Disco

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
DISCO
Disco.jpg
Opprinnelse Tyskland
Størst Utbredt Europa
Tilhengere 833,384,345 (8. september 2008)

Disco (Oppstod trolig en gang på 1940-tallet) er en mye brukt forkortelse i Norge og i Utlandet. Disco blir daglig utført internt av flere sofistikerte mennesker, ved bruk av munnen.

Daily - Internal - Sophisticated - Cooperation - Oral-use = DISCO


Discos opprinnelse[rediger]

Ordet disco ble først brukt av soldatene i tyske leirer på 1940-tallet. Disco ble da brukt som en betegnelse på millitære krigsrop. Da krigen var over ble leirene gjort om til danse- og musikk-festlokaler. Disse lokalene ble oppkalt etter disse krigsropene, men det første navnet, Discohus falt ikke i smak. Derfor ble det i 1951 laget et konkurranse hvor man skulle sende inn forslag til nye navn. Den heldige vinneren var en ukjent mann kalt John McCain, som vant med navnet Discotek. Discoteket var en ekstrem suksess, og flere og flere begynte å bruke dem.

På 60-tallet kom den første Disco-dansen, og den første Disco-sangen. Disse er begge i dag ukjente, av en ukjent årsak utført av en ukjent person av et ukjent kjønn, og med ukjent statsborgerskap. I ettertid har mange disco-sanger blitt laget;

Metallica - The disco that never comes

Marit Larsen - If A Disco-Song Could Get Me You

Katy Perry - I Kissed a Disco-Girl

Kid Rock - All Disco Long

Rihanna - Discourbia

Jason Mraz - Disco, I'm Yours

Gabriella Cilmi - Sweet about Disco

Samsaya - Change the Disco

Motstandere[rediger]

Disco har opp gjennom tidene hatt mange motstandere. Deriblant Rema 1000, som undertrykker prisene sine for å holde dem lave. Motorsagmasakere er ikke uvanlige ord i denne sammenhengen, så det er ikke rart at folk reagerer. Saken vil innen 12 mnd. bli tatt opp i disco-rettsbenken i Haagen.


Denne artikkel er produsert i samarbeid med tastaturet.