Briller

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Brilleslange.jpg

Briller AKA Syn-for-halvblinde er et sett med to glass-ruter i en praktisk enkel ramme med øre-kroker som dekker semi-blinde personens øyne, slik at visjonen om en ikke-halvblind-ikke-blind-i-det-hele-tatt person. Dette er svært hendig,siden de tillater normalt syn, og holde halvt blinde mennesker fra å skade seg selv ved å feil. Briller er full av positive og minuses. Men til slutt, det er det beste alternativet for halv-blinde.

Året var 1973 det var en fantastisk morning, og albert frankrikerion våknet men kunne faen ikkje sjå så han slengte på seg noe briller han og sånn oppfant han syn for halv-blinde nisser.

briller!!! briller er en ting som ble brukt på 1600 tallet til og se under vannet med! du har kanskje hørt ordtaket "hold brillan" det vil altså si at du må holde brillene så du ikke mister dem mens du svømmer under vannet, men så er det jo litt vanskelig og svømme samtidlig som du holder brillene under vann da! noen sure gamle folk har sakt at brillene ikke fungerer men halo det er sant folkens!

Brillene mine er ødelagt! Jeg kan ikke se noe![rediger]

Det skjer. Når brillene dine blir ødelagt er det mest sansynlig forårsaket av deg selv, eller en kødd, ja, det er kjipt og jævlig, men lev med det. Briller kan fort ødelegges når du gjør noe av det følgende, som er forebyggende:

 • Med briller under kjøring på våte, glatte fortau.
 • Med briller under en kamp med en bølle.
 • Med briller når du løser et Scooby-Doo mysterium.
 • Med briller når du møter Mr.T i en boksekamp.
 • Med briller når du rir på en enhjørning i Danmark.
 • Med briller mens man hopper i fallskjerm.
 • Bruker Briller og samtidig har X-rated Sex.
 • Med briller mens han kjempet i en krig.
 • Med briller mens du spiller noen sport.
 • Med briller mens du forsøker å løfte noen overdimensjonerte laste over hodet ditt.
 • Med briller mens du navigerer et speil labyrint.
 • Med briller mens du sover. DUST
 • Selvfølgelig kødd som bryter dine briller er en unpreventable oocurrance, siden uten brillene, er du en patetisk svekling. Sjekk denne videoen nedenfor, om du og kødd som tok brillene dine:

kødd

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Hvorfor man ikke bør bruke kontaktlinser eller få utført laseroperasjon[rediger]

Linser kan virke mer stabile og egner seg kanskje bedre enn briller. Men hvis du mister en linse, så blir dagen din ganske ødelagt. Prøv å finne en tynn, gjennomsiktig øyeformet linse. Det er like umulig for en semi-blind person å finne som det er for verdens feiteste mann å huske hvilken rulle fett han fast at informasjonskapsel for lagring. Pluss, de tar minst en dag å sette inn, og da fjernet, de er nesten alltid tapt. De har også pop-out på de verste ganger. Men i motsetning til briller, er de ikke så lett å få øye på og føle på bakken. Lazer Kirurgi er et STOOOORT nei. Du vil mest sannsynlig vil komme ut av prosedyren blind-som-en-flaggermus, og øynene dine vil bli store, rødbrune, råttenaktige og med stygge skorper. Ideen om laseroperasjon, var en oppfinnelse av Dr.Tom Cruise til Scientologi berømmelse, (som betyr at han er bat-shit sinnssyke, og selvsagt, er hans ferdigheter med lazers ikke til å stole på), og ble testet på Neo, (av Matrix berømmelse) , resaulting i blinde sår. Hvorfor gå blind, når briller eksisterer?

Er du av den typen som egentlig følger med hva som skjer rundt deg ? Da har du kanskje observert at øyeleger bruker briller! Og er du av den typen som egentlig følger med hva som skjer rundt deg og samtidig reflekterer over hva som skjer rundt deg ? Da har du kanskje tenkt over hvorfor øyeleger bruker briller. Og er du av den typen som egentlig følger med hva som skjer rundt deg og samtidig reflekterer over hva som skjer rundt deg og samtidig vil gjøre noe med det du ser skjer rundt deg og som du samtidig reflekterer over, så tar også du i bruk brillene dine.

Det er ofte vanskelig for adsimnissene å varsle lesere når det er noe de ikke liker. Da bruker de sånne røde store felt med små bokstaver nederst på siden. Og hvis du kan lese det som står der, da trenger du briller.

Se også[rediger]