Filosof

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En filosof er en person som tenker. Mye. Veldig mye. Veldig, veldig mye. Også gjerne høyt, til pest og plage for alle andre rundt han/henne/den/det.

Tankene[rediger]

Hva tenker en filosof, kan du kanskje spørre om? Svaret er såre enkelt... Ingenting! Men hva er egentlig ingenting? Er det noe som man kan spise? For det er da vitterlig bevist at det er svært mange rundt omkring i verden som spiser ingenting. Ifølge en definisjon på ingenting:

"Universet er alt. Universet er uendelig. Ingenting er uendelig. Universet er dermed ingenting og ingenting er alt."

~En eller annen gluping om ingenting

...så betyr det enten at de spiser universet, eller at de spiser alt. Hvem vet, det er muligens fullt mulig at de gjør begge deler. Dermed oppstår noe som kanskje må være det største verdensproblemet av de alle, ved siden av hungersnød (hvem fant opp det egentlig? Finnes det folk som har nød for hunger? Altså, ikke vil være sulten??), nemlig at alle de som spiser ingenting, de er universets største trussel! Noen vil til og med trekke det så langt at om man ikke passer på, så vil de være årsaken til verdens undergang. Det er de samme som, når man spør hva de tror vil skje når verdens undergang oppstår, svarer: "Ingenting"

Historie[rediger]

Det er delvis uvisst hvem som kan sies å være den aller første filosofen. Hvert år samles alle filosofene i Atlantis for å diskutere bl.a. dette. Problemet er bare at diskusjonene har en lei tendens til å spore fullstendig av, dermed havner de på ville veier og kommer aldri til noen konklusjon. Men heldigvis føres det en detaljert logg over hvert møte på Nettby, slik at de kan ta opp tråden der de slapp forrige år.

Kjente filosofer[rediger]

Noen filosofer er mer kjente enn andre, mens andre igjen har kjent på alle. I 2000 ble den største filosofen av de alle, Heinrich Himmler beskyldt for å ha befølt Mullah Krekar på et årsmøte. Heldigvis kom Dorske menn til unnsetning, og sa at det var Hertugen av Wellington som var blitt befølt, og at han ikke hadde noe imot det.