1989

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

1989,[rediger]

Ingen bryde så mye om dette året. da alt var så billig og greit . Pengene så ut til å vokse på trærne å ingen hadde renter i banken over 3%. Damene var glade som gjorde sitt til at mennene ble glade og dette igjen førte til barne-skole mangelen sent på 90-tallet. Idyllen skulle ikke vare ,skarpe Tånegler i sengen skulle atter en gang bli vanlig. Men som det store spagetti-monster sier :

  • Noen ganger er det mye spagettien og ofte lite , men en spagetti disippel skal aldri slite.

Kjappe fakta om året 1989.[rediger]

Januar.[rediger]

Var en måned med mye snadder. Carl I. Hagen startet valg turneen først av alle med slagordet «Med Fremskrittspartiet mot nordlendinger» skulle han nå langt dette året. Jean-Paul Sartre skrev en bok om Thomas Jefferson sine beste snøball minner. Wenche Foss sa at AIDS var topp og at hun hadde gitt en til katten. Flere snømenn sier det må bli slutt på kaniner som spiser nesene deres , men Januar er over og argumentene deres renner vek med vårflommene.

Februar.[rediger]

Bonnie & Clyde blir fanget av NRK lisens avdelingen da de ikke har betalt lisens for iponen sin. Ørken bestemmer seg for og bli fruktbar og ikke komme med tørre vitser.

Mars.[rediger]

Blir hentet av rom-vesner og ingen ser mars før neste år.

Mai.[rediger]

Språket blir knekt etter funnet av Mø-steinen og endelig kan vi alle snake med kuene. Dirty Harry gir ut filmen Harder and harder! og Oslofjorden stiger med 2 grader.

Juni.[rediger]

Dataspill blir forbudt.Pink Floyd blir forbudt.Magne Hoseth blir forbudt. Jesus innrømmer i ett tårevåt intervju på Fredrik Skavlan sitt show at han var jøde og ikke romer som han ar hevdet i 2000 år.

Juli.[rediger]

Kano produsenter går til streik og sier de ikke vil arbeide igjen før det blir kaldere i været. En person stifter Finsk selvmordsforbund da han prøver og henge seg i ett strå.

August.[rediger]

Ingenting skjer.

Oktober.[rediger]

Lars Monsens Dødsstjerne blir avskiltet.