Dr. Phil

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Dr.Phil etter og bli spurt om sinn tilknytting til Norges underjordiske narko handel.


Dr. Phil[rediger]

En sveitsisk tulling som rømte over grensen sammen med sin Iranske mor. Han levde da utelukkende på gjæret yak-melk og gikk aldri ut av hulen uten en pelshjelm som han hadde strikket. Han er den eneste i verden som har torturert en terorist værre en Jack Bauer. Med sine "hillbillyfraser" fortsatte han sin tur til USA. Her ble han tatt imot av landsens folk, helt ekte bygdetullinger fra Amerika. De hilste ham ved å la geitene gi ham en omgang. Etter denne pinlige opplevelsen flyttet han til New York hvor han arbeidet som pølseselger, utenfor Hollywood. Han var også på det øyeblikket Finlands beste skihopper, så han var ikke heller mye kjent.

Sennep eller ketchup ?.[rediger]

Men så var det en dag da en transexuel kvinne (mann?) kom bort og skulle ha en Leif Vidar Special. Hun (han?) kunne se at Phil hadde godt håndlag og ikke visste mye om Amerikanske verdier. Hun dro han og pølsevogna til studio, ga han en dress stjålet fra Maxbo, og sendte ham ut i studio. Den nye jobben hans bestod i å snakke folk til død og fordervelse. Etter en stygg episode da en bilbombe laget av tyggegummi, en tegnestift og uante mengder hår(se "Macgyver") , eksploderte 3 meter unna Phil. Han fikk stygge brannskader i fjeset, og måtte da begynne å gro bart. Barten er nå kalt "Cookie-Monster".

I dag er Phil gift med sin elskede kone Gerd Li Valla, og de har fått 2 fine barn, George W og Osama Bin. De Geprge W har allereide fått sitt første hår på brystet og Dr. Phil liker å ta på det. Dette setter Osama Bin. De i bakgrunnen og han har blitt den svarte sauen i familien. han begynner å bli depresiv, og roer seg med å slikke tunfisksalat, og leke gjemsel rundt i forskjellige grotter i Midt-Østen.