Wikipedianer

Fra Ikkepedia
Revisjon per 18. des. 2011 kl. 04:27 av SuperstarFox (diskusjon | bidrag) (Ny side: En wikipedianer er et menneske som tilhører folkegruppenWikipedianerne. En helt feil betegnelse på Wikipedianerne er at de er bidragsytere til siden Wikipedia, når det faktum at ...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

En wikipedianer er et menneske som tilhører folkegruppenWikipedianerne. En helt feil betegnelse på Wikipedianerne er at de er bidragsytere til siden Wikipedia, når det faktum at Wikipedianerne er en indianerstammen fra Peru. En Wikipedianer er den eneste sorten menneske som kan lure Lars Monsen, Julenissen og MacGyver.

Et folk på vandring

Wikipedianerne kom til Europa i1930. Da var allerede Brasil,Larsiania og til dels USA overtatt av dette folket. En Wikipedianer er kjent for å formere seg som kaniner. Det er helt vanlig at de får en 20-30 barn i løpet av livet. Folket var nødt til å vandre, og de er på leting etter det gale landet Wikpediana. Siden lande ikke er funnet holder folket på å invadere andre land i verden. I Asia har ikke folket klart å erobre land. De er et folk som har en god retorikk, noe som har vist seg å være nyttig i å kunne ta over stadig flere land. I Russland har det utviklet seg en egen fobi mot Wikipedianerne.

Wikipediania

Wikipediania er Wikpeianernes land. Om dette landet finnes eller om det bare er et sagn vites ikke. Det vi vet er at Wikpedianernes første profet talte om dette landet for mage tusen år siden. Dette blir av Wikipedianerne tolket som om at de kan erobre verden. Noe som de til dels har gjort. Erobringen går fram ved at en halv million Wikipedianere flytter inn i ett eller snnet land i verden. Her oppretter de sitt eget språk og kultur, og derfor isolerer de seg fra andre folkeslag.

Wikipediansk

Wikipediansk er et eget språk. Det er verdens raskest voksende språk og bir talt over hele verden. Det finnes ikke et land som ikke har dette språket, da Wikipedianerne bor over hele kloden. Wikipediansk bli også bruk av nettstedet Wikipeia.