Diskusjon:Homer Simpson

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Det er kansje litt mye alvor i denne artikkelen? Jeg jobber litt her. I starten var det mer informasjon her enn på Wikipedia, syntes jeg, men jeg er å jobber her. Hvem vil hjelpe meg med å Ikkepediere denne artikkelen? --Farvai0 7. mar 2009 kl. 12:20 (UTC)

Litt mye alvor? Nesten alt i artikkelen er jo "sant". Her er den originale Wikipedia-artikkelen klippet og limt rett inn i browseren, og kun de simpleste svindlertriks er brukt for å endre noen få detaljer. Men så kan en jo spørre seg hvordan man skal parodiere den vestlige kulturs aller største parodi? Jeg vet faktisk ikke om det er mulig uten å bli så tåpelig som de(n) som har skrevet at han er født i Danmark.

Jeg er enig i at det slett ikke er den beste artikkelen vi har her på Ikkepedia, men det er fritt fram å endre den så mye du vil. (Og dersom assminnipratosene ikke liker endringa di sender vi deg bare ut herfra en uke eller to...) -Slettefantomet Paddekaka 17. nov 2010 kl. 07:23 (UTC)

PS! Det siste var ironisk. Selvironisk til og med!

Denne PS greia viser at Paddekaka ikke skjønner helt det han selv skriver. Derfor er han administrator. Han og.--rody45 ~BC 17. nov 2010 kl. 10:09 (UTC)