50 Cent

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Fil:50-cent-gun.jpg
Jeg vil ha 50 øre av deg eller så skyter jeg!

«Oppfinneren av cent»

- Bill Gates om 50 cent.

«HA! Jeg er mer verdt enn han!!»

- 1 dollar om 50 cent.

50 cent er et navn på en kar som hadde stor mindreverdighetskompleks og ikke følte seg mer verdt enn en femtiøring. Han driver med synging, men stammer. Som unskyldning mener han det er noe som kaller rap.

Viktige hendelser[rediger]

50 cent ble spist og endret derfor navnet sitt fra 1 dollar til 50 cent, han har også lovet at for hver gang noen skyter han så skal han skifte navn til noe som har mindre verdi. En gang møtte 50 cent 6pac på en fest hos bestemoren til 50 cent. De begynte livlig å diskutere hvem som hadde størst tiss, 50 cent hadde 14cm tiss 6pac hadde 43cm tiss, men det endte i en krangel hvor begge fikk et spark i skrittet. Etter det gikk de vekk fra hverandre. men 6pac hadde en avtale i et skap på loftet. Han hadde ringt Henok Daniel og avtalt å røyge litt hasj i mahogni-skapet på loftet til bestemoren. 50 cent hadde også den avtalen, men Britney fikk AIDS og døde på 5 minutter. Dermed lå 2pac naken i skapet da 50 cent kom inn i skapet, naken han òg. De hadde heftige orgasmer og hard analsex. Så kjente 2pac en hårete brystkasse mot sin kuk, og så begynte han å gråte av glede da han fikk vite at det ikke var Britney, men 50 cent. Det var fordi han hadde gruet seg til sex med Britney fordi hun var visst enda mer hårete. Etter den episoden avtalte 50 cent og 2pac flere møter rundt i Old York. I april 2000 slo bestemoren hans han ni ganger med stokken på halsen foran huset hennes, og det er grunnen til den mørke stemmen. Det er også en annen grunn, og det er fordi han har svelget så mange av MacGyvers stålkondomer slik at han har blitt så raspete i halsen.50 cent har hatt sex med sin egen mor og fått barn med sin mor, barnet til 50 cent og moren til 50 cent heter 40 cent og er en jente. 50 cent hadde senere sex med 40 cent i en tidlig alder av 5 år.40 cent valgte og føde barnet som 50 cent senere også hadde sex med, dette barnet ble kalt 34 cent.

50 cent prøvde en gang å gifte seg med Osama bin Laden, men Osama sa nei. Da svarte 50 cent med å sende trusselmeldinger til Al-Quaida. De var egentlig ikke noe særlig til trusselbrev, da det bare sto med skrift som en 3-åring: "Pass deg, hvis ikke så skriver jeg på deg!" og "Kjempetulling!!". Et av de verste var: "Din bæsj, jeg hater deg og faren min er sterkere en faren din!!!". Kul Tiss prøvde flere ganger å si unnskyld og sende nye forespørsler på ekteskap, men alt ble returnert som NEI...Etter alle NEI-brevene, tilkalte Kul Tiss brnjyb og ba det ta seg av bøllene. Brnjyb gjorde ingenting, og bare forsvant. Kul Tiss prøvde senere flere mer kompliserte og dramatiske forsøk på å gifte seg med Osama. Alt gikk galt, og Kul Tiss ga opp...

50 cent ble skutt 73 ganger i hodet, men blyet bare festet seg til hjernen og ble der. Han har prøvd å fjerne det menge ganger men doktorene har ikke klart å fjerne noe annet enn hjernen. 50 cent er kjent for sangen "Candy shop", denne sangen ble lagd etter han hadde robbet en godtebutikk med en over gjennomsnittlig lang pinne. Etter det har "Godtebiten" skutt i være, men noe godteri er blitt robbet derfra og. så kom abdi og fik pikk i rumpan av 50 cent.

Karriere[rediger]

50 Cent har solgt rundt 23 plater på verdens navle. Albumet Die or Get Rich Tryin (også kalt "Get Bitch or Die Crying") solgte 2 kopier den første uken, og har solgt 11 stk. totalt. Albumet hans The Mascara solgte 1,7 kopier den første uken, og 10,3 totalt. Han er medlem av rape/hoppegruppa G-U not. Gruppa er signert under "Beforemath Records", "Telescope Records", "Schmeidi Records" og "G-Prune it Records".

Kul Tiss har i alt gitt ut 5 plater:

 • Die or Get Rich Tryin'/Get Bitch or Die Crying
 • The Mascara
 • Dower of the Pollar
 • Kul Tiss
 • After I Shelf-Construct

50 cent var lenge interessert i film og har laget 4 filmer:

 • Dome of the Shave
 • The Wii Mask Off
 • Unrighteous Will
 • Die or Get Rich Tryin'/Get Bitch or Die Crying
 • elsker deg as jeg lover deg jonis kardi sherzi vi har laget en musikk til 50 cent og 40 cent, 35 cent

Diverse Fakta[rediger]

 • 50 cent bor for tiden på en bondegård som veier mange tonn, kalt Farmingtonn.
 • 50 cent er halvparten av 1 dollar og blir ofte brukt i USA. 50 cent kan også selles til dumminger for en dollar
 • Han var forøvrig grunnlegger av homsebandet BeeGees, og spiller en sentral rolle i musikkvideoen "Y.M.C.A" av Village People.
 • Han har etablert en homofil støttegruppe som heter G-Unit (Gay-Union of Niggas In Tragedy)
 • Dannet FN sammen med MacGyver i år 1945, etter at de begge hadde kjempet med Nazi-Tyskland.
 • Var nær ved å få dødsdom etter å ha ærekrenket Barne-TV, bare fordi yndlingsprogrammet hans ble kanselert fra sendelisten til NRK.
 • Lærte seg MacGyver-loven utenat og fikk snittkarakter 5,92 på MI (MacGyver Institute).
 • Tok overdose med potetmel i 1998 og med bakepulver i 1914, bare ett år gammel.
 • Prøvde å ta selvmord ved å sette ostepop i halsen, men ble reddet av MacGyver med litt Gaffa-teip, ripsgelè og vaskepulver gått ut på dato.
 • Han er observert i dameavdelingene på Lindex og KappAhl, helt uten kontroll på shoppingen sin.

Familie[rediger]