Brukerdiskusjon:Lemenlemenlemen/Arkiv2

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Byråkratrollen[rediger]

Hei! Jeg vet at jeg burde ha sagt og gjort dette tidligere, men ...

Gratulerer med byråkratrollen på Psyklopedin! Takk for at du gjorde meg også til byråkrat. Jeg har gjengjeldt tjenesten - du er nå byråkrat på Ikkepedia også. 9E2 har jo vært borte siden september i fjor, og det er som du sier greit å ha to aktive byråkrater. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 25. jan. 2020 kl. 01:02 (UTC)

Oi, dette hadde jeg ikke forventet! Nå kan jeg endelig gi de andre adminsene sparken og bli diktator over Ikkepedia... Neida, jeg skal prøve å gjøre mitt beste. Jeg får feire med en flaske ananasbrus og gamle Donald-tegnefilmer fra 40-tallet. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 25. jan. 2020 kl. 09:30 (UTC)

Agder RVA - reklame?[rediger]

En bruker ved navn "Agder RVA" har nylig registrert seg og opprettet artikkelen Agder. Mesteparten av artikkelen handler om "Den Røde Vedums Arme", hvis nettsted lenkes til i artikkelen. Jeg forstår ikke helt hva de ønsker å oppnå med artikkelen og nettstedet. Jeg har vanskelig for å tro at f.eks "gjør Agder til en selvstendig nasjon" er seriøse forslag, men det er også for lite humor til at jeg føler at det er trygt å kalle Agder RVA en parodi. Min mistanke er at Tor og Joakim liker å dagdrømme om å være presidenter i Agder, og at de absurde delene bare ble slengt inn for moro skyld. Dagdrømme må de gjerne gjøre, men det er ikke spesielt interessant å lese om for alle oss andre. Skal jeg slette artikkelen og blokkere brukeren? Agder RVA er et ubetydelig emne (det er i beste fall en intern spøk), og det ser ut til at artikkelen og brukerkontoen ble opprettet utelukkende for å reklamere for www.agderrva.com. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 25. feb. 2020 kl. 22:53 (UTC)

Jeg tror det beste er å slette artikkelen og {{bb|Reklame}}-e brukeren. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 26. feb. 2020 kl. 08:07 (UTC)
Takk for svaret. Nå er det gjort. Jeg hadde litt motvilje mot å slette en relativt lang artikkel fra en ny bruker, men kjedelig reklame er jo noe vi ikke vil ha. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 26. feb. 2020 kl. 09:35 (UTC)

Du har en kul signatur[rediger]

Hvordan ordner man en slik kul signatur? Vet ikke om dette er det rette stedet å spørre, så skriv meg gjerne i svarteboka og gi meg pryl om dette var galt av meg. -PandaEkspressen (diskusjon) 18. mar. 2020 kl. 10:27 (UTC)

Hei PandaEkspressen! Å få en "custom" signatur er litt komplisert, men det gjøres på følgende måte:
  1. Opprett en side der du skal lage/kode signaturen din (den kan f.eks. hete Bruker:PandaEkspressen/sig)
  2. På den siden skal du lage signaturen din. Ta gjerne en titt på koden til min signatur for å hjelpe deg på veien. På denne siden er det en fin oversikt over ulike farger du kan bruke (de fancy tallene og bokstavene bak et hashtag)
  3. Når du er ferdig med å kode signaturen din, skal du opprette en side til (f.eks. Bruker:PandaEkspressen/sign). Der skal du skrive inn {{Bruker:PandaEkspressen/sig}} (navnet på den forrige siden du opprettet)
  4. Gå til Innstillinger.
  5. Bla ned til Signatur. I det tomme feltet skriver du {{LIMINN:Bruker:PandaEkspressen/sign}}. Huk av på "Behandle signaturen som wikitekst"-boksen.
  6. Lagre innstillingene.

Dette gjør at du får en custom signatur når du signerer med det vanlige ~~~~. Kult, ikke sant? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 18. mar. 2020 kl. 14:01 (UTC)

Hei, tusen takk for hjelpen Lemen. Var ikke klar over at bare administratorer skal si velkommen, men takk for at du sier i fra! -- PandaEkspressen Diskusjon 19. mar. 2020 kl. 00:38 (UTC)

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (og så videre ...)[rediger]

Takk for at du fjernet noe av vandalismen til "! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ヲ" på Spademanns leksikon. Brukeren har flere endringer som må tilbakestilles, men det er en god start. Jeg skulle gjerne ha blokkert vedkommende, men jeg er heller ikke administrator der. Det ser heldigvis ut til at denne vandalen har gitt seg ... jeg har vært med på noe liknende på Psyklopedin (før jeg ble admin) med en vandal som var mye mer aktiv. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 2. apr. 2020 kl. 09:12 (UTC)

Grunnstoffer og musikksjangre[rediger]

Hei! Hyggelig at du synes grunnstoffprosjektet er kult, men hvis du heller vil skrive om musikksjangre, kan du opprette ditt eget Ikkeprosjekt om musikk (f.eks Ikkeprosjekt:Musikk). Når det er sagt, håper jeg du i det minste velger å skrive ferdig artikkelen om platina. Den ser fin ut så langt. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. apr. 2020 kl. 10:42 (UTC)

Haha, jeg kunne opprette et helt Ikkeprosjekt om Queen hvis jeg ville! Ikkeprosjekt:Musikksjangre er i tankene, men jeg kommer nok ikke til å starte det med det første. Jeg vil heller at vi skal jobbe med Ikkeprosjekt:Grunnstoffer før jeg finner på noe annet tull ;) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 17. apr. 2020 kl. 11:15 (UTC)
Skjønner! Når/Hvis du skriver artikler om musikksjangre og Queen, leser jeg dem gjerne :) -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. apr. 2020 kl. 12:01 (UTC)


--Ikkepedia100000000 med en ekstremt lang signatur på mange mange mange mange mange mange mange mange mange mange ord (diskusjon) 2. mai 2020 kl. 09:03 (UTC)

AudTist420[rediger]

Hei. Synes du vi burde blokkere brukeren "AudTist420"? Det er et ordspill på "autist", og tallet 420 er ofte forbundet med hasj. Det finnes så vidt jeg vet ingen regler mot å kalle seg noe som "autist", men jeg synes det er upassende. Derimot synes jeg at å ha tallet 420 i et brukernavn burde være akseptabelt - det ser jo helt uskyldig ut for noen som ikke vet om assosiasjonen med hasj. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 11:56 (UTC)

Ja, jeg synes at vi skal blokkere brukeren. Jeg synes ikke at brukernavnet er akseptabelt med tanke på assosiasjonen med narkotika og at ordet "autist" ofte brukes i en nedlatende sammenheng. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. jun. 2020 kl. 12:33 (UTC)
Jeg er enig i at "autist" er problematisk, men synes fortsatt at tallet 420 i seg selv er OK siden det er subtilt (jeg er enig i at noe av typen "W33dSmok3r420" bør blokkeres). Totalt sett går jeg med på å blokkere brukeren. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 14:17 (UTC)
Greit, da er vi enige om hva som skal gjøres. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. jun. 2020 kl. 15:35 (UTC)
Har blokkert brukeren nå og oppdatert reglementet.
Forresten, "gratulerer" med din første angrepsartikkel. Jeg fikk min første etter at jeg slettet noe "politisk satire" som inneholdt minimalt med humor, og hovedsaklig eksisterte for å promotere Jordan Peterson og klage over politikere som forfatteren syntes var for venstrevridde. Det er der sitatet på brukersiden min kommer fra, i tilfelle du noen gang har lurt på det.
Den andre angrepsartikkelen (på Psyklopedin) ... vel ... det at tittelen var "Hypera är bög" sier vel det meste. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 18:03 (UTC)
Nå vil jeg si at jeg også tar navn med tallet 420 i litt på skjønn. Jeg kunne nok kanskje latt brukernavn som "FarrisElskeren420" passere, men "W33dSmok3r420" er jo åpenbart upassende. Når jeg er usikker på om et brukernavn er upassende eller ikke, spør jeg meg selv: "Ville dette vært et passende navn for en administrator?". Meget nyttig tommerfingerregel i mine øyne.
Angrepsartikler? Det kommer vel automatisk med jobben som administrator. Min første angrepsartikkel var så dårlig skrevet at jeg faktisk lo litt da den rullet inn på Siste Endringer. Jeg håper andre fremtidige angrepsartikler er like lite gjennomtenkte som den (Jeg driter i dem uansett). Forhåpentligvis er jeg fortsatt administrator her i 2080 og mottar artikler om at jeg egentlig er Satan i forkledning, mens jeg sitter i en bunkers og den demonbesatte Prinsesse Peach og soppehuene hennes herjer utenfor.
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. jun. 2020 kl. 20:30 (UTC)
Tommelfingerregelen "Ville dette vært et passende navn for en administrator?" er fin. Jeg har aldri tenkt på det på den måten før, men det virker lurt.
Angående tall og skjønn: Et annet tall det gjelder for er 69. "John69" burde være harmløst (det kan jo være noen som heter John og er født i 1969), men "FuktigBever69" må blokkeres. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 21:19 (UTC)

Maler av Ikkepedia1000[rediger]

Hei. Jeg burde kanskje ha tatt opp dette før, men ...

Brukeren Ikkepedia1000 har opprettet en del maler som jeg anser som dårlig designet:

  • Mal:Falsk blokkeringsmal: Inneholder et altfor stort bilde, et unødvendig "Warning"-bilde og litt vel mange spørsmålstegn og utropstegn. Jeg prøvde å forminske det enorme bildet, men Ikkepedia1000 omgjorde denne endringen. Da jeg spurte hvorfor på diskusjonssiden, fikk jeg ikke noe svar.
  • Mal:!: Ser egentlig rotete ut og er litt vel høy. Tror også den kan føre til problemer på andre sider - sjekk "lenker hit".
  • Mal:Mario: Grei i forhold til resten av malene jeg har listet opp, men Mario-bildet kunne godt ha vært mindre med tanke på at malen ikke har spesielt mye tekst.
  • Mal:Mordergressklipper: Inneholdet et gigantisk bilde og et mye mindre bilde. Bildebruken virker rotete og lite gjennomtenkt.

Hva bør vi gjøre med disse? Skal vi forbedre designene og be Ikkepedia1000 la være å omgjøre endringene? På den ene siden er maldesign til en viss grad subjektivt, men på den andre siden er det jo irriterende om man leser en artikkel og en gigantisk mal tar opp mye mer plass enn den burde. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 14. jun. 2020 kl. 16:59 (UTC)

Jeg ville ha forbedret malene, ja. Maldesign er jo subjektivt, men jeg tror de aller fleste er enige i at det bør være et fornuftig forhold mellom tekst og bilde. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 14. jun. 2020 kl. 17:49 (UTC)

Brukerside til anonym bruker[rediger]

Brukeren 88.88.172.58 har nylig opprettet en brukerside for seg selv (Bruker:88.88.172.58). Den skal vel slettes? Ikke det at innholdet er noe å spare på uansett. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 1. sep. 2020 kl. 11:10 (UTC)

Jeg flyttet den til Sylinderarkivet, som en slags skrekk-og-advarsel brukerside edition. Jeg synes ikke at IP-adresser skal ha brukersider uansett, siden brukersidene da vil "tilhøre" forskjellige personer ettersom IP-adresser byttes ut hvert 1-2 år eller noe.
Forresten: Jeg har opprettet en slags prototype til en ny mal, Bruker:Lemenlemenlemen/Mal:Pi. Jeg tar gjerne i mot tilbakemelding. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 1. sep. 2020 kl. 13:40 (UTC)
Ha ha, jeg likte at den brukersiden endte i Sylinderarkivet. Den måtte vel vekk uansett -- du har rett i at det blir dumt å la IP-adresser ha brukersider -- så det var artig at den endte der. Jeg synes den er dårlig nok til å fortjene det.
PI er en fin idé for en mal, og jeg har fikset den som du ville ha den. Når det er sagt, synes jeg at noe politisk innhold bør være tillatt så lenge det fokuserer på å være morsomt, og ikke på å promotere forfatterens meninger. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 1. sep. 2020 kl. 15:57 (UTC)
Takker for svar og ikke minst hjelp med malen. Jeg har flyttet den til hovednavnerommet.
Jeg er 100% enig i at politisk satire som "Rødt synes det er en fantastisk idé at alle skal behandles likt uansett hvor mye de bidrar til samfunnet, noe av grunnen er at de fleste medlemmene selv har NAVet seg oppover i karrieren" skal være lov. Noe av det jeg liker med Ikkepedia er at vi ikke har noe politisk ståsted, siden vi gjør narr av alt mellom himmel og jord. Alle er velkommen her, uansett politisk ståsted, kjønn, religion, hudfarge osv. - så lenge de følger reglementet. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 1. sep. 2020 kl. 17:16 (UTC)

The Dureks[rediger]

Hei. Hva synes du vi bør gjøre med artikkelen The Dureks? Det ser ut til at det enten er noen barn som prøver å promotere det obskure bandet sitt, eller noen barn som lager et parodi-band (det som får meg til å mistenke at det er en parodi er at merch-en er amatørmessig og opptaket på YouTube er kort og har elendig lydkvalitet). Jeg ville vanligvis slette artikkelen fordi den tilsynelatende reklamerer for noe ingen har hørt om (og derfor neppe er interessert i å lese om), men siden den er relativt harmløs, vurderer jeg å flytte den til forfatterens brukernavnerom i stedet. Har du noen innvendinger? -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. okt. 2020 kl. 11:37 (UTC)

Var ikke The Dureks det største EDM-bandet på 60-tallet? I så fall er det ingenting galt med en god og informativ artikkel om et så ikonisk band.
Dårlige vitser til side: Jeg mistenker også at det er et parodiband. På YouTube-videoen har noen lagt på masse distortion, noe som er en meme (advarsel: høyt volum), og som derfor samsvarer med mistanken vår om at det er en parodi. Jeg synes det beste er å flytte artikkelen til forfatterens navnerom, siden den er helt uskyldig, som du sier. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 4. okt. 2020 kl. 13:18 (UTC)

Sneglelakk[rediger]

Jeg rotet noe med sneglelakksiden din. Prøvde å rette opp igjen,men du må sjekke at den er sånn som den skulle være. Beklager så mye. Rody45.

Null problem, alt er som det skal. Takk for at du sier ifra! -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 15. nov. 2020 kl. 19:43 (UTC)

Tapte redigeringer + brukeren "ShoutWiki"[rediger]

Hei! Det ser ut til at vi har mistet mesteparten av endringene som ble foretatt i går ... --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 19. nov. 2020 kl. 02:27 (UTC)

Jeg oppdaget nylig et annet problem: Det ser ut til at vi har fått en bruker som heter "ShoutWiki", og vedkommende utgir seg for å være meg når h*n ønsker andre brukere velkommen. Det er mulig at ShoutWiki gjør det i god tro, men jeg føler likevel at en kort blokkering er nødvendig -- det burde vel si seg selv at man ikke skal signere meldinger som noen man ikke er. Men da jeg prøvde å blokkere ShoutWiki, fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne gjøre det fordi brukeren ikke var registrert. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 19. nov. 2020 kl. 10:23 (UTC)

Merkelig. I går opplevde jeg også at det kom opp en error hver gang jeg trykket på "diff"-knappen i Siste Endringer, som gjorde det umulig å patruljere endringer. Det ser også ut til at vi har fått et oppdatert brukergrensesnitt (Siste Endringer ser annerledes ut).
Jeg klarer heller ikke å blokkere ShoutWiki av samme grunn som du oppgir. Jeg slettet de fleste diskusjonssidene som han/hun hadde opprettet. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2020 kl. 13:22 (UTC)
Nå har ShoutWiki begynt å skrive meldinger i mitt navn også. Kanskje det er en bot av noe slag? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 19. nov. 2020 kl. 13:52 (UTC)
Kanskje en bot som eieren satte til å signere med ditt brukernavn i stedet for mitt? ShoutWiki har ikke bot-rollen, men det beviser ingenting ...
Jeg synes egentlig det er litt komisk at ShoutWiki skiftet til ditt brukernavn - som om problemet med det h*n gjorde var at h*n brukte mitt brukernavn og ikke ditt. Jeg skrev "det burde si seg selv at det er forbudt å signere meldinger med en annen brukers brukernavn," i min melding til vedkommende, så h*n kan ikke engang si "vel, teknisk sett sa du bare at jeg skulle slutte å signere med ditt navn". -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 19. nov. 2020 kl. 14:17 (UTC)

Pornostjerne69[rediger]

Hei. Jeg prøvde å blokkere brukeren "Pornostjerne69" for noen dager siden, men vedkommende kan visst fortsatt redigere (og oppretter dessverre søppelartikler). Jeg prøvde å blokkere brukeren på nytt, men fikk beskjed om at det ikke gikk siden h*n allerede var blokkert. Men da jeg prøvde å oppheve blokkeringen for å re-blokkere brukeren (i håp om at det skulle virke andre gang), fikk jeg beskjed om at h*n ikke var blokkert. Merkelig. Vet du noe om dette? -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 27. nov. 2020 kl. 10:56 (UTC)

Forresten, jeg tror det er noe galt med brukerens diskusjonsside også. Jeg prøvde å gi vedkommende beskjed om at de verdiløse sidene h*n skrev har blitt slettet, men fikk ikke redigert siden. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 27. nov. 2020 kl. 11:06 (UTC)

Alt jeg kan si er at jeg opplever det samme. Jeg tror at hva enn det er som fører til dette er det samme som førte til problemene vi hadde med brukeren ShoutWiki. Ikkepedia er visst ikke helt frisk om dagen - kanskje hostesaft hjelper? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 27. nov. 2020 kl. 17:09 (UTC)
I det minste ser det ut til at ShoutWiki har gitt seg ... -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 27. nov. 2020 kl. 23:02 (UTC)

min artikkel om &[rediger]

neimen så snilt av deg :) jeg har bare lyst til å takke deg mye! tusen takk! --Editorik. (diskusjon) 30. nov. 2020 kl. 18:56 (UTC)Editorik

HJELP[rediger]

ser at du er en av administratorene, hvordan sletter jeg an artikkel?

Pause fra Ikkepedia[rediger]

Hei. Jeg beklager at jeg gjør dette med tanke på at du er den eneste andre aktive administratoren, men jeg trenger en pause fra Ikkepedia. Jeg har "jobbet" som admin i ca. 2,5 år, og jeg er ganske lei på dette tidspunktet. Jeg trenger en pause. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 11. des. 2020 kl. 20:18 (UTC)

Jeg skjønner dette veldig godt. Jeg har også av og til tenkt at jeg trenger en pause, men jeg har alltid vært her av den simple grunnen at jeg av hele mitt hjerte ikke vil at et eneste dårlig bidrag skal slippe forbi. Jeg var selv litt mindre aktiv i september-oktober, fordi energinivået mitt var ganske lavt på den tiden (det er det også nå, bare i litt mindre grad - 2020 har vært et tøft år for oss alle). Nå er det heldigvis bare en drøy skoleuke igjen til juleferien, noe som gir meg et pusterom. Hvis det er snakk om at du blir borte flere måneder, så kommer jeg nok til å kompensere med lavere terskel for blokkeringer o.l. Jeg håper dog at du kommer tilbake om ikke så altfor lenge - jeg vil ikke havne i samme situasjon som Rody45 gjorde i sin tid.
Forresten: Ha en riktig god jul! Jeg får sende deg en virtuell sjokolade eller noe som takk for innsatsen din. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 12. des. 2020 kl. 09:36 (UTC)
Jeg har ikke planlagt at pausen skal vare i flere måneder, og jeg kommer nok til å stikke innom av og til også under pausen. Jeg slettet nettopp fire dårlige artikler om privatpersoner.
Forresten: Takk! God jul til deg også. Jeg sender deg en virtuell flaske ananasbrus som takk for din innsats. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 12. des. 2020 kl. 15:09 (UTC)