Aragorn

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Aragorn er en retardert kar som fortsatt tuller rundt i Midgård. Det hele startet på en meningsfylt pub i en meningsløs by. Der satt nå Aragorn og drakk vodka og stirret nervøst i alle retninger da det kom noen gæerne hobbitter som snakket løs om en liten selvmordsmission de hadde dratt ut på. Dette hørte Aragorn og siden han ikke hadde noe år gjøre tilbød han å hjelpe med missionen. Dette sa hobbittene ja takk til.

eventyret om ringen[rediger]

Da han endelig hadde hjulpet hobbittene forbi farer han selv hadde brakt dem ut i, vært bare litt mindre sprø enn han brukte å være og hallusinert masse (han trodde at han så noen jævla svartinge på svarte ninjasauer) kom de endelig til kløvedal hvor de slo seg sammen med fire andre retardister som ville hjelpe dem. Under reisen fikk Aragorn plutselig den ide at han var konge av New Zealand. Problemet var bare at Denethor hadde tatt over styringen mens faren hans, Arathorn, hadde vært borte. Så derfor ble Aragorn ganske så glad da Denethor døde av en overdosis.

Tidlig liv[rediger]

Faren hans, Arathorn dro på et tidspunkt til Paris på en type studietur. Der møtte han en litt kokko elverdame som passet ganske bra til han. De giftet seg og som følge av dette reiste aldri Arathorn tilbake til New Zealand. De fikk en sønn som het Aragorn. Aragorn hadde det ikke bra på skola siden han ble mobbet for å være retardert. Kanskje var det litt sandt da siden begge foreldrene hans var litt rare. Det ble ikke bedre av at han hadde på seg hjelm når det var kaldt ute. Han ble også rar av all den mobbinga, så han hoppet over videregående og reiste til New Zealand der han vert venn med den multiretarderte Gandalv.

etterpå[rediger]

Etter å ha gjennomført selvmordsmission giftet han seg med sin store kjærlighet, den nazistiske elverdame Arwen. Det gikk greit og de fikk to barn. Men da det siste barnet hadde flyttet heimenifra gikk det galt. Plutselig trodde Arwen at hun var Hitler og Aragorn trodde at han var Stalin. Derfor bygget de hver sin borg og begynte å krige mot hverandre. Det var den sørgelige slutten på en ellers perfekt historie. Så aldri gift deg med en rar type dersom du selv er litt kokko.