Blåfjell

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Blåfjell er fjellbygda mellom rosafjell og tryllefjell. Stedet er fullt av omvent snakkende samer og andre utrydningstruede individer. Blånissene, som er innbyggerne i Blåfjell, er i full krig med rødnissene(en kommunistisk gruppe) som krever at de skal få dyrke sin nissefitte på en spesiell fjellknaus.

Blålfjell populært hos tyske menn.[rediger]

Blåfjell har tatt fullstendig av de siste årene på nrk i jula. Dette året har de produsert en masse ekstra effekter du kan få kjøpe som nisse luer og nisse godteri. De fleste som ser på blåfjell, er nok sjarmert av de små skuespillerne som har problemer å leve i harmoni med de andre skapningene som lever der. Det er kanskje ikke så rart at de er "pissed", de lever jo tross alt bare 24 dager i året.I år levde de enda mindre, altså ingenting, i og med at nrk tok til fornuft og blokkerte de fra tv-skjermen. Neste år blir det nok et nytt gjensyn med blånissen, og deres fiender, pga antall klager nrk fikk fra tyske menn over 50 som bor en plass mellom Hammerfest og Alta, kjent som Skaidi da det ble forslått og ikke sende det mer. Dette er meget bemerkelsesverdig, siden som alle vet, er det bare 4 TV'er og 2 datamaskiner i finnmark. Julekalenderserien om Blåfjell ble spilt inn November 1997 og ble sendt i Desember samme år. Blå nisse-jenta ble spilt av Margrethe bedre kjent som programlederen i Barne-TV siden 2002.

Ny spinn off.[rediger]

  • Gullfjell er blitt planlagt produsert og send i år 2016 . Det skal handle om en gjeng med gul niser som bor i ett påskeegg og må slåss mot påskekyllingene om all marsipanen.