Akatsuki

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Siden alle trenger en eller flere skumle erkefiender, og Naruto ikke er noe unntak, kom Akatsuki på banen. De er gjeng på ti kriminelle som har blitt rasket sammen på grunnlag av sine egenskaper, enten det gjelder hvor mange mord de har klart å begå, hvor mange hus de har klart å sprenge, eller hvor sinnsykt onde de er. Medlemmene teller for øyeblikket en fisk, en plante, og flere mennesker med store mentale problemer. Det eneste de har til felles er det faktum at de alle har forlatt og forrådt landsbyen sin, og at de alle er homofile. Organisasjonen har et stort problem med å holde seg i live så de må stadig rekrutere nye medlemmer, og Lars Monsen står på lista deres.

Alle medlemmene i Akatsuki. Øverste rekke fra venstre: Pain, Konan, Kakuzu, Hidan og Zetsu. Nederste rekke fra venstre: Kisame, Itachi, Sasori, Deidara og Tobi.

Mål[rediger]

De konkurrerer med de aller fleste onde mesterhjerner, onde organisasjoner, flere politiske partier i å nå dette målet. Men Akatsuki har planlagt denne maktovertakelsen svært godt, de har tillegg utformet en ganske enkel tretrinnsplan får og klare å nå dette målet.

Trinn 1: Fange alle pokemonene som er blitt satt inn i mennesker, for å skaffe seg makt. Det er 150 pokemon i alt, og Akatsuki har foreløpig 83 av dem. Den mektigste pokemonen er Picachu, derfor er det den de må fange til sist. Picachu er satt inn i Uzumaki Naruto.

Trinn 2: Skaffe seg en hel haug med penger. Disse pengene skal de skaffe seg ved å ta på seg all mulige og umulige oppdrag. Disse oppdragene spenner fra leiemord til barnepass. Kakuzu holder oppsyn med hvor mange penger organisasjonen tjener og bruker. De vanligste utgiftene er sminke og hårprodukter, og erstatninger for ting som Hidan og Deidara ødelegger.

Trinn 3: Bruke penger og pokemons for å skaffe seg full kontroll.

Stil[rediger]

I motsetning til de ”gode” ninjaene, som kler seg slik de har lyst til, vandrer medlemmene av Akatsuki rundt i nøyaktig de samme klærne. Alle har lange, svarte kapper som hadde vært fine og snike seg rundt i, hvis det ikke hadde vær for at de har store, fine, røde skyer på, som selv de mest nærsynte kan klare å se i halvmørke. Alle medlemmene har dessuten stråhatt, for å beskytte håret mot solen, slik at det ikke blir bleket, og neglelakk i forskjellige fine farger. Alle har fortsatt på seg pannebåndet de fikk fra landsbyen sin, men har satt en stor strek over symbolet, for å vise at de ikke bryr seg i det hele tatt om hva som skjer med hjemstedet deres lenger (ikke ulikt mange opprørske ungdommer). Dessuten har alle medlemmene en ring hver, med et symbol på. Ingen av dem har ringen på samme finger, og derfor kan det aldri være mer en 10 medlemmer i Akatsuki. De som ikke er fullverdige medlemmer har ikke ringer, og har ikke rett til å bruke neglelakk. Dette å ha samme stil gjør det usannsynlig lett å oppdage om det er et medlem av Akatsuki du står ovenfor.

Advarsel

Kapper skal kun fjernes i kamp som aller siste alternativ. Uansett hvor fristende det kan være for å få kampen til å bli ferdig så raskt som mulig. Det gjelder DEG også, Hidan!

Kapperegelen

Kapperegelen er en naturregel som gjelder de aller fleste medlemmene av Akatsuki. Regelen går ut på at når de mister kappen, er de ferdige. Hvis et medlem mister kappen i kamp, er det bare et tidsspørsmål for han eller hun blir fanget, drept, eller begravd under tonn av jord og stein. Medlemmene mister kappene sine som følge av en eksplosjon, et angrep fra en fiende, eller at de rett og slett tar den av selv for å bruke sitt siste våpen; strippeteknikken. Dette går ut på at de stripper av seg klærne i følgende rekkefølge: Hatt, kappe, skjorte (hvis de har), sko, bukse, og til slutt undertøy. Dette våpenet fungerer ganske ofte, med de fleste medlemmer, da de ofte er over gjennomsnittet pene. Fiendene blir forvirret, og blir lettere å drepe. Det er vanlig at de ikke behøver å ta av seg mer enn kappen før teknikken begynner å virke, så effektiv er den. Flere har prøvd å kopiere denne teknikken, men ingen har foreløpig lyktes.

Uchiha Itachi benytter seg av sitt siste våpen: Strippeteknikken

Medlemmer[rediger]

Uchiha Itachi[rediger]

Advarsel

Se ikke Itachi inn i øynene med mindre han har på seg solbriller . Dette kan føre til en særdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det.

Itachi er Uchiha Sasuke’s mer kjente, og kjekkere storebror. Han har svart hår, røde øyne, og (av en eller annen grunn) rynker. Han er kjent for å ta ungdomsopprøret et lite skritt videre, og slaktet ned hele familien. Deretter ble han medlem i Akatsuki, der han er en av de mest aktive medlemmene. Han mottar jevnlig trusselbrev fra sin lillebror der det står når kommer du hjem, som er oppsatt på å hevne familien sin. Han er ekspert på øyeteknikker som inkluderer Sharingan, hypnose, Illusjoner og rulling av øynene. Det er meget effektive teknikker alle sammen, ulempen er at det skader synet i slik grad at han har månedskort hos opptikkeren. Derfor går Itachi vanligvis med solbriller på, både ute og inne, uansett vær. Partneren hans er Hoshigaki Kisame.

Advarsel

Prøv deg ikke på morsomme kommentarer om det å ha en annerledes hudfarge med Kisame i nærheten. Dette kan føre til en særdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det. Dessuten er det rasistisk.


Hoshigaki Kisame[rediger]

Hoshigaki Kisame har spisse tenner, fiskeøyne, og gjeller. Han er ekspert på vannteknikker, og bærer rundt på et latterlig stort sverd (om han prøver å kompensere for noe, vites ikke) kalt Samehetta; et sverd som ”ikke skjærer, men barberer.” Han har i perioder blitt mobbet på grunn av hudfargen sin (lysblå), og ryktene sier at det var han som inspirerte Arne Bendiksen til å skrive den mindre kjente sangen ”Jeg vil ha en blå ninja”. Det er også verdt å nevne at Kisame er den eneste i Akatsuki som har trosset "kapperegelen", da han må meget smukt vis fjernet sin kappe i strid og kom rimelig helskinnet fra det. Litt av en sleipfisk!

Pain[rediger]

Pain påstår han er lederen for Akatsuki, selv om det går rykter om at Carl I. Hagen er den virkelige mesterhjernen. Han har oransje hår, og grå, spinnende øyne. I hjembyen sin betraktes han som en gud over regn. Før han ble med i Akatsuki jobbet han i et tatoverings- og pircingstudio. Det samme studioet var også det første hovedkvarteret til Akatsuki. Pain har 47 pircinger og 14 mindre tatoveringer, halvparten av dem under livet.

Det sies og at han er usedvanlig ond, f.eks: da han var liten var han slem med alle i klassen. Han drepte 56 unger da han klikka tulling på skolen.

Konan[rediger]

Advarsel

Prøv deg ikke på morsomme kommentarer om det å være eneste kvinne i organisasjonen med Konan i nærheten. Dette kan føre til en særdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det.

Den blåhårede Konan er eneste jente i organisasjonen. Hun består av papir (noe som ikke er særlig praktisk da hun og partneren Pein bor i Bergen, der regner det konstant), og kan dele seg opp i papirfly, og kan sende beskjeder til de andre. Innbygerne i bergen regner henne som en engel (med unntak av de hun har drept, de synes ikke hun er noen engel). Som eneste jente i denne homofile organisasjonen, er Konan svært seksuelt frustrert, men ryktene sier at hun har et forhold til Larxene fra organisasjon XIII, som har nøyaktig samme problem i sin organisasjon.


Advarsel

Forsøk ikke å fjerne Tobi’s maske. Dette kan føre til en serdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det.

Tobi

Tobi bærer hele tiden en oransje maske. Han tar den aldri av, og ryktene påstår at dette er på grunn av en heller lei superlim-ulykke flere år tilbake. Tobi selv nekter å ta opp temaet på de få intervjuene som han har gitt. Til tross for dette var Tobi den første i gjengen som kom ut av skapet. Tobi pleier ofte å si ”Tobi er en god gutt”. Zetsu sier at Tobi ikke smaker godt i det hele tatt. Til gjengjeld lager Tobi verdens beste sjokoladekaker.

Zetsu[rediger]

Advarsel

Legg deg ikke ned for å dø når Zetsu er i nærheten. Sannsynligheten er stor for at du vil bli spist, og organisasjonen tar intet ansvar for det.

Zetsu er en intelligent, kjøttetende plante. Han er svart og hvit, og har en splittet personlighet. Han holder seg frisk og fin bare du vanner ham nok, og gir ham ferske lik å ete. Han kan snakke med plantene og formerer seg på samme måte som en blomst. Han kan dessuten (som en blomst) dukke opp hvor som helst, for å følge med. Han er offisiell kampkommentator for Akatsuki når de skulle støte på ’gode’ ninjar.

Advarsel

Diskuter ikke kunst med Sasori. Dette kan føre til en særdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det. Hvis du på noen som helst måte prøver deg på Sasori, vil du bli en del av dukke samlingen hans.

Akasuna no Sasori

Akasuna no Sasori var ganske normal inntil foreldrene hans døde. Da klikket han imidlertid, ble gal, forlot landsbyen sin, drepte en hel haug med folk, og ble medlem av Akatsuki. Sasoris spesialiteter er gift, og kampdukker. Mens normale folk samler på frimerker, samler han på dukker han lager av lik. I 15-årsalderen gjorde han sin egen kropp om til en dukke, og ser derfor fortsatt ut som om han var 15 gammel, til tross for at han nærmer seg 40. Han har rødt hår og grå øyne. Sasori betrakter disse likdukkene sine som kunst, og mener kunst er noe evigvarende, og har en lei uvane med å myrde de fleste som ikke deler hans makabre sans for kunst. Han er gift med sin 16 år yngre partner, Deidara. De to mener begge de er kunstnere, men har et helt ulikt syn på hva kunst egentlig er. Nesten alle kranglene de har (minimum 2 per dag, noe annet betraktes som unormalt) dreier seg om dette. I løpet av slike krangler har de klart å drepe minst to dusin forbipasserende og ødelagt tre hovedkvarterer, og når slike krangler er under oppseiling, pleier alle de andre medlemmene og gjemme seg.. Til tross for dette, har de et veldig godt ekteskap.

Akasuna no Deidara[rediger]

Advarsel

Diskuter ikke kunst med Deidara. Dette kan føre til en særdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det. Det er heller ikke smart å ta ham i hånden.


Akasuna no Deidara hadde en ganske normal barndom frem til foreldrene solgte han til noen vitenskapsmenn som gjorde forsøk med mennesker. Da han våknet hadde vitenskapsmennene sprettet han opp, og laget ekstra munner i hver av håndflatene hans. Disse bruker han i dag til å lage bomber, og det første han gjorde, var å ødelegge landsbyen sin. Etter dette var han i lang tid Osama Bin Ladens høyre hånd, og var med å planlegge styrtingen av World Trade Senter. Deidara ser på bombene sine som en kunstform, og mener kunst er noe som er der et øyeblikk, og blir borte det neste. Han har, i likhet med sin partner og ektefelle, en lei uvane med å drepe alle som ikke deler hans syn på den saken.

Advarsel

Diskuter ikke religion med Hidan. Dette kan føre til en særdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det.

Hidan

Hidan er prest for Jashinismen. Han har glatt, hvitt hår og lilla øyne. Denne religionens to hovedelementer består av kollektive selvmord og overdreven bruk av hårgele. Han er i tillegg udødelig, noe som gjør at han kan overleve religionens ritualer (et ritual varer i ca 30 minutter; Hidan tegner en fin trekant med en sirkel rundt av blod, legger seg ned i midten, og stikker seg selv i brystet, etter å ha ligget der en stund står han opp og bruker blodet og hårgele til å fikse håret sitt). Partneren hans er Kakuzu, de kommer ikke særlig godt ut av det med hverandre, og og har opptil flere ganger forsøkt å drepe hverandre, med et heller dårlig resultat for begge parter.

Advarsel

Stjel ikke penger fra Kakuzu. Dette kan føre til en særdeles smertefull død, og organisasjonen tar intet ansvar for det.


Kakuzu[rediger]

Penger styrer i stor grad Kakuzus liv, og er også grunnen til at han ble medlem av Akatsuki, fordi organisasjonen gir mye friere tøyler til å drepe folk og ta pengene deres enn andre organisasjoner vanligvis gjør. Kakuzu har svart hår, grønne øyne og er sydd sammen med en hel rekke feilsting. Før han ble medlem av organisasjonen, hadde han prøvd seg som både advokat, politiker og skatteinnkrever. Hobbyene hans er sying, og prøve å kverke partneren sin, Hidan.


Advarsel

Dersom du møter på MacGyver, må du ikke nevne noe om hans medlemskap i Akatsuki. Da kan han bli svært grinete og hente fram brødristeren (og gaffateip).


MacGyver[rediger]

På grunn av sine utrolige evner til å lage bomber og andre våpen, kun ved hjelp av gaffateip og luft, ble han tvunget til medlemskap over en kortere tidsperiode (omtrent 2 uker), før han rømte kun ved hjelp av et sukkerspinn og en brødrister. Fant under oppholdet opp Jashinismen som senere tok over hele Hidan's mentalitet.

Skifte av medlemmer[rediger]

Akatsuki skifter av og til ut medlemmene sine. Det er varierende grunner til dette, men det vanligste grunnen er at det utskiftede medlemmet gikk de andre på nervene. Problemet er at hvis et medlem forlater organisasjonen i live kan det avsløre hvor organisasjonen er, hvem de er, hva de gjør og ikke minst Tobi’s hemmelige sjokoladekakeoppskrifter. Derfor er den enkleste måten å bli kvitt et medlem på, å drepe ham eller henne. Kakuzu drepte mer enn to dusin partnere før Hidan ble medlem. Enkelte medlemmer har endt opp i Sasori’s dukkesamling etter sin død.

Orochimaru[rediger]

Orochimaru er det eneste medlemmet som til dags dato har kommet seg ut av organisasjonen med livet i behold. Han nekter selv å kommentere hvorfor han dro, men resten av organisasjonen har bekreftet at han dro etter at Itachi dumpet ham. Han tok tydeligvis bruddet ganske så hardt. Han tok med seg en av Tobi’s kakeoppskrifter, og siden har organisasjonen jaktet på ham verden over.

Rekruttering[rediger]

Det er tre måter å bli medlem av Akatsuki på.

Hvis du har et intenst ønske om å bli medlem, er det vanlig å gjøre noe for å imponere dem, slik at de lar deg bli med. Det vanligste er å drepe en del folk, eller lage en spesielt god kake. Eksempler på folk som har kommet inn på denne måte, er Itachi og Sasori.

 • Itachi slaktet ned hele familien sin – Itachi ble medlem
 • Sasori hadde ingen familie å slakte, så han drepte noen dusin fra landsbyen sin – Sasori ble medlem

Hvis Akatsuki har et desperat behov for medlemmer, kan de true ninjar som egentlig ikke vil bli medlemmer inn i organisasjonen. De kan bli ganske så ubehagelige hvis de ikke får det som de vil, så det er lurt å si ja. Hva har du og miste? Med mindre du ikke kan fordra stilen deres, er det ingen grunn til og ikke bli medlem.

 • De truet med å klippe av Deidara håret – Deidara ble medlem

Den vanligste måten å bli medlem av Akatsuki på, er likevel å svare på e-postene deres. Hvis de mangler medlemmer pleier de å sende ut e-poster til forskjellige personer som kan passe, og håper at noen svarer. Følgende medlemmer ble rekruttert via e-post.

 • Kakuzu
 • Hidan
 • Kisame
 • Zetsu

E-post[rediger]

Denne e-posten er et eksempel på hvordan Akatsuki rekrutterer via internett.

 • Føler du at du ikke får utrettet noe?
 • Er landsbyen din skeptisk til dine morderiske talenter?
 • Eller er du rett og slett på rømmen?

Bli medlem av Akatsuki!

Vi garanterer deg en spennende hverdag, med hovedvekt på dreping. Vi er en ganske så sammensveiset gjeng på seks kriminelle som trenger flere medlemmer til den hemmelige organisasjonen vår. Vi planlegger å ta over verden ganske snart, og håper du vil være med og hjelpe oss med det! Ønsker du og bli medlem, kan du sende en e-post til [email protected]

Du vil da få tilsendt en ring, en kappe (send oss klessstørrelsen din), og adressen til det nåværende hovedkvarteret. Hvis du svarer innen 10 dager, vil du også få 5 flasker neglelakk i din favorittfarge!

Hvis du ikke har tid eller lyst til å bli medlem, kan du sende denne e-posten videre til noen som kanskje har det? På forhånd takk.

Hovedkvarter[rediger]

Akatsuki flytter jevnlig rundt på hovedkvarteret sitt, og foreløpig siste oppholdssted er Nidarosdomen i Trondheim. Andre adresser har vært:

 • Neverland
 • World trade Center
 • Sydney Operahus
 • Under Jesus Statuen i Rio de Janeiro

De opererer helst alene, og klarer seg på egenhånd, men har i perioder samarbeidet med dødsetere, organisasjon XIII, og FRP. CIA har faktisk bildebevis som tilsier at de har arrangert julebord sammen, men disse bildene har de foreløpig ikke villet gå ut med.