Drittunge

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«En drittunge på taket er bedre enn ti i hånda.»

- En anonym filosof om drittunger

«Drittunger smaker dritt.»

- kannibalen om drittunger

«uuuuuuhuuuuu han stjal lekebilen min uuuuuhuuuuuu»

- en drittunge om en annen drittunge


En drittunnge er en person som er innpåsliten, og irriterende og snakker dritt om andre. De skal alltid ha viljen sin, og får alt de peker på, og har rett og slett har en ufordragelig oppførsel. De kan for eksempel få noe i gave, og klage på at det ikke var bra nok. Selv om begrepet blir oftest brukt for barn, og unge kan det også beskrive noen som oppfører seg barnslig og utakknemlig. Det kan også bli derfor nevnt i sammenhenger når noen har dårlige manerer og ikke eier folkeskikk. De kan ofte være overlegne og snakker dritt om andre for å føle seg bedre og øke sin egen selvtillit Se også om "bortskjemte drittunger".

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 370 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.
Mer om drittunger[rediger]

Drittungene kommer fra Sverige og de tar alltid med seg gressklipperen når de drar over grensen, ingen vet helt hvorfor. De er laget av aluminium, nitrogen og germanium, av og til er det også litt radium i dem. Drittunger er veldig sutrete og er ofte forbundet med Q*bert. Forsåvidt så var Q*bert en drittunge. Drittunger er som nevnt over i forrige avsnitt oftest barn, derfor har det vært foreslått å utrydde alle barna, så blir det også færre drittunger. Brnjyben vet visstnok hvordan man blir kvitt dem. Men desverre så får han aldri fortalt det til noen andre enn dyra. Drittunger er ofte forbundet med snørrunger, selv om snørrunger er mye farligere enn drittunger. Hvis du treffer på en snørrunge bør du løpe vekk så fort du kan, og ikke stopp før du er minst 100 mil unna. drittunger liker å se på nakne damer i dusjen.