Brukerdiskusjon:EIS

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

EIS


For å gå tilbake i tid, prøv Arkiv for gammelt preik

Velkommen til diskusjonssiden!

  • Bruk av fandens sprog, slibrige kommentarer, obskure familiereferanser og sutring er strengt forbudt. Dette gjelder deg, deg...og spesielt DEG!


Trøndermalen[rediger]

Takk for malen! Den funker bra. Nå gjelder det bare å skrive/sjaue opp artiklene den peker til. Det er litt av en jobb. Hvis du har tid til overs må du bare hjelpe meg med jobben. Tror det kan bli kult til slutt, når alle artiklene har fått et visst nivå. Ta for eksmpel den om RBK. Som alle andre fotballartiker, helt elendig. Tror du det er greit at jeg fjerner alt sm står der og starter forfra? Og én ting til: Funker Et bilde tå'n Ivers-artikkelen? Eller bør det være mer enn et bilde av ivers? --Thomaschresp 7. apr 2008 kl. 19:47 (UTC)

Nå har jeg startet oppsjauingen av RBK. Har mye å si om den saken, nå har jeg nesten skrevet ferdig avsnittet "historie". Feedback please! Ellers har jeg laget en liten mal som jeg lurer på om er brukanes: mal:Og/å. Kikk på den også er du grei! --Thomaschresp 9. apr 2008 kl. 18:45 (UTC)

Massekategorisering[rediger]

nå er jeg klar til massekategorisering. Hvis du har en liste over sider som skal massekategoriseres til en kategori, så kan jeg ta meg av det. --TrubadurixSnakkAdminBidrag(IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 15. apr 2008 kl. 10:58 (UTC)

Takker for tips[rediger]

helt fint med tips. Jeg har jo selv sett at mye av dette ikke er bra, men det er nok noe mangel på kunnskap om hvordan redigere osv. Blir litt imponert over diverse artikler med flott rammer rundt ting osv. Er nok ikke kløpper på den delen. Skal nok prøve meg fram etterhvert. Lære meg noen triks, men sånn mobilteksmelding blir nok aldri stilen min.

Flott. Det ble mye bedre og oversiktlig med redigert artikkel. Skal tenke mere på det til neste utskeielse. Mulig jeg prøver meg på noe redigering av tidligere stoff. --rody45 bruker Brylcreme 26. apr 2008 kl. 08:10 (UTC)

Har laget Hamstring av is, og ser jo at layout kunne ha vært bedre. Hvordan eller rettere sagt går det an å skrive i kollonner. Her blir det jo sånn lange, lange remser bortover og det er sikkert ikke bra Har du flere tipas er jeg takknemlig for hjelp. --rody45 bruker Brylcreme 28. apr 2008 kl. 15:08 (UTC)

Norsk Illogipedia[rediger]

Hei på deg,

Etter den engelske, nederlandske og den franske Illogicopedia kommer den nye norske versjonen! Det er en wiki med ett trinn lavere enn ikkepedia, dersom nesten alt er lov der, unntatt banning, cybermobbing og porno, erotikk er tillatt ;) De som er interessert kan altid kontaktere meg! Mhv | CartoonistHenning 22. des 2008 kl. 23:13 (UTC)

Extension[rediger]

Hei, vet du hvilken extension man trenger for å bruke <forum> ? hj Diskusjon Gjengen