Brukerdiskusjon:Sosekopp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hehe takk for det. Prøvde å kopiere malen du hade funnet på wikipedia, men det er tydeligvis litt forskjell på hvordan wikipedia-og ikkepedia-kode virker, så det ble en enkel versjon i stedet.

Høres spennende ut med en slik serie, jeg lo selv veldig godt av Magnus Lagabøtter, spesielt navnet på kona hans ;-) --Trubadurix 7. mai 2007 kl. 13:10 (UTC)

Forslag[rediger]

Skrev følgende til Bruker:Trubadurix og skriver det til deg også: Lurer på om det ikke kan være lurt å ha en stor advarselboks på forsiden av Ikkepedia om at det kun er virkelig ting eller personer og lignende som skal ha artikler. Har allerede slettet mange artikler som f.eks nina, joda, 167% osv. Kunne f.eks stått følgende:

  • Før du skriver en artikkel på Ikkepedia

SKAL DU:

  • Skrive om en virkelig hendelse, person eller lignende på en morsom og "usann" måte.

SKAL DU IKKE:

  • Bruke banning eller andre sjikanerende ord i en artikkel.
  • Skrive om ting som ikke ville stått i et virkelig leksikon.

BØR DU:

  • Skrive mer en setning.

OM DU IKKE FØLGER DETTE RISIKERER DU:

  • Utestenging fra å skrive på siden i opptil 1 år.

Dette er bare et forslag. Kan sikkert være andre ting som kan stå der også, men det bør stå slik at man slipper alle disse elendige artiklene som ikke har noe her å gjøre. For at Ikkepedia skal fremstå som "seriøst", (Vet at poenget med Ikkepedia er å være humoristisk), så må man få bort alle de artiklene som ødelegger de bra artiklene som ligger her. Er bedre å ha 10 personer som skriver glimrende enn 5.000 fjortiser som bare skriver tull. Håper vi kan bli enige om noen retningslinjer for å gjøre Ikkepedia til et virkelig morsomt leksikon. Bart Homer 18. mai 2007 kl. 16:12 (UTC)


Hei du, jeg bare lurer på om det er en spesiell policy involvert som gjør at du fjerner neger fra Svartedauden? :) Hilsen Trude 2. jun 2007 kl. 16:21 (UTC)

Ikkeditt og ikkedatt[rediger]

Hei, sosekopp! Har du tenkt på hvordan vi kan gjøre det med en eventuell ikktionary-avdeling? Jeg kan hjelpe til hvis det er noe. Det blir ikke i kveld, men gi en lyd hvis det er noe jeg kan hjelpe til med å lage. --Sir Trubadurix Snakk Admin Byråkrat Bidrag 13. jun 2007 kl. 16:01 (UTC)

Monobook[rediger]

Hei. Koden jeg legger inn på min monobook.js-side er et javascript som legger til et par nye verktøy til brukerkontoen min. Disse verktøyene filtrerer de siste endringene slik at jeg lettere kan finne sider som er mulig vandalisme og sider som inneholder stavefeil. Jeg kan legge det inn på brukerkontoen din hvis du er interessert, men jeg har et par problemer med koden foreløpig. --Trubadurixsig.JPG Snakk Admin Byråkrat Bidrag 19. jun 2007 kl. 16:05 (UTC)

Retningslinjer[rediger]

Hei, Sosekopp. Jeg tenkte at for å få litt mer tydelige retningslinjer for blokkeringer her på ikkepedia, kunne vi kanskje adoptert Uncyclopedia sine retningslinjer på http://uncyclopedia.org/wiki/Ban? Disse er litt mildere enn hva jeg har praktisert til nå, men jeg tror det ville vært mer rettferdig og tydelig for administratorene hvordan vandaler og lignende skal håndteres. Hva synes du? --Trubadurixsig.JPG Snakk Admin Byråkrat Bidrag 25. jun 2007 kl. 15:15 (UTC)


Re:[rediger]

Jeg savner ikke så mye.. jeg måtte bare utforske litt her før jeg fant ut hvordan jeg gjorde det.. Det meste handler om tilvenning..

- 7

RE:Blokkering[rediger]

Hvis brukeren har blitt advart, så er brukeren oppmerksom på at det er han gjør er galt. Se Ikkepedia:Hvordan bli blokkert, et punkt om spamlinking og lignende. Jeg ville gått for en blokkering på 1 dag til 1 uke per artikkel. Vi får jo tross alt ikke betalt for å bruke tid på å rette opp all skaden denne brukeren gjør. --Trubadurixsig.JPG Snakk Admin Byråkrat Bidrag 12. jul 2007 kl. 11:24 (UTC)

Har blokkert denne brukeren i ett år. Min første ettårs-blokkering på Ikkepedia. Brukeren fortjener faktisk en medalje for egenhendig å ha gitt oss det perfekte argumentet mot ekteskap mellom søsken bevis for reinkarnasjon; ingen kan bli så dum på bare ett liv en forståelse av hvorfor noen pattedyr spiser ungene sine den største ryddejobben siden Ikkepedia først fikk aktive administratorer.
--Trubadurixsig.JPG Snakk Admin Byråkrat Bidrag 12. jul 2007 kl. 23:21 (UTC)

Hade[rediger]

Ha det fint og lykke til med din kanskje lovende fotballkarriere...

- 7 aka Siverv

Adeus, Sosekopp![rediger]

Vil ønske deg lykke til videre med livet og fotballen! Og tusen takk for dine bidrag og din uvurderlige innsats som administrator på Ikkepedia! Håper du tar turen innom av og til og ser hvordan ikkepedia utvikler seg, og at vi kanskje snakkes da. --TrubadurixSnakkAdminBidrag 14. jul 2007 kl. 23:46 (UTC)

Nei, ikke håndkleet![rediger]

For guds skyld, mann, du må da ikke kaste inn håndkleet. Håndkleet er det viktigste du har. Kast inn hva som helst annet, men behold håndkleet! Er du helt forrykt? Jon Harald Søby 15. jul 2007 kl. 12:19 (UTC)

Savner deg![rediger]

Savner deg allerede, Bossekop (eller var kopesoss, såpekopp, nei Sosekopp var det, ja! Glemmer navn så fort, jeg)! Ble litt rørt (ekte mannfolk griner ikke) da jeg så at du takket MEG også! Jeg har da vært her bare en liten stund. Synes dette - Ikkepedia - er en fantastisk idé, men for at det skal være morsomt må det ligne veldig på originalen (tørrpinnene på Wikipedia), og det er nok en evindelig jobb å rette opp fjortisenes herjinger. Stikk innom når det passer, da! --Jaf 20. jul 2007 kl. 21:08 (UTC)

Jasså, du klarte ikke å holde deg borte lengre, nei. Det har forresten vært morro her de siste dagene, med han (regner med at det er én han) som har kjørt et korstog mot ALL tekst som inneholder ordet MacGyver, det minste antydning til negativ/ironisk tekst om religion (dvs. kristendom; tekst om f.eks. islam har blitt godtatt et par steder), alt som har med kroppen vår under beltestedet og noen andre ting. Jeg tror at Gud, hvis han finnes, har adskillig større selvironi enn dette. Greit å bli kvitt noe av tullballet, men det får da være måte på! Han slettet til og med Kaffe-artikkelen! --Jaf 24. jul 2007 kl. 15:33 (UTC)

2 svar[rediger]

  1. For å være helt ærlig så vet jeg ikke. Jeg oppdaget det ved en tilfeldighet, og fant heller ingenting i loggen. Hvis noen har et svar på dette til meg, hadde jeg satt pris på det. Jeg måtte gjøre meg selv til admin for å kunne rydde opp ikkepedia, og sånn begynte det vel egentlig...
  2. Vi skulle ha gjort noe slikt, jeg har allerede et par kandidater i bakhodet. Har ikke helt skjønt hvordan de gjør det på uncyclopedia ennå, med nominasjoner og stemming, men det har kanskje du? Så får vi bare håpe at vi har nok faste besøkende til at det blir en skikkelig stemmerunde.

--TrubadurixSnakkAdminBidrag 6. aug 2007 kl. 19:34 (UTC)

IRC chat[rediger]

Har sett litt på den Portugisiske irc-løsningen, men jeg aner ikke hvordan man får til sånne ting. Jeg vet at de bruker pjirc, men hvordan de legger dette inn i wikien er jeg ikke sikker på. Har du erfaring med slike ting, eller vet hvor det går an å spørre? --TrubadurixSnakkAdminBidrag 16. aug 2007 kl. 13:36 (UTC)

Fant også en utvidelse [1] på mediawiki, men jeg vet fremdeles ikke hvordan det gjøres... --TrubadurixSnakkAdminBidrag 16. aug 2007 kl. 13:37 (UTC)

Hadde vært supert! Skulle vi forresten fått månedens noob og månedens ikkepedianer opp å gå snart? --TrubadurixSnakkAdminBidrag 16. aug 2007 kl. 13:45 (UTC)

Supert![rediger]

Jeg skal si ifra til Sannse, og se hva hun kan gjøre, siden jeg ikke har byråkratstatus der. --TrubadurixSnakkAdminBidrag 31. aug 2007 kl. 17:35 (UTC)

Vent litt, glem det, jeg kan til og med gi byråkratstatus. --TrubadurixSnakkAdminBidrag 31. aug 2007 kl. 17:36 (UTC)

Ok, se her: (bilde). Så vidt jeg forstår, er Tor Magnus Bettum Lunde ham i midten. Google-treff:1. Wikipedia:0. Jeg tror nok ikke dette holder. --TrubadurixSnakkAdminBidrag 31. aug 2007 kl. 23:07 (UTC)

Trubadurix - «Årets Ikkepedianer»?[rediger]

Du hadde en absolutt velfortjent hyllest til Trubadurix i augusts nominasjon, men dette ville blitt alt for pinglete for en slik kar med hans meritter. Det blir omtrent som å gi en pin fra OL i 1994 til fredsprisvinneren. Foreslår at vi oppretter en «Årets Ikkepedianer»-pris hvor vi kun nominerer Trubadurix, og deler den ut med ekeløv, stjerne og champagne på nyttårsaften! --Jaf 1. sep 2007 kl. 19:31 (UTC)

Full support! Denne Trubadurix inneha en tittel som er av et kaliber som verdsetter en slik fabelaktig innsats! I tillegg fortjener han en stabel med pannekaker, og en tønne syltetøy. --Mizar 1. sep 2007 kl. 20:05 (UTC)
JA!!!! Veldig enig... etter å ha svart på x-antall syke og geniale spørsmål, organisert seg inn på verdenslanslaget og fikset ting oss teknologisk tilbakestående oboister bare kunne drønne om, fortjener han en heidundrende pris! Etter denne innsatsen er det vel naturlig og foreslå 7 cder med melodi grand prix hits eller obo hits gjenom tidene.... Prisvinner får velge selv!--Obowatt 1. sep 2007 kl. 21:57 (UTC)

Wikipedia[rediger]

Jaså så du skriver hos konkurrenten vår....HEHE. Det gjør jeg også, men under annet brukernvan. Tør ikke fortelle at jeg er admin her. Bart Homer 26. sep 2007 kl. 19:06 (UTC)


Hei hei.... Det er noen som har hatt det veldig gøy her i natt.... Som teknologsik tilbakestående finner jeg ikke ut hvordan jeg skal tilbakestille det, bladt annet min brukerside heter nå "på flyttefot", kan dette fjernes? Tror jeg har fått rettet opp i det andre.... Det er snakk om endringer av Blokker meg og Willy on Socks, men tror kanskje du skal ta en titt på Sockrocker og Supersokk også! --Obowatt 2. okt 2007 kl. 06:04 (UTC)

Øyh, du![rediger]

Går det an å beholde "KAtegroi: skrotside" over hele skjemen, men få til det standardteksten om sletting under? altså at vi beholder "skrotside"malen omtrent som den var men gjør den mer "proff". JEg vet ikke hvordan det gjøres :( Du du glemte å legge inn velkomstmal hos meg! BBUUUUUUUU!!! PPIIIIIFFFTTT!! hehe --Moonminer 3. okt 2007 kl. 14:15 (UTC)

Navnebytte[rediger]

Takk for opplysende svar. Kommer dere til å endre sånn at "Trubadurix on socks" blir borte? Diskusjonssiden til Trubadurix er på den gamle brukersiden hans osv, sånn at man må gå innom redirect-siden hver gang. -EIS- 3. okt 2007 kl. 19:45 (UTC)

Jepp, hvis EIS funker, så bytter jeg til EIS. -EIS- 4. okt 2007 kl. 12:50 (UTC)

Flere advarselmaler[rediger]

Kunne det vært en ide å laget flere advarselmaler enn bare "vandalisme" som finnes nå? a la de første du får på norsk og spynorsk wikipedia, til de som ikke har tullet så mye men nok til å få en pekefinger. Si at du får 2 på lavere nivå før vandalisme. og lag gjerne noen strengere enn vandalisme, som "pissbøtta neste" osv :P hehe --Moonminer 5. okt 2007 kl. 17:13 (UTC)

har laget et par, benyttet koden fra vandalisme som starthjelp ;)

Vet ikke hvor vanskelig det er, men er det mulig å få til et "avkrsnings"system for siste endringer, slik at man ser hvem endringer som er sjekket ut og ikek? Når det skjer mye og det ikke er noen admins eller seriøse brukere innom på lenge, kan det bli kaotisk å få en oversikt over alle endringene. Dette systemet kommer jo for fullt på wikipedia. --Moonminer 5. okt 2007 kl. 17:42 (UTC)

VIKTIG MELDING[rediger]

Jeg har motatt muntlige trusler fra privatpersoner om terror mot ikkepedia. Truslene består i nedstegning. Disse truslene bør tas alvorlig. Den jeg fikk trusselen av påtok seg ansvaret for nedstegningen av forrige nedstegning av siden. VÆR PÅ VAKT!

Sosebot[rediger]

Hva skal bot'en din brukes til? --TrubadurixSnakkAdminBidrag 4. nov 2007 kl. 21:29 (UTC)

Det er jeg ikke helt sikker på.. Hadde bare så lyst til å prøve. Så bare noe på wikipedia:meta:pywikipediabot som jeg hadde lyst til å prøve ut. Kan jo brukes til mye rart, som å subste maler på samtlige sider på hele Ikkepedia ;). Kan også tenkes at jeg finner en eller annen måte å automatisk revertere blankinger og slikt. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan jeg jo via min konto på wikipedia subste maler på samtlige sider der også! ;) Sosekopp

 Snakk Admin 4. nov 2007 kl. 21:37 (UTC)

Omskrivning/sletting[rediger]

Jeg har 2 spørsmål:

Er det bare administratorer som kan foreslå at en artikkel skal omskrives?

Jeg ser at mange artikler som kan trenge omskriving ikke har blitt foreslått omskrevet.

Det andre spørsmålet er i grunn det samme som det forrige, men bytt ut "omskriving" med "sletting", og "kan trenge omskriving" til "bør stappes i kjeften til den som skrev den". Genericusr 12. mar 2008 kl. 18:54 (UTC)

Jeg tar meg friheten til å svare.

«Er det bare administratorer som kan foreslå at en artikkel skal omskrives/slettes?»

- Nei

Siden ikkepedia er et samarbeidsprosjekt kan alle som vil komme med forslag. Så bare merk artiklene for omskriving eller sletting, men selvsagt helst de artiklene som virkelig trenger å omskrives eller slettes. Vi pleier ikke å stappe artikler i kjeften til de som skrev den, personlig liker jeg å skrive ut dårlige artikler i 3 eksemplarer og mate alle 3 eksemplarene til brunstige elger. --TrubadurixSnakkAdministratorPokal2.jpg Årets Ikkepedianer 2007 Pokal2.jpg 12. mar 2008 kl. 19:49 (UTC)

Norsk illogicopedia[rediger]

Hei på deg,

Etter den engelske, nederlandske og den franske Illogicopedia kommer den nye norske versjonen! Det er en wiki med ett trinn lavere enn ikkepedia, dersom nesten alt er lov der, unntatt banning, cybermobbing og porno, erotikk er tillatt ;) De som er interessert kan altid kontaktere meg! Mhv | CartoonistHenning 22. des 2008 kl. 23:21 (UTC)

Admin[rediger]

Trubadurix tok avskjed fra sine rettigheter pga for lite aktivitet. Har tatt ifra rettighetene dine ved samme grunn, men når du blir aktiv igjen kan du få dem tilbake med en gang (i hvert fall admin-knappen). Glemte å ta med kjeks... jaja, får vel ta dem med neste gang | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 19. mar 2011 kl. 17:44 (UTC)