Dverger

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
      Whoops! Mente du nisser?


Dverger fikk i 2011 sin egen kleskolleksjon da Tyrion Lannister ble verdenskjent fra TV-serien Game of Thrones.

Dverger (Lat. Kortis, Lavum Ibenas) er et folkeslag av arten Homo Sapiens som ofte blir forvekslet med Husnisser på ferie i sommerhalvåret. Til tross for deres gledesspredende, beryktede utseende og konkrete, stygge vitser som deres ettermæle, er det lite genuin forskning på dvergenes opphav. En studie utført året 1043 F.Kr. av Dr. Claus, direktør i SD&OCT (Santa's Dwarfmaking and Other Children Toys), viser til en form for ukjent mutering av cellene i folkeslaget. Bortsett fra at 9/10 av studien er stemplet som klassifisert, er det også kjent at muteringen også kan påvirke etterkommet til krysninger av dverger og vanlige folk.

Hvordan kjenne igjen en dverg[rediger]

Dverger er kortvoksne vesener på
Liten tekststørrelse med barn, selv i voksen alder. Selv om størrelsen deres byr på få utfordringer for identifiseringLiten tekst, vil skjegget deres være den største. Alle dvergekjønn (Dvergemann, dvergekvinne, dvergetranse, dvergeintet osv) har skjegg, hvorav dvergekvinner er kjent for å ha mest hårvekst ellers på kroppen, på bl.annet vagina, anus, bryster og navle. Dverger snakker, ler, brøler og gråter i et toneleie som kan minne om helium-inhalerende, fulle tenåringer i stemmeskifte på Tivoli.


En nyfødt dverg veier i gjennomsnitt 150g, brøler fremfor å skrike og er medfødt overraskende kraftige armer og bein for å være førstedverg til mølla (Dvs mat). Dvergfødsler er dessuten kjent for å være minnerike i negativ form for tilskuere, og er forbudt for uvedkommende iht. Norsk Lovdata.


MERK Spesiell utdannelse for deltagelse av dvergfødsel er et krav i det Norske Helsevesenet, mtp. bl.annet lovforslaget til Helse- og omsorgsdepartementet: LOV-1814-05-17-59. §3. "Traumatisering ved dvergfødsler"


Næring og næringskjede[rediger]

Som nyfødt spiser dverger ofte voksen råkost, f.eks: kålrot, og drikker potetavkok allerede før de fyller 4 uker. Dverger er ganske hardføre og har allerede i sitt andre leveår (vanligvis) 3-doblet muskelstyrke og doblet beinstruktur. Evolusjonen har derfor tillatt de å spise stein i tidligere alder enn de gjorde for bare 500 år siden. Til tross for en spektakulær anatomi og fysiologi, ligger dverger merkelig nok lavt på næringskjeden (omtrent på samme nivå som blåskjell), da de lett viker for motstand, er meget sjenerte og unngår for det meste all kontakt med dyr og mennesker. Bortsett fra kaniner, rotter, kråker og andre potente pestbefengte dyrearter.

De blir mobbet[rediger]