit fordi det er dyret som ligner mest av alle på mennesket. Den er ca. like stygg som Helge på en dårlig dag! George Bush er typiske eksemplel på griser, Jens Stoltenberg blir også kalt gris.

Griser er også kjent som menneskets beste venn. De blir ofte lekt og kost med og pleier å sove i hus. Den mest kjente leken kalles på engelsk "Catch". I denne leken kaster eieren av grisen en pinne/ball og sender grisen for å hente objektet.

I en del land i verden kalles den for «heldig gris» på samme måte som «hellig ku». Veterinæren Dyrlege Due, hadde i 1997 oppdaget at griser er skapt til å fly, men nektet å vise det før PC-spillet Duke Nukem Forever kom ut på PC-spillhyllene 3 Mai 2011.

Se også[rediger]