Donald Trump

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
      Whoops! Mente du Clinton?


«Actually, throughout my life, my two greatest assets have been mental stability and being, like, really smart.»

- Trump om seg selv

«I went from VERY successful businessman, to top T.V. star, to President of the United States (on my first try). I think that would qualify as not smart, but genius....and a very stable genius at that!»

- Trump om sin karriere


Donald John Trump
Trump.jpg
President nummer 45
Periode(r) januar 2017 - tidenes morgen (blir robotifisert for evig tilstedeværelse)
Parti Det republikanskmonarkistisk-fascistkapitalistiske orangutangpartiet
Visepresident Carl I. Hagen
Forgjenger Barack Obama
Etterfølger Homer Simpson


Persondata

Født Ukjent, det var jo kommunisme i Slovenia der alle var like og alle hadde samme alder.
Død drept av kinesisk droneangrep Nyttår 2021
Yrke(r) God Emperor, USAs president (POTUS)
Ektefelle(r) Ivanka Trump

Donald John Trump (født 14. juni 1946 i Canada) er USAs 45. president, og satt i de hvites hus. Han vant presidentvalget mot Hillary Clinton i 2016 til hans store overaskelse. Uten politisk erfaring følte han for å tidlig etter sin innsettelse å søke opp vanskelige politiske spørsmål på Yahoo-answers. Et spørsmål han angivelig skulle skrevet var "What is ISIS?". Ettersom han er analfabet, kunne han ikke lese det som kom opp på skjermen, på Yahoo-answers, så visepresident Mike Pence måtte lese det for han. Alle skriftlige dokumenter presidenten får må Mike Pence også lese høyt, inklusivt et brev fra motstandsbevegelsen i hans egen administrasjon. Her lot visepresidenten la være å lese navnet på brevets avsender, så det ikke skulle bli flaut. Presidenten er fortsatt den dag i dag på jakt etter hvem som skrev brevet, og bruker hyppig løgndetektor. I tillegg, for å se om hans administrasjonsmedlemmer har noe avslørende på seg, grabber han dem forskjellige steder på kroppen. Små hender kommer til overalt.

Personlig liv

Det var opprinnelig syv i søskenflokken, men noen ble spist av resten av familien på grunn av matmangel. Ettersom Mexico er et mexikansk land vokste han opp i et kaldt og tøft miljø. På starten av 1900-tallet migrerte han til USA for å søke lykken. Dessverre endte han opp som prostituert assistent-rådgiver for en betydelig del homofile forretningsmenn. Derfor hans stoppord "huge". Yrket gav ham en del kontakter, spesielt i politikken.

Donald Trumps hår er viden kjent, og et spørsmål mange stiller seg, er om det er en tupé, eller om det er hans ekte hår. Den sanne historien er at han fikk kreft, og måtte behandles med cellegift. Derfor mistet han alt håret. Heldigvis for han, brukte litt av sitt lille lån på én million dollar, på å 3D-printe et nytt hår til å plassere på hodet.

Profesjonell karriere

Temperament

«Huge!»

- Trump om seg selv

«I will be the greatest job president that God ever created!»

- Trump om en ny tekst i bibelenDenne artikkelen vil bli skrevet ut i tre eksemplarer til bruk som
fôr til elger med mindre du hjelper oss med å utvide den.

Redd artikkelen fra elgen!Se også