CS

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Counter-Strike eller CS som mange Noobs kaller det er et PC-spill der det er om å gjøre å strikke fortest. Spillet ble laget av en gammel dame på Toten som ikke hadde mer garn igjen på en søndag. Hun var ganske senil og husket ikke hvordan man skrev "kontor-strikker" så derfor ble det "counter-strike". Du måtte ha internett for å spille Counter-Strike, ellers så hadde du ingen annen mulighet enn øvingsspillet som het "Counter-Strike: Condition Zero" eller "kontor-strikker: kontor hero" som det egentlig het. Den senile damen som laget Counter-Strike ble drept av det finske politi for å ha satt ned aldersgrensen til 5+.

Spillet finner du nå på Brio, Ringo og garn-butikker. Flere tusen nordmenn spiller spillet regelmessig. Den gjennomsnittlige alder ved diagnose er ca. 7 år, men typisk starter utvikligen av avhengigheten mens spilleren er i 14-års alder (fjortis). Den høyeste forekomsten ser vi i de lavere-tempererte soner på kloden, derfor er det så mange i Norge som har det, og får det oftest på vinterstid, siden det da er så kaldt, at unge oftere er inne.

Vi oppfordrer dere til å forurense mer, sånn at klimaendringer gjør at temperaturen øker, slik det har gjort i sørlige deler i Norge, dette har gjort at det vises stor forskjell blant avhengige i sørlige og nordlige regioner, de nordlige er alså mest utsatt i senere tid.

Mulige symptomer av å spille CS[rediger]

  1. Du ser på sola og lurer på hvilken oppløsning den har.
  2. Du automatisk ser deg rundt etter snikskyttere når du en sjelden gang går i butikken (for å kjøpe mer Cola).
  3. Du gir legen din IP-adressen din istedenfor personnummeret ditt.
  4. Du er avhengig av Cola.
  5. Du begynner å lagge når du ser mer enn 10 personer.
  6. Moren din ber deg om å rydde, og du rydder opp i harddisken.