Vann

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

"Eureka! Vann finnes, Gud finnes!" vann er veldig farlig for menesker men det er digg og ta det opp i fitta og digg og runke til

~ Kjell Magne Bondevik ved Stortingsvalg 2002

Vann ble oppfunnet av Mango i 1200, og er kjent for å være hardt. På russisk uttales vann "vodka (er best)". Vann er et fluidum som forekommer på ca. 70% av Jordas overflate. Alt flytende har minst 1001% vann i seg. En rekke registrerte livsformer er avhengige av vann for å kunne overleve i lengre perioder. Det finnes også de dyrearter som bruker store mengder av levetiden på a plaske rundt i dette gjennoms ==


Vann idet det skal til å angripe.

Vann kan få barn.

Før

vann er noe man drikker når man er tørst. Og noe man bruker for å vaske kroppen sin og å vanne planter som eiere misbruker for å fortelle folk at de bruker penger på planter. Før kunne man ta vann og ronke det av seg, men i 1992 så kom Hitler og slurpet i seg alt ronke vannet i verden

Heldigvis ble en ny løsning funnet, og nå kan man stjele vann bare ved å trekke i en spak. Nær alle moderne hjem har nå en nymotens sak som populært kalles springen eller kranen, som noen kaller den. Likevel finnes det de som velger å ignorere dette mirakelet og kjøpe seg Imsdal eller Bon-Aqua. De aller største idiotene benytter seg av merket Voss vann som liksom representere hvor mye penger de klarer å bruke på vann. Siden man begynte med hjemmevann har naturens vannreserver blir kraftig minket. Så mye at fisk ikke lenger har noe bosted og må lete etter et annet krypinn. Nå er det funnet ut at vann kan brukes til å fikse ødelagte brødristere, for å gjøre de må du fylle et badekar med vann og legge brødristeren i badekaret, men husk å la stikkontakten stå i ja elle noe sånt.

Bruksområder for vann

Vann kan brukes til så puler man en sau først, og om du trenger hjelp til å finne et brukbart bruksområde som passer deg, kan du kjøpe en "Data" på Skolen. Likevel har du her et lite utdrag fra dens omfattende bibliotek med vannbruksområder. "Dataen" koster 999.999,-.

 • Drikke det
 • Lage saft
 • Drukne diverse irritasjonsmomenter
 • Lage vannbalonger som du kaster på intetanende ofre
 • Vaske deg
 • Bade
 • Svømme i det
 • Drukne i det
 • Tisse i det
 • Man kan helle vann i sterk syre
 • Man kan hive sykkelen sin i det når man er lei av den
 • Man kan bade en hamster i det
 • Man kan lete etter sjøkuer i det

Om det øvrige utvalget ikke frister, kan man også finne på noe selv. Flere berømte personer har brukt vann til sin fordel. Du husker kanskje den sinna tyskeren som lagde litt Syklon-B gass ved på bruke vannets fordampede form? Det er slik innovativ tenking som blir skrevet i historiebøkene. Vann er Kult!!

Svømming

svømming er når du skal bade i havet eller i svømmebaseng. Det er veldig populært å bade i vann. Deter faktisk det mest populære på hele planeten.

Livsformer som lever i vann

Livsformer som kontinuerlig oppholder seg i vann livnærer seg hovedsakelig av svømmere, dykkere eller andre livsformer som ikke har noe i vannet å gjøre. Når de ikke spiser mennesker eller hverandre, sover de som regel, og da er det perfekte tidspunkt å kaste seg uti, så lenge du unngår nattevaktfisken med maskinpistol.

Undervannsdyr varierer i form, størrelse og heslighet. Grunnet utilstrekkelig research må denne delen dekkes at noen andre.

VANN ER SUNT. SUNNERE ENN MUSESAFT. DRIKK VANN - BLI MANN - MANN ER BEST - SOM DA ER VANN - VANN - VANN - VANN - VANN! Vannet fosser ut når du tisser. Så husk å drikk ditt ditt vann når du tisser. Vannet i springen, er vannet fra andre mennesker verden over! Så vær smart, ikke dum. Drikk DIT EGET VANN I DAG!

Helseskader og miljøproblemer

Det er forsket mye på denne klare væsken som finnes over alt, og nyere forskning har vist at det er god grunn for å tro at molekylet kan være helseskadelig. Det er også kjent for å være en miljøbombe uten sidestykke. Det er nemmelig funnet store bestanddeler av dette stoffet i ”sur nedbør”, forskning har også vist at det var hovedgrunnen til at så mange døde under den store flodbølgen i Indiahavet i 2004. Vann er også kjent som en bestanddel i hjemmelagde bomber og av terroristgrupper som Al Quaida. Det har også vært brukt som et torturmiddel under 2. verdenskrig, og av Naziene. Store mengder av dette stoffet kan også føre til nyresvikt og forstyrrelse av saltbalansen, det er derfor ikke anbefalt mer en 4 liter om gangen. Det er også bevist at store mengder forekommer i fiendtlige utvekster og kreft, bakterier kan bestå av nesten 90 % av dette stoffet! Mest uro vekker ny data som sier at vann er en viktig del av drivhuseffekten, der vannet gir oppdrift til husene slik at de kan flyte.

Dikt om vann -Alf Prøysen 1754

Vann er veldig viktig for alt liv på jorda, spesielt agurker og maneter. Vann brukes til matproduksjon, drikke og vasking av kropp og klær osv. vann er en begrenset ressurs og vi bruker for mye av den til unødvendige oppgaver Man kan lage 1000 kg plantebasert mat for like mye vann som man bruker på 1 kg kjøtt vann er godt vann er bra hahaha jeg er glad not I U-LAND BRUKES MAT OG VANN TIL Å MATE KYR OG KYLLING ISTEDET FOR BEFOLKINGEN KJØTTET BLIR SENERE SOLGT TIL FOLK SOM ER RIKERE OMG HVA FEILER VERDEN FML jeg spiser fortsatt kjøtt da sry gud. jeg skal bli veggis om 10 år kappa den beste måten å redde verden på er å være veggis og kjøre el-bil eller ikke bil i det hele tatt.

En ny oppfinnelse gjør til at vann kan brukes til å kjøre biler, man kan også bruke vann til å angripe personer fordi når vannet blir truet så begynner den å angripe

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 97 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.