Ginger

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«VI RØDHÅREDE ER MULGIENS LUCIFER, GENETISK, MEN IKKIPEDIA Å JEG STANSER ALDRI, NESTE STEG BLIR POLITI, JEG GIR FAEN, UANSETT SÅ FERNER JEG DETTE, BRUNETTER Å BLONDINER ER FULL AV FAEN, DE ER ÅRSKAEN TIL ALL MOBBING, DREPING, RELIGION, SLAVERY, NAZISME, FEMINISME, RASISME Å SATANISME, BLONDINER Å BRUNETTER SER PÅ SEG SELV SOM GUDER Å PERFEKT, DE ER SATAN SELV, DE KLARER ALDRI Å HOLDE SEG UNNA RELIGION, KRIG, ELLER MORD, DE KLARER DET IKKE Å DERFOR HAR DE IKKE NOE HER Å GJØRE, DE SOM REDIGERER DETTE HER Å FJERNER DET JEG SKRIVER HATER RØDHÅREDE, DET ER DEN ENESTE GRUNNEN TIL AT DE BRUKER SÅ MASSE TID PÅ Å REPARERE Å FÅ TILBAKE DETTE HATET SOM ER SKREVET HER, NEI DENNE NETT SIDEN Å IKKIPEDIA I USA GENERELT ER BARE FOR GØY, NEI, JEG MENER AT DENNE NETTSIDEN ER SATANISK, EN UNNSKYLDNING TIL Å MOBBE Å ØDELEGGE FOR ANDRE MENNESKER, UANSETT RASE ELLER FARGER, DEN SOM LESER DETTE, ER NEPPE UTDANNET, NORMAL, ELLER SPESIELT BEGAVET, SIKKERT ADHD Å ANDRE SYKDOMMER SOM FÅR EN TIL Å DRITE PÅ DRAGET, DU VET, LE LITT AV ALT Å ALT ER BARE EN LEK, DET FINNES RØDHÅREDE SOM ER SØPPEL, SOM ER UBRUKELIG, ONDE, MEN DE TAR JEG MEG AV, DET KAN DU STOLE PÅ, DETTE BLIR FJERNET UANSETT, MEN JEG HÅPER DE ELLER HAN SOM LESER DETTE, HAR LITT VETT, Å SKJØNNER AT MOBBING AV OSS RØDHÅREDE ER HELT PÅ RÆVA :) OK ? HILSEN FRED LINDALEN, ALDER 28 NORGE, TAKK»

- Nesten anonym ikkepedianer om gingere

Ginger er betegnelsen på en person fra et folkeslag som egentlig er albino, men med blå øyne, rødt hår (både oppe og nede) og mange fregner. Gingere konkurrerer i dag om verdensherredømme med andre intelligente vesener som for eksempel geit og kanin. I motsetning til albinoer forsvinner ikke gingere på snødager. Gingere er personer som har blitt født med en sykdom som gjør at de for lys hud, fregner og rødt hår. Denne sykdommen er kalt gingervitus(røde pest). Gingere for denne sykdommen fordi de ikke har en sjel. Folk som har Gingervitus, kan ikke bli helbredet. Pga huden de sin er så lys, betyr at de må holde seg unna lyset fordi huden brenner opp hvis ikke. Noen personer har rødt hår, men ikke fregner eller lys hud. Disse personene blir kalt, Day Walkers. Grunnen til at det er på engelsk er fordi da høres det mye kulere ut på den måten.

Mytologi om Gingere[rediger]

I gammel gresk mytologi er gingere giftige slanger som lusker seg rundt. Deres blå øynee ser i mørket og deres fregner hjelper med kamoflasje.

Ginger består av 6 bokstaver. En av dem er 'n', og den andre er 'i'. I tillegg er det to 'g'-er og til slutt en 'e' og en 'r'.

Norges mest kjente ginger er ingen ringere en Christoffer Hansen. Født og oppvokst fra Feda gjorde at det var helt perfekte forhold for hans røde hår til å gro ut. I dag er han gingerkongen og fortrekker å bli kalt ginger fremfor noe annet.

Opphav[rediger]

Gingerhetens opphav er et sant mysterium. Forskere kan ikke enes om om det er en smittsom sykdom eller en genetisk katastrofe. Det er ingen ting som sier at de har røde kjønnshår. Dette kan variere. De to største retningene innen gingerologi er albinisme og gingervitusisme. Førstnevnte hevder at gingere er en avart av albinoene, en art som har bedre tilpasset seg artiske områder. Sistnevnte mener at det er en fryktelig sykdom kalt gingervitus; en sykdom man egentlig ikke vet noe om. En ting er sikkert, uansett hvor de kom fra, er det de som har overtaket. Verden er i ferd med å bli gingerisert. Gingere har innflytelse i alle aspekter av media, noe vi ser med dagens redhead mote. Om man går ut på gaten kan man til og med se såkalte daywalkers, mørkhudede mennesker med rødt hår og fregner i ferd med å miste sitt grep om den virkelige verden. Det er nylig oppdaget at flere små ginger-babyer er blitt funnet døde i bakgater og søppelcontainere. Grunnen til dette kan komme av at foreldrene er redde for barnet, og dermed tar livet av dem før de rekker å ta over verden.

I følge legenden om gingervitus, som oversatt til norsk egentlig betyr den røde pest, ofres sjelen til små ufødte barn til Satan før de blir født og jobber i hans diabolske plan for å ta over verden. Resultatet av dette er at gingere må gå uten sjel i verden merket med helvete's rød hår. De lever omtrent 3 ganger så lit som et vanlig menneske.

Hvis man er så uheldig at man treffer på en ginger i hverdagen er det 10 ting man kan gjøre for å kjempe mot Satans onde plan og gingernes sjelløshet:

 • Stikk dem i hjertet med en stake (mye av det som fungerer på vampyrer, fungerer av en eller annen grunn på gingere også)
 • Pek og le
 • Pek og le mens du synger "Rødt hår og fregner!"
 • Ofre halve sjelen din til dem. Resultatet blir i de fleste tilfeller at gingerne blir mer blondine enn ginger, som er bedre enn ingenting.
 • Finn frem brun maling og hell over hodet dems
 • Fyr i peisen
 • Sett på filmen "The Exorcist" og skru opp volumet hver gang du hører den latiske eksorsistbønnen
 • Si at du har noe informasjon som kan hjelpe i ta over verden, før skapningen så til en mørk bakgate hvor du har fem menn ventende med balltre
 • Prøv å gå rolig forbi uten at å se det i øynene.
 • Hvis ingenting av det over er mulig eller fungerer: LØP OG ALDRI STOPP!

Noen populære gingernavn er: Tobias, Tobbe, Tobbelure.

Selv om gingers er ekle og lukter vondt, så skal man aldri mobbe dem. Det kan ofte bare gjøre situasjonen verre og den hevnløse skapningen vil være ute etter hevn siden.

Ginger er altså ikke mennesker som andre.

Å bli bitt av en Ginger[rediger]

Hvis du blir bitt av en ginger er det flere ting du må gjøre og flere ting du må ta hensyn til, hvis du da lar sykdommen spre seg i kroppen din.

 1. Pass på når du blir bitt, såret hovner voldsomt opp og stedet der bittet inntraff kan bli infisert med svært lys hud og fregner. Rens såret med hvitløk, som visstnok skal fjerne gingervampirismen fra såret.
 2. Bandasjer så såret med en klut laget av kanintunge. Kanintungen vil sannsynligvis ikke gjøre noen forskjell og du vil få et kraftig anfall av AIDS. Men heller AIDS enn å bli ginger.
 3. Gingerkongen William Wallace, som herjet på midten av 1000-tallet, er kjent som å være den første gingerkongevampyren, og det er hans memoarer som har gjort legenden om fjordheksas ukjent sønn kjent gjennom hele jotunheimen og opp til den sørlige delen av trondheim. Uansett, det sies at han kunne drives vekk med et kors og litt hvitløk. Dette fungerer fordi vampyrer og gingers er ganske like. De tåler ikke sollys, de forsvinner nesten på snødager, og de har en trang til å bite.
 4. Hvis du blir en gingervampyr med eller uten frykt for kuer og kugalskap blandet med solstikk, skyt deg selv i hodet.

Albinoer vs Gingere[rediger]

Kampen mellom albinoene og gingerne er som mellom alien og predator, Chuck Norris og MacGyver. Det blir en episk kamp med både blod, fregner og snø. Gratis lobotomering følger med bilettene til kampen. Siden gingere blir støttet av djevelen vil gingerne vinne. Hvis en ginger vinner over en albino, må du søke flukt i en bunker. VIKTIG

Ginger og sexliv[rediger]

Det eksisterer mange myter om at gingere har bedre sexliv enn andre mennesker. En del av myten er at Satan selv er tilstedet i den sexuelle akten. I senere tid derimot viser det seg at mytene om at gingers har bedre sexliv var en helt korrekt mye ettter majaindianerene fant ut av at de med rødt hår faktisk er villere i senga,eller på den tiden i gresset, som gjør at de har mye bedre sex. Den rette tolkningen er at ginger, som i ingefær, gir bedre sexliv. Det er nylig bevist at gingers, som i folk med rødt hår, har bedre prestasjon i sengen ettersom de har mer å legge i det. Derimot er gingers, som i folk med rødt hår, sett som en stor takkmenlighet for å lære andre normale vesner å ha ordentlig sex. Gingere vet ikke hva kondomer er, og pleier da å sette de på hodet sitt så de ikke får aids på flammene sine. Etter sex-en kan det lukte litt brent, men da må du bare ringe Shrek og be han rense det med en hvitløk.

Personer som har forklart en del om gingere og som i noen tilfeller vil bli en ginger[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!