Brukerdiskusjon:Sindre Bruset

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Velkommen, Sindre Bruset!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

-Slettefantomet Paddekaka 4. nov 2009 kl. 11:47 (UTC)

Sindre, vi tilgiver deg hvis du følger Ikkepedias reglementet. Skriv artikler så mye du vil, bare spør oss alt du vil vite om Ikkepedia, slik at vi kan hjelpe deg framover. Jeg tipper på at du kan bli en god Ikkepedianer | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 4. nov 2009 kl. 11:44 (UTC)

Riktig som Henning sier. Men husk at du har fått en sjanse tidligere, og at straffen blir større dersom du er tidligere straffedømt! -Slettefantomet Paddekaka 4. nov 2009 kl. 11:47 (UTC)
Haha finnes det verre straff enn uendelig utestenging? Sindre Bruset (diskusjon) 8. jun 2011 kl. 15:04 (UTC)

Kontrovers[rediger]

Dette er siste gangen jeg prøver å lære deg noe:

WIKIA ER ET KOMMERSIELT BEDRIFT SOM IKKE HAR NOEN RESPEKT FOR WIKI-PROSJEKTER IFØLGE STILEN, ANNET OPPHAVSRETT, DEN OVERDREVEN REKLAMERINGEN OG ADMINISTRERING.

Uncyclopedia var FØRST uavhengig .ORG, deretter bestemte de (eller spurte WIKIA) om de KUNNE gå over til Wikia. De sa JA, og dermed kommet alle bidragsytere til å bidra for WIKIA-styret som TJENER PENGER på ANDRES REDIGERINGER. De selv HAR INGEN RESPEKT FOR WIKIEN fordi de gjør ingenting som kan hjelpe deg, bare for å hjelpe segselv og for å tjene enda mer PENGER. Og du tror at du er noe verd med Ikkjepediaen din? Nei! Du er bare en liten maur i den hele mauredongen som sørger frivillig for at de som har WIKIA i den deilige byråstolen får penger og ære for jobb som ikke de gjør.

Ikkepedia.ORG er en parodi av Wikipedia.ORG og skal hete .WIKIA.COM, Ikkjepedia ikke heller!!!

BANG!! Der eksploderer teorien din...

Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 17. des 2009 kl. 16:16 (UTC)

O.K., men alle unntatt tradisjonelt kinesisk, svensk, bråkmål er Wikia ALLE! Og den grammatikken din kunne, for å si det rett ut, vært like mye bedre som du kan grammatikk

Eksempel:

DU skriver: Ikkjepedia ikke heller
RETT: Heller ikke Ikkjepedia.

Og, at Wikia tjener penger: ja: listen to me: det syns jeg er riktig! Hva med Carlb da? Er det bedre å betale Carlb Austin Bennett for at du jobber? Skal noen ta penger fra noen siden de jobber i et vanlig yrke, rørlegger, ingeniør, journalist, slik som Carlb Bennett gjør?! Sindre Bruset 17. des 2009 kl. 17:31 (UTC)

Hahahaha hvem har lurt deg til å betale for å bruke Ikkepedia? --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 17. des 2009 kl. 17:35 (UTC)
Grammatikken min kunne ha gått bedre ja, men ikke slik at jeg ikke kan norsk. Jeg tror ikke at én "utlending" kan så jævlig god norsk etter å ha studert ingen slags språkkurs som jeg. Argumentet om rettskriving som du oppgir er veldig off-topic og er et argument ad hominem (latin, å ja... et sprak som du ikke kan, sorry). 1-0 for Henning.
Og... veldig opplysende: jeg betaler ingen! Oisann! Ble du forbauset nå? Var du? Han Carlb gjør alt helt gratis og får fra bidragsytere litt penger. Men den største delen betaler han selv, og det visste du ikke. 2-0 for Henning.
Du Sindre, du er blind! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 17. des 2009 kl. 17:48 (UTC)
Men du sa i mailen til meg at Illogicopedia betaler for serverne sine! Kan du esperanto, forresten, cartoonist Henning? das ikkjua alã ha ha est tusii nei esperanto! I sistar alaes phfrunth esperãnto besses ãlã! Psissyjhklafwjfla! Sindre Bruset 17. des 2009 kl. 18:09 (UTC)
1 person betaler en liten sum, fordi han ville støtte prosjektet. Esperanto er et språk oppfunnet av en polakk som ikke hadde anelse hvordan man respekterer språk i verden. Nei, jeg kan det ikke og jeg er glad for det. Snakk språk som eksisterer er budskapet | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 17. des 2009 kl. 18:24 (UTC)
Dette medfører også at denne personen jeg snakker om (som er grundlegger av prosjektet), eier en del av Carlb sine serverne i Kanada. Så han betaler for segselv, og ikke for Carlb. Han Carl er en snill mann som ikke profilerer seg som en arrogant figur som vil herske over hele internetten | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 17. des 2009 kl. 18:28 (UTC)
Hvis Carlb er en "snill mann", så hadde han ikke kopiert min wiki! CARLB ER IKKE SNILL, HAN ER VELDIG, VELDIG SLEM! Og du skal bevise for meg at det ikke koster noe å ha server! VIS MEG INTERNETTSTEDET DE MAN KAN LAGE SERVERE TIL CARLB! PÅ WIKIA ER ADRESSEN FOR Å LAGE EN WIKI HER: wikia.com/wiki/Special:CreateWiki. Nå lager jeg en wiki du ikke kommer til å like! Kom og join I hate Carlb Wiki! Sindre Bruset 17. des 2009 kl. 18:41 (UTC)
Jeg har mer makt enn du tror. Din "wiki" der har blitt fjerna. Godt prøvd | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 17. des 2009 kl. 19:42 (UTC)
3-0 for Henning | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 17. des 2009 kl. 20:25 (UTC)
Må jo gi ham et poeng for forsøket da... 3-1 til Henning. -Slettefantomet Paddekaka 17. des 2009 kl. 20:32 (UTC)
HVEM FJERNET MIN WIKI?
Wikia! Hvem ellers kan fjerne en wiki fra wikia?? --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 18. des 2009 kl. 19:45 (UTC)

Noen som har hørt om et nerdeuttrykk som heter /ignore? Noen personer er rett og slett for dumme til at de har rett på å få oppmerksomhet, så uten å ha lest denne diskusjonen, oppfordrer jeg alle til å bruke /ignore når denne fjotten/9åringen viser seg her, og så leve videre uten at noe tilsynelatende har hendt. --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 17. des 2009 kl. 22:10 (UTC)

1260139205291.jpg

Trubadurix tips #395: Logg av, ro dere helt ned. Dere krangler over internett.

<-- Her er et bilde for å bedre humøret. Det er hvithaier med mennesketenner HAHAHAHA --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 17. des 2009 kl. 23:01 (UTC) Hvithaier med mennesketenner er morsomt!Godt å ha noe å le av før Jif, grønnsåpe og vaskebøtta blir dratt frem!--Obowatt 18. des 2009 kl. 08:41 (UTC)
Hos meg er det heldigvis så mørkt store deler av dagen at jeg kan vente til våren med sånne syssler. Kan konsentrere meg om Bamsemums (for å holde et konstant blodsukkernivå) og drikke kaffe på kjøpesenteret hvor de øvrige har fått et noe anstrengt uttrykk i øynene, og ingen, absolutt ingen har et sånn vakkert smil som på bildene her. Særlig han/hun oppe til venstre som trenger tannregulering. No blir det trivelig framover. --rody45 ~BC 18. des 2009 kl. 09:13 (UTC)

Ang. avblokkering[rediger]

Nope. Du har dessuten flere brukere som ikke er blokkert... Hvorfor ikke bruke dem? -Slettefantomet Paddekaka 16. aug 2010 kl. 16:21 (UTC)

Re: Ang. avblokkering[rediger]

Fordi de aldrig vil kunne erstatte de gamle. Sindre Bruset 17. aug 2010 kl. 18:03 (UTC)

Og det er viktig fordi...? -Slettefantomet Paddekaka 17. aug 2010 kl. 21:04 (UTC)

Dvale[rediger]

Har du våknet av dvalen ?? Det går nok ikke så lenge før du forsvinner igjen, vil jeg tro. --rody45 ~BC (diskusjon) 8. jun 2011 kl. 20:29 (UTC)

Nå igjen[rediger]

Blir du aldri lei ? --rody45 ~BC (diskusjon) 29. sep. 2017 kl. 19:12 (UTC)

Admin-mal[rediger]

Hei, jeg fjernet admin-malene på brukersiden din siden du ikke er administrator. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 28. des. 2019 kl. 17:12 (UTC)

Rollback[rediger]

Hei! Jeg har gitt deg nye rettigheter som gjør det lettere for deg å rulle tilbake andres vandalisme. Hvis du nå går på Siste Endringer, er alle upatruljerte endringer merket med et rødt utropstegn . Hvis du trykker på "diff", får du en oversikt over hva endringen har gjort. Der har du også en knapp for å merke endringen som patruljert (da forsvinner utropstegnet), og en knapp for å tilbakestille endringen. Denne rettigheten tildeles folk som vi kan stole på :) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. mai 2020 kl. 12:04 (UTC)