Flekkerøyianere

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Flekkerøyianere
alskjdfh
alskjdfh
Vitenskapelig(e)
navn:
Homo Flekkerøianus Cohumanoidius
Norsk(e) navn: Øyfolk
Hører til:

Flekkerøyianere er ett samlebegrep på de mange særegne rasene av menneskeaper som ble observert på en øde holme utenfor Voiebyen på 1920-tallet. Det viste seg at det var snakk om ett helt nytt økologisk mangfold av arter i forskjellige størrelser, og den til nå tredje smarteste menneskeapen (etter den nordasiatiske gorillaen og homo sapiens). Den gjennomsnittlige flekkerøyianeren måler ca 160cm, er utrolig distrè og territorialforsvarende.

Kultur[rediger]

Når Flekkerøyianerene møtes kommer de gjerne i kjøretøyene sine på parkeringsplasser i øyas sentrale områder med nedrullede vinduer, så konverserer de mens de står i rekker på alt fra 2 til opp til 10 biler. Det spekuleres i om apene bruker denne versjonen av sosiale sammenkomster prevantivt for sykdommer da det hindrer enhver form for fysisk kontakt. Det er også vanlig å møtes i såkalte "Bibelgrupper", men årsaken for dette er hittil ukjent.

Skapte kluss[rediger]

Den nye evolusjonsmodellen

Da Flekkerøyianerene ble oppdaget 1. april 1920 måtte taksonomene skrive om hele det moderne evolusjonssystemet.

Apene kommuniserer med fjerne varianter av norsk, og tonerte gryntelyder. Det er ofte vanskelig å skille mellom disse. Det er gjort flere forsøk på å intigrere Flekkerøyianerene, men de fleste har misslykkes på grunn av mesteparten av individenes lave inntelligens. Av likevel går faktisk noen på formelle norske skoler i dag. Disse individene blir selvfølgelig ofte trakasert på grunn av sine fysiske og mentale mangler og forferdelige naturlige beliggenhet. De blir ofte kalt slanguttrykk som "Øyfolk" eller ofte bare "Ølkefefkølmehmeh"

Hekkessesongen starter i april-mai og foregår oftest i Flekkerøyas rundkjøring, noe som er artens kulturelle sentrum.

Se også[rediger]