Beger

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Beger!!.gif

«I think Beger would be a good president!»

- George W. Bush om Beger

«Bare han ikke var ateist, da kunne jeg få han tilbake til live! »

- Jesus om Beger

«Heil Beger»

- Hitler om Beger

«Hvem er dette? Hvem er jeg?»

- Kjell Magne Bondevik om Beger

«Han var det eneste begeret på vår høyde som vi kunne røyke hasj med!»

- Smurfer om Beger

«Beger er så nam nam. mmmmm......»

- Aylar om Beger

«Lets dance! I can take you easy!»

- Chuck Norris om Beger

«Jeg møtte Beger først i.... i Tyskland.»

- Morten Harket om Beger


Beger ble laget i en fabrikk i Kina av en liten intetkjønn som het gud. Han ble senere sendt til Norge for å bli spist is og bæsj i, Beger følte seg ensom siden hans 4 brødre kopp, glass, flaske og satan ble sent til Sverige og pakistan for å bli spist og pisset i.


Beger på nye eventyr![rediger]

Etter et par år i Norge ble Beger kjøpt av en homofil mann som het Skovland, mannen skulle ha seg en is. Etter en stund sammen med den gamle pedofile homofilen orket ikke Beger mer. Han fant ut at han skulle ut å bli en ekte bøg, så da dret han på den gamle pedoen og dro vekk fra byen han bodde i og ut i verden. Han dro til Hollywood for å se om noen trengte en litt forvirret bøg fra Norge, men ingen ville ha han fordi han var så liten og stygg. Da ble Beger så lei seg at han dro tilbake til Norge og slæppa til presten Fredrik rett i tryne, så dro han tilbake til Hollywood for å prøve å finne seg en jobb igjen. Den 22. juni 1227 kl 09:07 så Beger en liten stygg mann som sto med et kamera og røyka hasj i et smug, Beger gikk som den forvirra idioten som han var bort til den stygge mannen og spurte om han trengte en kjønnsforvirret neger fra Norge. Mannen var jo høy og så ikke at Beger var stygg og sa at han kunne lage en film om han. Senere samme dag etter mange sprøyter og mye drikking begynnte de å filme den nye filmen "Beger på nye eventyr i Hollywood!!." Filmen ble ferdig tre dager senere og hadde premiere samme dag. Bilettene kostet bare 2 japanske yen fordi Beger og den stygge lille mannen ikke hadde noe talent. De tjente 8yen og en knapp på premieren, Beger og den stygge mannen ble kjempe glade!! De løp bort på et gatekjøkken for å kjøpe seg en "jævlig billing kebab," men på vei over kom det en pækkis og urinerte på beger så han smeltet.


Siste ord fra Beger.[rediger]

Det siste Beger sa på denne jorden var: Fy faen så deilig og hot jeg er!! Og du er så stygg som en.... Faen der glemte jeg det! Så stygg er du!


Hva skjer nå?[rediger]

Bare 2år senere fant den lille intetkjønnet ut at Beger var død, da begynnte han med en gang å lage en ny, men denne gangen skulle han bli bedre og mer talentfull. Bare en halv time senere var Beger den andre skapt, gud fant ut at Beger ikke var helt normal. Gud sente han på teaterskole for alle pengene han hadde spart på sine 73år som begerlager. Beger den andre kom seg gjennom teaterskolen med glans. Gud viste at Beger ikke hadde mer i Kina og gjøre, så han ble kastet ut. Beger dro med en gang som den dumme idioten som han var til Hollywood som hans døde bror også gjorde. Han ble tipset om at den bøgete amatør porno regissøren quentin tarantino var på leting etter små retards fra Kina og Japan. quentin tarantino og Beger ble fort gode venner. De lagde serier og filmer som Beger og de syv kortvokste, McBeger, Dirty Beger, Begernes Herre, Beger pan, Brokeback Beger og 101 Begere. De kom også i kontakt med EMI og begynnte å lage musikk, de skapte hitter som American Beger, Another Beger in the wall, Poison Beger, Begerface og Beger is a four letter word. De ville også prøve seg på TV serier men det gikk rett i dass, serien Beger's Stasjon eller Beger Montana ble for ekkelt for TV.

Beger var nå en av de største skuespillerene i verden, han hang sammen med kjendiser som McGyver, Hitler, Jesus og Osama bin Laden. Beger og vennene hans skulle en dag ut å hoppe i fallskjerm, men alle viste jo at Beger hadde dysleksi så han kastet seg ut fra fjellet med en flatskjerm og ikke en fallskjerm. Beger fikk da en stygg sprekk og døde av lekkasje.

Oppsumering[rediger]

Heter du Beger er du dødsdømt!