A

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Slik så det ut da Aurora kastet pinnene.

«Pokker ta deg, A!»

- B om A

«Se, bestemor! Jeg kaller den A!»

- Aurora til sin bestemor om sin oppfinnelse

A er en bokstav i alfabetet, selv om det ikke alltid virker sånn. A er kjent som den mest sjefete og selvdiggende bokstaven, siden den mener den var skapt først av alle bokstavene.


Historie[rediger]

A ble skapt av en dame ved navn Aurora. Vel, egentlig het hun ikke Aurora før hun hadde funnet opp bokstavene A, U, R og O. (I tillegg gjenoppfant hun bokstavene R og A, men det er en annen historie.) Uansett, Aurora fant opp A i år 69 e. Kr. Hun var en dag ute i skogen og gikk, da hun syntes det var veldig synd at hun ikke het noe. Så hun fant på et navn til seg selv, og fant ut at navnet måtte bestå av noe. Hun knakk av noen pinner fra et tre, og kastet dem, og de endte opp i samme form som bokstaven A. Hun ble veldig glad, og viste "oppfinnelsen" sin til sin bestemor. Bestemoren publiserte bokstavene i ukebladet sitt, The Old Grandma. Og dermed ble A, og de andre bokstavene en stor farsott verden over.OG SÅ DØDE HUN AV pinner.

Alfastråling.[rediger]

Alfastråling er når bokstaven A blir sendt ut med høy fart fra alfabetet, et riktig stort våpen for første klassinger. Selv i barnealderen blir det kraftige våpenet brukt av de eldre for å vise deres kraft ved det kraftige brøl, men nokså skjulte brøl: AAAAAAAA!!! NB. Hvis du trodde det var for å åpne munnen når du var liten, tok du jævlig feil! Den kraftige frekvensen og bølgelengden er menneskets brøl, tegn på dominanse. Prøv det ut! Se hvem som er den mest dominante i klassen din!

Personlighet[rediger]

A har alltid vært en sjefete bokstav. På bokstavenes årlige juleball har A alltid hatt utnevnt seg selv til arrangør, og derfor har alle juleballene hatt A som tema. I fjor serverte de f. eks. andestek, før de lekte appelsinjuiceboksen peker på.

A mener også at den var den første bokstaven som ble laget, og at den derfor har førsterett på alle goder som bokstavene får, som f. eks. gratis spa hver 29. februar. Resten av alfabetet har derfor satt i gang en anti-A aksjon, noe som har vært veldig mislykket siden aksjonen deres inneholder tre A-er.


Familie[rediger]

A er broren eller søsteren til Å og AA. Den er også fetteren til @ og den er kusinen til Æ (det er for øvrig også E) og det skal ha blitt sagt at han har ett hemmelig forhold med S.

Ord som begynner på A[rediger]


Personer med navn som begynner på A[rediger]