Diskusjon:Pubertet

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Siste revisjon av artikkelen om pubertet før artikkelen puberteten blei flytta dit ligger under linja. Eventuelt bevaringsverdig innhold fra denne artikkelen kan flettes inn i den nåværende (særlig kan det tenkes å gjelde bilder). Hjernen er trøtt og jobber bare med anslagsvis 32,4 % (+/- 1,3 pp) av optimal kapasitet, så jeg orker ikke ta jobben akkurat nå. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 6. okt. 2018 kl. 00:36 (UTC)
Denne jenten har tatt for mange P-piller og det er ingen fare for noen seksuell tiltrekning.

Midt i Smørøyet.[rediger]

Mange debuterer seksuelt i puberteten og det er best og bare ta det med ett smil.

Pubertet er når folk i 13-18 års alderen utvikler et sterkt og inderlig hat mot sine foreldre. Det finnes 3 typer pubertet :

  • Pubertet-A er når tenåringen utvikler seg hatet mot sine foreldre, men fortsatt tror på nissen.pubertet-A kan også bli kalt "bitchsyndromet".
  • Pubertet-B er når noen under 13 har drukket for mye energi drikke. Da blir dem forvirra og usikker på om Pepsi er bedre enn Coka-Cola, da får dem deprimerende tanker og kjøper Tab-Extra og slanker seg sjøl.
  • Pubertet-C Er når man ikke utvikler hat mot sine foreldre, men faktisk elsker dem mer. Dette blir kalt "Hjemmeboer syndromet" og er som oftest tegn på sinnsykdom, eller som pubertets-rammede tenåringer kaller det, "Tapere".
NEI,NEI, NEEEEEEEI kondom,en skal ikke over ditt hode.

Himmelen her I come.[rediger]

Husk alltid og bruk lue under eggløsningen . Det blir fort kaldt når låvedøren står åpen hele dagen.

Det skjer også mase rart med kroppen i puberteten. Pubertet rammede tenåringer begynner nemlig å se mer ut som enn gorilla man kan også få søte oppstøt av rosa gliter ,men det går over etterhvert som man blir eldre. Har du noen gang hatt stygge oppstøt av gullgrønt gliter er du i fare å må ringe 113 om hjelp ellers vil du mest sannsynlig dø av overpubertet i blodet. Overpubertet i blodet kan skyldes at du har tatt for masse P-piler. Dem som har pubertet type A og B vil når foreldrene ikke ser på se på Teletubis og ta seg sjøl på nesa. Dette kalles å leke med seg sjøl. Dem med pubertet-C gjør ikke det fordi dem høyre på foreldra som sir Harry potet vil gjøre dem om til enn potet vist dem leker med seg sjøl. Tenåringer med pubertet type A og B bryr seg ikke ka foreldra sir så dem gjør det allikevel. Bare 1% av dem som opplever pubertet overlever 30% slanker seg sjøl til døde, 50% blir spist av kaniner som liker lukten av pubertet 18% henger seg sjøl på grunn av at dem er lei av å bli kalt tapper. 1% blir mirakuløst forvandla til enn potet og blir spist av bestemora si til middag.

Å husk.Du kan aldri bli for tynn.