Brukerdiskusjon:Obowatt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søkNewcookie.gif Trubadurix har gitt deg en kjeks!!
Gå og lek i trafikken.


Jeg overrekker deg denne herlige kjeksen med sjokoladebiter for ekstremkategorisering. Hvis kategorisering var en olympisk gren, ville du tatt gull. Dessverre er det ingen olympisk gren som går ut på å kategorisere artikler. Eller kanskje..? --TrubadurixSnakkAdminBidrag 29. jul 2007 kl. 11:41 (UTC)

Sover du aldri, Obowatt? Dette er rett og slett fantastisk, jeg begynte å vanke her for et par måneder siden og kategoriserte en del sider (ha ha ha... det ble ingenting sammenlignet med deg!) Begynner å få igjen troen på at dette kan «bli til noe». Tror suksess-faktoren er avhengig av at leseren kjenner igjen forhold og personer i virkeligheten, og at man kan «surfe» videre innen et tema - og der har du gjort en fabelaktig jobb! (Dett ble bare tullprat, ser jeg nå etterpå, men du har gjort en kjempegod jobb!) --Jaf 3. aug 2007 kl. 19:54 (UTC)
Måtte bare stikke innom her! Sitter og leser om klarinett,fløyte og obo. Fantastisk lesning, ikke at jeg har så mye peiling på disse instrumentene, men jeg tror og ser at måten disse artiklene er skrevet på så er de mye kunnskap eller fakta her om disse instrumentene, skrevet med en "vri" eller "snert", ....kommer ikke på det rette ordet, ...., (.....), ...det jeg mener er rett og slett at dette er meget underholdende og bra lesning! Der fikk jeg endelig sagt det. En flott bidragsyter er du Obowatt. --Mizar 12. sep 2007 kl. 21:21 (UTC)

Alt er i orden[rediger]

Nå tror jeg alt er normalt igjen med brukersider og brukerdiskusjonene. Det var nok snakk om en dårlig kopi av Willy on wheels som har herjet wikipedia tidligere. Godt at du passer på! --TrubadurixSnakkAdminBidrag 2. okt 2007 kl. 14:21 (UTC)

Du verden, her har det gått for seg i natt! Men dette er slik vi må regne med i en fri verden; at noen er stolte over at de klarer å klikke på linker på en web-side, bruke en sprayboks, knuse et vindu og ønsker å vise at de klarer det... sier jeg, som ikke har rettet opp noe av hærverket. Let's just get on with it. --Jaf 2. okt 2007 kl. 16:06 (UTC)


Kategorier[rediger]

Hvordan skal vi angripe subkategorisering av Kategori:Kjente personer og Kategori:Geografi? Jeg står litt fast der... --Jaf 2. okt 2007 kl. 19:57 (UTC)

Tja, vi er jo ikke ferdige ennå, da. Er et evighetsprosjekt dette her. Det har kommet flere morsomme brukere til her de siste dagene, men de KATEGORISERER ikke artiklene sine, dåsemiklene. Fint å se deg tilbake her igjen! --Jaf 5. okt 2007 kl. 20:23 (UTC)

brukernavn[rediger]

Bør ikke et par av brukerne som fikk velkomstmal (når ble de brukerne opprettet forresten) få seg en liten blokkering for upassende brukernavn? Tenkte f.eks på "nazi-per" .....

Musikkinstrumentmal[rediger]

Takk, Obowatt! Jeg gjør alt for å spre ditt glade budskap angående oboer til resten av verden! Gleder meg til å hente posten. Skal si du er rask på tastaturet. -EIS- 7. okt 2007 kl. 12:24 (UTC)

hehe[rediger]

Litt artig de der blokkeringene du deler ut, 2 timer for "inserting nonsene/gibberish into pages"...er det ikke det alle gjør her på ikkepedia hele tiden, også du? :P haha --Moonminer 9. okt 2007 kl. 20:16 (UTC)

May I introduce myself: My name is Rodelero. Og jeg er ettersøkt på wikipedia, nå også ikkepedia:P[rediger]

Hvis du spør Anders, Ekko, Eirik, Olve, Tannkrem, Ranveig eller andre på nynorsk wikipedia, kan de bekrefte at moonminer (meg) er den vaskeekte Rodelero:P! Fremgangsmåten er identisk med den der, bortsett fra at jeg her startet med å gå amok med sokkedukker. Var egentlig lei etter 3-4 dager bare, og måtte avslutte med stil:P YEAHAAAH På spynorsk tok det mye lenger tid å gå fra seriøs til komplett useriøs. EMen ble raskt lei der og:P

Forøvrig har jeg vært her lengre enn noen av dere. Om du check user Moonminer og IL DUCHE ser du at de har samme ip, hvilket beviser at jeg skrev her lenge før det:P Så come on, gjør meg til administrator right away?- yours sincerely: Rodelero! (bøøøø)

Optimisten sjøl.... Hehe, det skal du ha! Hjelper ikke å spørre meg uansett, jeg er den siste i denne enden av galaksen som kommer til å gi deg så mye som en rosin! --Obowatt 14. okt 2007 kl. 12:21 (UTC)

VIKTIG MELDING[rediger]

Jeg har motatt muntlige trusler fra privatpersoner om terror mot ikkepedia. Truslene består i nedstegning. Disse truslene bør tas alvorlig. Den jeg fikk trusselen av påtok seg ansvaret for nedstegningen av forrige nedstegning av siden. VÆR PÅ VAKT!

Blokkering av IP[rediger]

Hei,

Jeg så i dag at noen hadde ødelagt en artikkel som jeg hadde skrevet, og jeg ønsker at IP adressen skal bli blokkert. Det var artikkelen om StreetzMafia som ble ødelagt, men jeg ha nå rettet på feilene som ble skrevet inn.

IP Adressen er: 85.164.215.163.


Takk.


Med vennlig hilsen Atle Dette usignerte innlegget ble skrevet av Atle 9. nov 2007 kl. 20:23 (UTC)

Hi, I'm back in business, etter utenlandstur (England is Great ...) Dette er Ikkepedia, og jeg er ikke enig i at endringene som ble utført av slabbedasken på 85.164.215.163 er så graverende ødeleggende at de klassifiserer til blokkering. Vi har sett verre ting her. :o) BTW, Atle: Fortsett med gode artikler, du! Vi trenger det. --Jaf 9. nov 2007 kl. 20:44 (UTC)


Yo, gangstah! -EIS- 12. nov 2007 kl. 15:44 (UTC)

Ja, ville bare ha noen å snakke med. Så...hva gjør du? -EIS- 12. nov 2007 kl. 15:57 (UTC)
Jeg sitter her og titter på diverse sider. Gråter en skvett over dårlige artikler og tenker på om jeg skal begynne på Michael Jackson. Og så ser jeg gjennom BUddy Jesus-artikler. Her er det dessverre mye tøv og tull. Mange artikler som ikke fortjener Buddy Jesus, men som har fått det. Her burde det nok bli en debatt. Føler meg litt som en slem dommer som bestemmer hva som er god humor. -EIS- 12. nov 2007 kl. 16:19 (UTC)
Newcookie.gif Trubadurix har gitt deg en kjeks!!
Gå og lek i trafikken.


For din enorme innsats på Ikkepedia. Jeg har mistanke om at du er en robot eller noe, så mye du klarer å få gjort. En veldig smart robot, selvsagt. Jeg lurer forresten på om du har noen nye idéer til Hvordan:Stryke i matte? Jeg skal sette meg ned å skrive litt nå. --TrubadurixSnakkAdminBidrag 17. nov 2007 kl. 14:13 (UTC)


Instrumentarikler[rediger]

God ide..Det er ikke så mange av oss som faktisk vet grundig hvilke toner som kommer fra hvor & sånt...Jeg går veldig i korps også. Jeg ble veldig inspirert av obo-artikkelen din, nemlig. Og så hadde jeg litt tid. PS. Jeg spiller trombone. --[[http://ikkepedia.org/wiki/Bruker:Ingaleis|☺]] 25. nov 2007 kl. 19:46 (UTC)

Jøss, vi heter det samme til fornavn...oi oi oi. Kjenner du til Agder ungdomsstorband? (skal ikke stalke deg) --[[http://ikkepedia.org/wiki/Bruker:Ingaleis|☺]] 28. nov 2007 kl. 15:10 (UTC)

EIS sier[rediger]

Takk for ros og kos. Norsk språkhistorie høres jo rimelig interessant ut. En artikkel vi ikke burde være foruten, mye flott stoff å hente der tror jeg. For eksempel Pål Bang Hansens rolle i innføringen av ordet blogg. Jeg bare klør etter å få vite akkurat dette. Det gjør sikkert du også. Derfor hadde det vært kult å få laget den artikkelen. Kanskje du ville hatt lyst når du var ferdig med oppgaven, så har du litt inspirasjon. Neida du får gjøre som du vil. Ikke no press. Har tenkt mye på hvordan gjøre i-dag-spalten mer spesiell så takk for feedback! -EIS- 4. jan 2008 kl. 22:06 (UTC)

Ja, dette blir bra! Morsomt å ha et samarbeidsprosjekt. Flott at du har flere ideer. Likte spesielt det med at bulgarsk ikke fikk høy nok oppslutning i avstemningen om et nytt skriftspråk. Skjønner hva du mener, kanskje litt seriøst og litt mye gramatikk, men dette blir veldig bra! Det er et utømmelig emne med mye moro igjen, så vi får kipe øpp de gudd vørk! -EIS- 18. jan 2008 kl. 19:48 (UTC)
Jepp, vi får bare slenge inn alle ideer og sette det sammen. Vi kan godt beholde reformene og det der, det blir bra det og. Det med at sideformer i bestemt form intetkjønn må brukes på onsdager etter kl 13 og sånn er superartig. Sier litt om hvor innviklet og hvor forrvirrende reformene var. Noe vi kan bygge på.
Jeg føler at vi nå kommer til det morsomste, nemlig språkdebatten og 1900-tallet. Her er det mye småsnacks, f.eks. den hylende morsomme jazzslangen på femtitallet, kebabnorsk og ord deling debatten. Må innrømme at lurnordisk, synkopetida og alt det der var tungt å skrive. Hvis det kommer mer vi kan diskutere kan vi ta det på diskusjonssida på Norsk språkhistorie. -EIS- 18. jan 2008 kl. 22:07 (UTC)

Kvinne/datablad[rediger]

Ser at Kvinne/datablad ble slettet nå nettopp. Er det i anledning morgendagen? /:o) --Jaf 7. mar 2008 kl. 20:55 (UTC)

Hmm... JA! Må nesten si det, kan tydelig se at mye av det som er skrevet er skrevet av gutter :P Og fant ikke ut at den hadde noen nyttig info som vi måtte ha, og da jeg er i skikkelig ryddehumør så sletteknappen veldig fin ut :)--Obowatt 7. mar 2008 kl. 20:58 (UTC)
Kan jeg legge det inn igjen hvis jeg skriver et datablad på mannen også? --TrubadurixSnakkAdministratorPokal2.jpg Årets Ikkepedianer 2007 Pokal2.jpg 23. mar 2008 kl. 22:43 (UTC)

Kan du ikke slette denne[rediger]

Noen har oversett denne jæveln: Volda --Insomnia - Diskusjon - Mine bidrag 23. mar 2008 kl. 21:38 (UTC)

Er så frustrerende å sitta tafattlaus og makteslaus og sjå på sånt som renner inn!

Fele[rediger]

Jeg begynte på en artikkel om fele, men måtte skrive inn malen "under konstruksjon" på den, fordi jeg ble avbrutt av personlige grunner. Men da jeg kom tilbake hadde du slettet det jeg hadde begynt på! Hvorfor? Den var jo under konstruksjon! --Kudo - Prat - Bidrag 24. mar 2008 kl. 13:44 (UTC)

OK. Da så. Okey, jeg ble bare så sur av å se at kun en link i instrumentmalen var rød. --Kudo - Prat - Bidrag 24. mar 2008 kl. 14:08 (UTC)

Bare en liten kommentar til "Under konstruksjon" - det hender at dette skiltet er skrudd fast på artikler i mange måneder uten at det skjer noe. Kanskje vi skulle utvide malen slik at vi kan få en rapportering på dem på samme måte som {{omskriv}} gjør, dvs vise når de sist ble redigert? --Jaf 27. mar 2008 kl. 16:15 (UTC)

slettet[rediger]

hei du jeg slettet Buddy Jesus fra "Rotte". Det får være grenser for å synes sine egne artikler er gode. Var det en oppgave bare for administratorer ??? --rody45 bruker Brylcreme 27. mar 2008 kl. 15:10 (UTC)

Dette er Ikkepedia - stedet hvor alle kan redigere alle de fleste artikler! Så du er i din fulle rett! --Jaf 27. mar 2008 kl. 16:12 (UTC)

Kald krig[rediger]

Var denne for kort? --Eivind 2. apr 2008 kl. 11:04 (UTC)

Slettinger[rediger]

Er det virkelig så mange slettinger hver dag? --rody45 bruker Brylcreme 24. apr 2008 kl. 19:46 (UTC)

Fortsetter over helga. Skal til hovedstaden og Operataket. Håper det ikke smitter gult. --rody45 bruker Brylcreme 24. apr 2008 kl. 19:58 (UTC)

ref foreslå slette.[rediger]

Tok noe i dag også, men ser jo at det er noen som burde være slettet i tillegg til det de skriver eller prøver å skrive. 217.68.117.148 gjør jo hærverk, eller hva det nå heter. Men er det noen måte i hjelpe til med å indikere dette i tillegg til slette? --rody45 bruker Brylcreme 25. apr 2008 kl. 14:18 (UTC)

Ser du er i nærheten. Fjank trenger pause. --rody45 bruker Brylcreme 12. mai 2008 kl. 07:27 (UTC) 194.248.190.36 ligger dårlig an. --rody45 bruker Brylcreme 21. mai 2008 kl. 08:03 (UTC)

Blokkerte du feil person nå? Var det ikke 83.109.99.193 som er synderen?? --rody45 bruker Brylcreme 2. sep 2008 kl. 21:41 (UTC)
Joda, men når jeg var inne så det ut som om du hadde blokkert feil IP-adresse, men nå er det borte, så alt OK --rody45 bruker Brylcreme 2. sep 2008 kl. 21:51 (UTC)

Litlebe[rediger]

Hei du.

Jeg har vært litt sånn avventende i slettinger ettersom jeg er ny adm. men følger med på hva andre gjør. Så på denne nettbyartikkelen og tenkte at dette har ingen ting her å gjøre, men venter litt for sikkerhets skyld. Fint å se at jeg ikke var alene i mine vurderinger. Ellers lurer jeg nå litt på en del sånn "Band" og deres medlemmer og musikk etc. Jeg er ikke istand til å vurdere om det er seriøst eller tøv i og med at det ikke er i min del av musikkverdenen. --rody45 bruker Brylcreme 25. sep 2008 kl. 08:24 (UTC)

Ønsket velkommen en som du slettet[rediger]

Jeg så ikke at du hadde slette, og så ønsket jeg Kazmir velkommen etterpå. Det skjer kanskje ikke noe annet enn at han fortsatt er slettet. Det ble bare seende litt dumt ut. --rody45 bruker Brylcreme 27. sep 2008 kl. 06:32 (UTC)

massesletting[rediger]

MÅTTE bare prøve dette snedige verktøyet. --rody45 bruker bare litt Brylcreme 5. okt 2008 kl. 11:20 (UTC)

Norsk illogicopedia[rediger]

Hei på deg,

Etter den engelske, nederlandske og den franske Illogicopedia kommer den nye norske versjonen! Det er en wiki med ett trinn lavere enn ikkepedia, dersom nesten alt er lov der, unntatt banning, cybermobbing og porno, erotikk er tillatt ;) De som er interessert kan altid kontaktere meg! Mhv | CartoonistHenning 22. des 2008 kl. 23:16 (UTC)

Jens Stoltenberg[rediger]

Hei du. I natt blokkerte jeg Jens Stoltenberg uendelig med begrunnelse i uakseptabelt brukernavn. Jeg ser du ønsker velkommen, og det er jo forsåvidt greit at vi ikke er enige om dette, men jeg trodde at når jeg blokkerte kl 00:19 så var det ikke mulig å ønske velkommen heller, sånn etterpå. Jeg skulle kanskje ha slettet i tillegg ?? --rody45+litt Brylcreme 4. jan 2009 kl. 15:28 (UTC)

Ja, du burde kanskje det, eller skrevet på diskusjonssida at brukeren er blokkert for å hindre at Jens blir tillagt meninger han ikke har. Ellers er jo diskusjonssida bare ei vanlig side på Ikkepedia og har på en måte ingenting å gjøre med brukeren som "eier" sida og om denne er blokkert eller ikke. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 4. jan 2009 kl. 15:34 (UTC)
Jeg ønsket bare velkommen til alle som det ikke var ønsket velkommen til allerede... Og da tar jeg gjerne med meg blokkerte og gamle brukere som ikke har fått en velkomstmelding enda! Så etter at jeg hadde gjort dette at du hadde blokkert. Selv om det er litt unødvendig å ønske velkommen da, gjør det vel egentlig ikke noe??--Obowatt 4. jan 2009 kl. 15:40 (UTC)

Kanskje det ville være riktig å tilføye på brukersiden at det er helt greit å registrere seg med et annet navn. Så nettopp at systemet ikke slipper til en som brukte samme maskin som en som var registrert med uakseptabelt brukernavn. Dette vil kanskje gjøre det umulig for vedkommende å registrere seg på nytt fra egen maskin. og bruke denne. --rody45 ~BC 4. jan 2009 kl. 15:46 (UTC)

IP-adressa som brukeren benyttet blir vel automatisk blokkert i ett døgn, tror jeg at jeg har sett tidligere. Det er her avkryssingsboksene "Hindre kontoopprettelse" og "Blokker forrige IP-adresse brukt av denne brukeren automatisk, samt alle IP-adresser brukeren forsøker å redigere med i framtiden" kommer inn i bildet. Men noe stort problem i praksis er jo ikke dette for oss! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 4. jan 2009 kl. 15:53 (UTC)

Takk[rediger]

Fant en haug med maler. Signeringa er det verre med, men det kommer seg vel etterhvert..--PomPom 15. feb 2009 kl. 19:49 (UTC)

Kjeks[rediger]

Newcookie.gif Mizar har gitt deg en kjeks!!
Gå og lek i trafikken.


Her er kjeksen Obowatt. --Mizar 13. nov 2009 kl. 17:42 (UTC)

Tusen takk![rediger]

Tusen takk for hjelpen på artikkelen Hvordan:Stryke i musikk :-) --Agent Mulder

Isbjørnen Knut[rediger]

Heisann, ville bare opplyse om at: det finnes "Isbjørnen Knut" tøybamser (Isbjørnen Knut er en bjørn som ble veldig kjent for å ha blitt født i fangenskap i en dyrepark, noe jeg ikke rakk å linke). Moby Dick var en hvit hval i en ganske kjent bok. Nederlandske hvalfangere møtte ofte sulten isbjørn rundt Svalbard på 1700-tallet, noe som er godt dokumentert (og noen ble også spist av disse). Brune bjørner i Alaska fanger ofte laks med tennene (og i et av programmene var det en hvit bjørn). Jeg glemte å legge til en "under utarbeidning stubb-merkelapp" Rex 29. jul 2010 kl. 15:30 (UTC)

Ahem...[rediger]

Du skjønner, ... jeg og Jaf har hatt en alder så liten liten diskusjon gående angående Albert Einstein sine metoder for å ha ervervet sin popularitet innen forskning og vitenskap, og det har vært nevnt både dopingmisbruk, tulling med DNA prøver og lignende. En teori går ut på at det kunne være den massive oborøykingen som var årsaken til Einsteins suksess. På Diskusjon:Albert Einstein så ser du bedre hva vi har diskutert så langt. Vi må rett og slett henvende oss til fagfolk angående dette obo spørsmålet, og da ser jeg ingen andre muligheter enn å høre hva du har å si... --Mizar 30. jul 2010 kl. 18:16 (UTC)

Ja, i lys av de siste dagers hendelser er vi i tvil om hva som skjedde i de dagene vår gode Albert lanserte de såkalte relative teoriene sine. Ble han dopingtestet og hva skjedde med prøvene, ble de ombyttet? Fikk han godkjent DNA-testingen? Og hvor er prøvene nå? Ellers er det med en stor grad av beklagelse jeg konstaterer at vår gode venn Mizar har falt for ord del ing syn drom et, tenk å kalle noe for "DNA prøver"; ja de prøver sikkert så godt de kan! Men er enig med han på ett punkt, her må fagfolka uttale seg; dvs. ungdommen - dette gjelder tross alt obo, dop og sånt! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 30. jul 2010 kl. 19:02 (UTC)
Jaf, du kan så si. Bra du påpekeket denne skrivefeilen. Hvordan kunne jeg slurve med dette! Det finnes ikke unnskyldning for slike feil på hele denne planeten, og spechiellt ikche i IkkepediA! Man må gå lengre ut i Universet for å ... osv. Ironi? Hva er det? Godt vi har ting til felles! En ting kan vi, å skrive noe som får oss til å flire i ny og ne.. Bra dette...La oss høre hva Obo'en har å si nå Jaf, og la henne få arbeide med dette i fred og ro...--Mizar 30. jul 2010 kl. 21:43 (UTC)

Bruker:Obowatt/Trafikalt Grunnkurs[rediger]

Hei, melder ifra at jeg har flyttet Traffikalt grunnkurs til navnerommet ditt. Den sto siden 2009 under konstruksjon og har aldri blitt ferdig. Hilsen | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 29. aug 2013 kl. 20:55 (UTC)


Admin-rettigheter[rediger]

Hei! Jeg lurer på om du fortsatt vil være administratos her, og gjøre det administratoser gjør. Du har jo ikke vært aktiv siden 2014, så jeg kommer til å ta fra deg rettighetene pga inaktivitet, med mindre du svarer på denne meldingen innen en måned og sier at du fortsatt vil være administratos. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. mar. 2020 kl. 17:39 (UTC)


Forresten: Hvis du mister rettighetene, og vil bli admin igjen, er det bare å skrike ifra. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. mar. 2020 kl. 18:56 (UTC)
Er nå innom her og der å følger med. Selv om jeg ikke er aktiv som før. Så beholder gjerne admin status om jeg får lov. Pensjonist-admin eller noe. Obowatt (diskusjon) 17. mar. 2020 kl. 18:30 (UTC)
Greit, da beholder du rettighetene dine. (forresten, artiklene dine er kjempebra!!!) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 17. mar. 2020 kl. 18:55 (UTC)

Takk, og takk. Plutselig kommer det litt ny inspirasjon for flere særs alvorlige og belærende artikler. Obowatt (diskusjon) 17. mar. 2020 kl. 19:10 (UTC)