Bær

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Når du aner fred og ingen fare, kan det plutselig komme et jordbær fra ingensteds og spise deg. Pass på!

Bær er en gruppe sinte dyrearter som lever på østkanten av Oslo. De er svært forskjellige fra andre bær. For eksempel har alle en rar klump på magen. Dette skyldes en en eller flere celler som samler seg opp og er veldig aggresive.

Bærtyper[rediger]

Bær finnes i flere former, du har blåbær, disse kommer fra Mars og er grønne.

Bringebær er fra Jugoslavia, selv om det ikke eksisterer lenger. Bringebær het egentlig Anna Magdas røde klumper, men hvis du stokker om og legger til og trekker fra bokstaver blir det bringebær. Samme med potet og gulrot

Bjørnebær er egentlig en bjørneart, den blir alltid blandet inn i bærfamilien, bjørnebær er svært søte og har stoore øyne og bitteliten kropp. De er som regel veldig spretne og hopper rundt når du shopper.

Jordbær vokser i skyene, de detter ned når de er modene. Da faller de ned i jorda, og har derfor fått navnet Jordbær.

Stikkelsbær vokser som regel ved siden av det norske slott. Stikkelsbær er utviklet til å angripe de som truer slottet. Med sine innebygde gunnere kan de skyte alle ting som truer.

Solbær vokser på sola. De kan ikke spises siden de aldri blir avkjølt. Solbærsirup består bare av blåbær, sukker, dyreavføring og vann. Hvis du hadde drukket solbærsirup med solbær hadde det ondskapsfulle bæret gått ned i magen din og brukt kroppen din til å få verdensherredømme!

Bær.jpg

stikkelsbær[rediger]

Stikkelsbær har en piggete for at den skal kunne stikke folk med piggene som er skarpere enn barberblad. Når de sover er de en ball, men hvis de hører noen lyder går de fort ut av ballformen og plaffer hode av deg. Stikkelsbær er faktisk det bæret med mest føleser. Stikkelsbær gråter for alt. Hvis de skyter noen som ikke fortjente deg tar de kanskje selvmord, eller gråter i flere uker.