Elnesvågen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Elnesvågen er Frænas maktsentrum, alle som bor der ser helst at veien til ytre strøk ikke passerer sentrum. Her henger alle ungdommer rundt kjøpesenteret/badelandet "Bølgen" og tøffer seg ut med deres scootere.

Politikk[rediger]

Det påståes at det finnes demokrati i Elnesvågen og Fræna, ikke alle er enig i dette. Det er en kjent sak at at kommunale demokratiske besluttninger ofte blir gjort over en god kaffe på stedets konditori.

Elnesvågen er også sannsynlig det eneste stedet i Norge som har "Trygderettigheter" som valgfag på ungdomsskolen, og hvor det er organisert kommunale opplæringsplasser for Trygdesvindel.

Historie[rediger]

Flere ungdommer brukte å stjele tyggis og energidrikk hos Rema 1000. Dette var da slutt da enkelte av ungdommene ble tatt i stjæling. En person fikk en ganske kull straff og ble utvist i 6 månder. Dette er da kjempetøft.

Det har også vært mange kule hendelser i Elnesvågen, som i Corona-tiden så stilte 300-ungdommer seg med biler og traktorer utenfor Rema1000 og ranet banken.


Evenementer[rediger]

Den store begivenheten i Elnesvågen er Nordsjøfestivalen. Dette er en organisert fyllefest på båthavna. Hvor navnet "Nordsjøfestival" kommer fra er ikke helt kjent, men sannsynelig kommer det av "next to retirement" (de som jobber på oljå) personene som er pådrivere. Elnesvågen har fått en attraktiv camping på kråkneset, såkalt Kråknes Camping. Ligger rett ved Kråkneset airport/millitærsamlingspungt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!