Bruker:Snyche06

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hei, jeg heter Snyche. Å snyche betyr å lage mongolyder, men jeg er ikke mongo. Denne sida er bra for deg, da den innfrir en vesentlig forskjell fra de andre bidragsyterne. Knekkebrød er godt! Ikke gå! Det blir mer gøy!

Månedens Ikkepedianer på Ikkepedia Månedens Ikkepedianer mai 2020
Litt om meg selv[rediger]

Jeg ble født en gang i tiden. Det er ikke nødvendig å si når jeg ble født, og dessuten husker jeg det ikke! Jeg liker ostepop, fordi ostepop er godt. Jeg liker også kake, det er herlig! Og vingummi. For ikke å snakke om fredager! Fredagsfølelsen er en deilig følelse. Jeg ønsker å tilføre Ikkepedia mer humor. Jeg synes det er litt få vanlige bidragsytere som egentlig bidrar konstruktivt. Med vanlige mener jeg "oss som ikke er administratorer". Det er mange som vandaliserer. Jeg synes at dette nettstedet ikke birde bli vandalisert. Jeg liker å skrive om kjedelige emner, som for eksempel grunnstoffer.

Jeg håper flere bidrar til å skrive!


Språk[rediger]

Yd-52,41 Gyg thirlig zygrumi parzamiz isi-owagaya-ilmati.
Ba-N Dennelenne brukelukeren snakker-lakker babyspråkelåke veldig godtelodt. Så braelae at hannelanne kannelan snakkelakke det veldigeldig godtelodt, på morsmåledålekåle.
rn--1 Djenne bjrukerjen snakkovski niet rozzenorzik. Jai liker niet vodka! Blyat! Niet, det war zlemt zagt.
fe-0 Dene brukern fæjlskriver ike no bra såmm du kann se. Hann driterr i retskrivign åg kann mase nåsk. Jæj hatter rætskriving, de e så uretfærdi att vi må lære de hær.
nb-rs-N Dodenonnone bobrorukokerorenon kokanon rorøvoverorsospoproråkoketot popå momororsosmomålolsosnonivovå.Kakebilen[rediger]

Hei, jeg driller sopp ut av kjøleskapet, og så dro jeg den gjennom kakeglasuren. Da knakk biffen, og dere lå oppå meg. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skriver, så hadet!

MooseShot.jpg
Hoggelg-prisen
AAAAAAAAA! Hva i huleste? Denne prisen deles jo ut
helt tilfeldig og ukritisk!

Det ser visst ut til at jeg har vunnet en pris, noe jeg ikke skjønner hvorfor. Jeg har vunnet! Mohahahaha!

Meninger om ostepop på skolen[rediger]

Denne brukeren mener at ostepop skal være matpakke for norske elever. Det vil fremheve elevenes lyst til å gå på skolen. Ostepop er, om ikke sunt, nydelig og smakfullt. Jeg synes at elevene skal spise ostepop i timene, da man ikke trenger å følge med på hva den kjedelige læreren sier. Da fremmes elevenes lyst på godteri. Jeg synes at skolen skal selge godteri til elevene og at skolen skal være en lekepark. Dessuten: Regler er til for å brytes! Man skal få belønning hvis man bryter en regel. Snyckepartiet sier dette i en pressekonferanse. Dette partiet har allerede fått flesteparten av stemmene, og det øker for hvert år.

Språkkode for gugisk[rediger]

Hvis du skal skrive gugisk, må du ta den første bokstaven i ordet sove. S-en skal flyttes på slutten av ordet, Oves. O-en skal så tas på slutten av ordet, da får vi Veso. Når man ser på V-en, må du finne ut hva possisjonen til bokstaven er et primtall eller et samtall. V er 22, et samtall. Hvis det er et primtall, må du sette vi på slutten av ordet. Når du har et sammensatt tall, må du faktorisere. 22 = 2 *11. Fjern V-en og putt tallene 2 og 11 inn og erstatt dem med vokalen som er nærmest eller vokalen. Aieso. Så stiller du den til den nærmeste konsonanten lenger frem. Da får vi "bieso". Så må man se på slutten, den siste bokstaven. Sjekk at det er et primtall. Hvis det er det, må du ta det på starten av ordet. Men det er sammensatt, så da må man faktorisere. 2 *5 = b og e. Nærmeste vokal på den første. B =A og E =E. Ta E-en og flytt til neste konsonant. Da får man "biesaf". Jeg kjører bil =egj gje aaje ebej jørerk baererkaf 2 *2 *7 ilb bli lib =Ebej baererkaf lib = lib bbc = aaa aaaib baaib aaibb aibba.