Brukerdiskusjon:The360MlgNoscoper

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, The360MlgNoscoper!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

-Hypera (diskusjon) 18. sep. 2018 kl. 08:23 (UTC)

Sletting[rediger]

Hei! For det første: slapp av. Vi er ikke så strenge at vi blokkerer deg for noen små feil - spesielt ikke når du innrømmer feilene selv og prøver å rette dem opp. For det andre anbefaler jeg å bruke Mal:Slett neste gang du vil ha en artikkel slettet (skriv "{{slett}}"). -Hypera (diskusjon) 5. nov. 2018 kl. 16:05 (UTC)

Artikler som tilsynelatende ikke vil bli redigert[rediger]

Hei. Endringene dine på Farlig artikkel som er full av spam ble lagret (sjekk historikken). Det er bare det at Ikkepedia viser en gammel versjon av siden etter at du har trykket på "lagre" - dette skyldes problemer med cachen. Vi andre har også hatt dette problemet med diverse sider. 9E2 har mer info her. -Hypera (diskusjon) 28. nov. 2018 kl. 11:53 (UTC)

Fikk inntrykk av at det løste seg etter noen dager, men den gang ei. Vi bør vel få ordna opp i det, nå som det ikke bare er stilark og slettegrunner som påvirkes. Det er kanskje best å ta det gjennom Henning, men han er vel en travel kar, så det kan ta lang tid å få svar. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 30. nov. 2018 kl. 07:50 (UTC)