Barack Obama

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
      Whoops! Mente du McCain?


Barack Hussein Obama II
Isobama.jpg
President nummer 44
Periode(r) 22. januar 2009 - 20. januar 2017
Parti "Tree-hugging" demokrat
Visepresident Martin Luther King jr.
Forgjenger George W. Bush
Etterfølger Donald the Greatest


Persondata

Født 4. august 1961 i Bahamas
Død 20. januar 2017 (på innsiden)
Yrke(r) Ex. verdenspoliti
Ektefelle(r) Michelinmannen Obama


Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

«I'm here for tougher death penalty»

- Barack Obama

«Yes We Can!»

- Barack Obama til alle vedensborgere

«Yes We Can - Make America Great again»

- Donald Trump til Obama

Obama i en opplysningsplakat etter valget.


Barack Hussein Obama Jr. var USAs superhelt og 44. president. Det amerikanske folket tror og håper at Obama kan utrette forandring etter at den forrige presidenten - ja, han med de store, utstikkende ørene - kjøpte seg en gyngestol og flyttet til Skottland for å spille golf. Han hadde blitt svært upopulær etter hans periode i det hvite hus, og i tradisjonel amerikans stil forlot landet.

Barack "Barry" Obama er nummer 44 i USAs historie til å innta det hvite hus, og også den første svarte. Hvorfor det påstås at han er svart er et godt spørsmål. Han er jo egentlig lysebrun.

"Barry" ble født 4. august 1961 i Honolulu, Hawaii i USA. Der praktiserte han surfing på høyt nivå. Det er derfor han har en bedre oppbygd kropp enn tidligere presidenter, som flesteparten var enten rike bønder eller rike forettningsmenn med sin formue basert på arv.


Valg og presidentperiode

I sine yngre år var Lille Barry besatt over å alltid ha kontrollen over de andre barna. Ved hjelp av utpressing og truing av de mindre barna, fikk han til slutt samlet alle barna under sin makt. Erfaring gikk godt med da lille Barry vokste opp og stilte til presidentvalg. Utpressing og truing av rape-uglekikkerne ble svært vanlig under valgperioden. Da alle motstandere trakk seg ut av valgkampen, vant Obama en overlegen seier med løfter om nye ludo-regler og bedre klovnebiler (USA består for det meste av ludo-spillere og klovner).

Etter at han avla ed som USAs president, hadde Obama nå en utrolig mengde makt som han brukte til å bygge sin personlige klovneskole, hvor han kunne slappe av med bløtkaker og røde neser etter en lang dag. Obama fikk virkelig sine evner som president testet da FN bestemte seg for at USAs grenser hadde stått på stedet hvil altfor lenge. Geriljatropper støttet av gorillatropper ble sendt inn for å dytte grensen mellom Canada og USA to centimeter bakover. De hadde imidlertid ikke forventet at Obama faktisk viste seg å ha forberedt seg på noe slikt, og at en plan var utformet for å stoppe FN-styrkene. Ved hjelp av eksplosive hamstere og flyvende reinsdyr (som var lånt av julenissen), klarte amerikanerne å slå fienden tilbake. Etter krigen fikk Obama Nobels Fredspris for sin snarrådighet i kampen mot FN.

Iskrem-krisen

Enten er Obama veldig høy, eller så er Medvedev veldig lav!

I 2008 hadde børsen gått under like fort som en treåring på to skjeer sukker. Krakket fikk fatale konsekvenser for iskrem-industrien, som var avhengig av at folk tjente mye penger om vinteren, sånn at de kunne bruke de til is om sommeren. Obama, som var en iskrem-elsker utenom det vanlige, gjorde alt han kunne for at iskremen-industrien skulle komme seg opp på fote igjen. Han gjorde dette ved å alltid ha en is som han kan vise frem mens han spiste den. Formålet var å friste folket til å kjøpe seg en is. Aksjonen funket på de fleste steder det var varmt, men på steder det var kaldt hadde det middels effekt.

I 2010 sank iskrem-krisen ytterligere. Flere fabrikker ble stengt, iskrem ble mangelvare og prisen per iskrem ble altfor høy til at det var verdt å kjøpe en. Obama holdt flammende taler over hele landet i et desperat forsøk på å snu utviklingen. i 2012 lyktes det endelig, ved hjelp av flere donorer, lotterier og Medvedevs personlig lommebok, å få gjenåpnet noen av fabrikkene. Prisene på iskrem sank, og flere begynte å kjøpe is. Sommeren det året var det varmeste året i manns minne, og salget av iskrem eksploderte. Iskremen-industrien var endelig offisielt reddet den 7. juni 2013.

Korte fakta

 • Han samler på Spiderman og Conan blader
 • Han har snart lest alle Harry Potter bøkene (og cosplayet som Noldus under feiringen av ny president 09)
 • Han liker iskrem
 • Han liker å spille ludo og Yatzy
 • Han har et surfebrett stående på kontoret i det hvite hus. Det står på en kloss som vibrerer, og det spilles av havlyder i bakgrunnen
 • Han bruker Apple Mac laptop
 • Hans favoritt-maler er Pablo Picasso (fuglene vet hvorfor, kanskje de har et nært vennskap eller noe)
 • Han liker å drikke Coca-Cola

Krig og fred og sånt

Barry er imot krigen i Irak og i Afghanistan. Han har derfor kommet med mange gode forslag til hvordan å stoppe konfliktene di disse landene. Her er noen av forslagene som ble stemt frem:

Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
 • Gi alle innbyggerne i Irak et surfebrett og en gratis tur til Hawaii
 • Gi alle innbygerne i Irak en gratis kanin-kosebamse
 • Stenge av Irak og flytte alle innbyggerne til Mongolia
 • Obama skal selv besøke lederen for Al-Qaida og be ham på et slag ludo. Den som vinner, vinner.
 • Arrangere en talentkonkurranse
 • Trygle og be om unnskyldning for det den forrykte nr.43 gjorde, og håpe på det beste
 • Arrangere et kokosnøtt-party på Hawaii og invitere Al-Qaida
 • Skrive en fredssang til ære for den kommende freden mellom USA, Irak og Afghanistan.
 • Røyke fredspipe