Gamling

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Gamle folk[rediger]


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Gamle folk er de som husker fra tiden de brukte å spise mark for å overleve, og at de måtte jobbe dag og natt for penger til transvestitt sex og øl. På den tiden var alt mye billigere enn nå t.o.m damene, mennene fikk lettere det de ville ha, men det viste seg at det på den tiden var damene som var de verste når det kom til drikking og sex så var de syndige og fæle mye grunnet at de aldri kunne dusje så de måtte bli slikket rene av andre for å greie seg en uke. Mange tenker at datidens folk var horer, men tenk deg dette: om du måtte gå flere uker uten å dusje, barbere deg, eller vaske deg i det hele tatt ville du ha tatt hvilken som helst metode. Mange gamle folk memorerer fra den tiden de var små, og tenker: det var bra det. når det viste seg at det de fleste derfra måtte spise spyfluer og tørt brød alt i alt og foreldrene drakk vekk sitt vonde liv. De fleste gamle folk pleier å klage over de yngre og hvor mye de bruker på klær, mat, og musikk nesten som om de ikke har lov til å unne seg litt luksus i hverdagen.


Den verste sorten gamling du kan finne er en versting gamling som oftest er å finne i skogene i nepal kjennetegn: snekkerbukse og bomuls skjorte. De er vanskelige å få øye på i shopping senterer p.g.a den overtallige populasjonen av gamle folk som sitter og spiser blåbærsyltetøy og rømmegrøt.

Den letteste måten å lokke til seg en med er et bilde fra 1800 den dagen de ble født som oftest er en helligdag for de som gidder bry seg.


Gamle folk har dårlig humor om du skal vitse med dem så må du helst si noe om hvordan hitler styrte der eller hvor vond maten er nå i motsetning til da.

Medium:http://blitz.macronet.net/grandma.jpg

Bestemødre tenker ofte på hvor mye de skammer seg fordi sønnesønnen er homofil og for hvordan den lusne damen til sønnen sin kler seg. Bestemødre har en konstant vane til å forandre på frisyren sin med hjelp av en farlig ting de alle kaller "permanent" hos en bestemor frisør, men vi alle vet at de prøver å holde hemmelige nazi-møter for å finne ut hvordan de får hitler til å gjennoppstå.

Vanlige kjennetegn:

  • Krøllete hår
  • Skumle gule tenner
  • Bomulls klær
  • For mye hvitt
  • Deres stadige klaging på hvor mye nøtter det er i en nøttefri sjokolade

En bestemor er fin å ha om en har den rette arten. det finnes:

  • Godzilla
  • McGyver
  • Julenissen
  • Homer simpsons

Alle rasene er vant med satanist musikk som ole ivars og slikt, som bare en lyd av sender deg rett til helvete. Den overstadige bruken av Trekkspill gjør at de ofte får dårlig hørsel og må bruke et kamphorn for å høre deg.


FARE ![rediger]

Ikke mat bestefedrene midt i sporten, kan føre til alvorlige traumer og angst.