Blade

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Blade her og Blade der. Hvem bryr seg?»

- Grev Dracula om Blade

«Ja, jeg så ham forrige dagen på Rema.»

- Jonas Lie om Blade

Blade er en mutant vampyr, 50% menneske, 40% vampyr og 10% solbrille.

Blade: Vampyren med solbriller og ni fingre


Oppvekst[rediger]

Opprinnelse Blade sin far var en alkoholiker. Han hadde nettop vert på pub da han fant ut at han skulle gå hjem. På veien ble han stoppet av en mystisk fremmed som spurte hva klokka var. Blades far misforstod det hele som om at personen ville drepe ham og begynte og løpe. Han løp inn en trang bakgate der han snublet og falt ned på en julebrusflaske. Flasken knuste og han begynte å blø, den gamle julebrusen i flasken sammen med alskens bakgate stoffer gikk inn i blodet hans og muterte ham. Da han kom hjem senere på kvelden var han sulten og bestemte seg for å spise sin kone(dette var et resultat av muteringen). Han var heldigvis mett før han kom til Blade som satt og gjemte seg innerst i magen. Blade kavet seg ut bare for å bli møtt av sin far som nå var sulten igjen. Faren tok en tygg av lillefingeren til blade, men så kom solen opp og faren eksploderte. Farens mutering gikk nå over i Blade, men solen gjorde at muteringen ikke ble fulført.


Barndom og eldre tider Blade vokste opp hos sin gode venn Chuck Norris, men Blades økende lyst på blod gjorde at de to skilte lag. Tiden som fulgte var full av fest og fyll, men Blade klarte aldri å få noen venner. Grunnen til dette var at når Blade trakk fra gardinene om morgenen hadde hans venner fra kvelden før en tendens til å eksplodere. Blade søkte hjelp hos mirakelmannen MacGyver slik at han kunne få menneske venner( de eksploderte ikke i sollyset). MacGyver snekret sammen et serum ved hjelp av to rosiner, en navlelodott og noe fruktdrops. Dette serumet gjorde at Blade ikke lenger hadde lyst til å drikke blod og han var dermed klar for en menneske fylt hverdag(uten spising av mennesker selvsagt).


Krigen mot vampyrene[rediger]

I tiden etter at Blade fikk sitt serum av MacGyver ble andre vampyrer misunnelig og prøvde å stjele den. Blade ville ikke dele som det enebarnet han var og annonserte krig mot alle vampyrer. Vampyrene prøvde å gå til menneskerettighetsdomstolen i Vaag, der fikk de medhold i at Blade skulle dele drikken for hele menneskehetens beste, Blade nektet og annonserte at alle vampyrer skulle dø, slik at bare han kunne ha serumet. Krigen holder på den dag i dag.

Blades våpen[rediger]

Blade er ikke noen Bruce Lee og er derfor svært avhengig av diverse våpen som han eier.

  • Katana
  • Sølv stikke ting
  • Kniv
  • Sag
  • ElektromagneStatisk-hypernanoforsTerket-wOlfRam-maskinpistol
  • Solbriller

10 raske[rediger]

Ti ting du kanskje ikke viste om Blade

1: Blade liker å se på tegnefilm

2: Blade er alergisk mot klementiner

3: Blade er døv på det venstre øret

4: Blade har lest alle Harry Potter bøkene

5: Blade er vegetarianer

6: Blade sitt etter navn er Smith

7: Blade sover med solbrillene sine på

8: Blade går med frakk

9: Blade pusser ikke tennene

10: Blade har vert med i Fear Factor USA


.