Blowjob

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Eg gir alltid mitt barn en liten blowjob når han skader seg»

- Erna Solberg om Blowjob

«Hurricanes are often named after girls because of this: When they first come, they’re wet and wild. And when they`re leave they have taken both your house and car»

- tilfeldig amerikaner om Kvinner og orkaner

«Å gud det er deilig med blowjob men det er litt dårlig ettersmak når gutten kommer»

- Eirik Storli om Blowjob

Blowjob er noe du gir et barn, hovedsakelig små gutter. Men kan også gis til en liten jente. Barnet kommer til deg og du gir barnet en blowjob. Barnet må først ha skadet seg, barnet kan f.eks ha slått seg og kommer springende mot deg med et lite sår, du må derretter blåse på såret slik at det blir bedre.

  • Blow = Blåse
  • Job = jobb
  • = Blåsejobb
  • Blåsejobb er en blowjob. Du blåser på barnets sår.'

Blowing in andre land.[rediger]

  • I Finland så er det en lang tradisjon bakover i tid å gi den første blowjoben til ungene sine når de oppnår en Alder på 63 år.

Denne tradisjonen blir kalt for "kumata". Den har sine røtter allerede tilbake på 1300 tallet da en vitenskapsmann som het "Perkele" blåste på såret til en nyfødt unge som hadde blitt kastet ut av døra av moren sin fordi hun mente at han luktet avføring.

  • I AMERIKA er blowjob også ett navn på en måte å ****... Nok om det.

Nei litt mer om det. Ja , det er trist og miste jobben , men vi er gamle nok til å snakke om det. I AMERIKA ( skal alltids skrives med bare store bokstaver.) sier de blowjob når du har mistet jobben. Som har sine røtter til den litt i granne,sånn midt på treet depresjonen som var en gang sånn ca på 1923 tallet. Da mange Amerikanere mistet jobben i Vaffel industrien.De kom hjem til kona med triste øyne og sa : "blowjob" kona hold seg for munnen mens tårene fosset fra hennes fjes og hun viske ett gråtkvalt "blowjobb" utt mellom lepene sine. Alså Blowjob i AMERIKA jobben er borte den blåst bort.

  • I Vietnam "I Blow you longe time".

Er en klassisk linje fra en kvinne eller mann som jobber som avkjølings-arbeider assistent.For midt på dagen i Vietnam stiger temperaturen fort opp mot 35-40 grader og feite svette turister fra Europa blir lett irriterte og ekle og ha med å gjøre og da kommer små Vitaminisere og sier "i blow you long time" og humøret hos turistene stiger etter hvert som kroppstemperaturen synker.Å avkjølings-arbeider assistenten kan som ofte forvente seg en stor bonus som takk for hjelpen.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.